Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

outsi my oddajemy psy do adopcji zawsze zaszczepione. :)

problem, ze jest nas tylko dwie a ostatnio bardzo dużo sie działo... co widac w innych moich wątkach :-(

Posted

Sliczny i biedny Tofik,pilne szuka swojego miejsca na ziemi,gdzie juz nie musialby- mieszkac pod lawka! Ja nie rozumiem,jak to,niektorzy ludzie nie maja serca i sumienia:shake: :shake: :shake: . DOBRY DOMEK DLA TOFIKA- a co, nalezy mu sie!!!

Posted

Tofik jest mimo wszystko baardzo pogodnym psem. dlaczego nikt do niego nawet nie zagląda...? Czy całe zycie ma spędzić po ławka pod blokiem...?:-(

Posted

Ludzie spieszcie się z zabieraniem Tofika :mad: bo jak nie to jeszcze trochę i przekonam mężą i będzie za późno... A piesek rzadko spotykanej urody i charakteru

Posted

Sonata78 napisał(a):
Ludzie spieszcie się z zabieraniem Tofika :mad: bo jak nie to jeszcze trochę i przekonam mężą i będzie za późno... A piesek rzadko spotykanej urody i charakteru

Sonata, przekonuj przekonuj :loveu: !
Chętnie Tofika odwiedzę (też mieszkam w Lublinie :) ).

Posted

no! wróciły:cool1:

Outsi tak naprawdę to i we mnie odzywają się resztki niepewności,
gdyby chodziło o dom tymczasowy to ani chwilki nie zastanawiałabym się tylko w najbliższą sobotę pojechalibyśmy do Ostrowca.
Jednak to nie chodzi o kilka miesięcy czy nawet rok tylko najbliższe kilkanaście lat - to jak adopcja dziecka, poważna decyzja z wieloletnią konsekwencją.

Posted

Sonata78 napisał(a):
no! wróciły:cool1:

Outsi tak naprawdę to i we mnie odzywają się resztki niepewności,
gdyby chodziło o dom tymczasowy to ani chwilki nie zastanawiałabym się tylko w najbliższą sobotę pojechalibyśmy do Ostrowca.
Jednak to nie chodzi o kilka miesięcy czy nawet rok tylko najbliższe kilkanaście lat - to jak adopcja dziecka, poważna decyzja z wieloletnią konsekwencją.

Sonata - ale przecież ten pies jest BEZDOMNY, więc opcja domu tymczasowego jest dla niego jak najbardziej błogosławieństwem.
Zawsze łatwiej szukać domu docelowego, gdy pies jest w DT i tymczasowi opiekunowie znają go i o niego dbają.
Może zatem jednak wybierzecie się w najbliższą sobotę do Ostrowca :razz: ?........

Posted

Jeżeli Iwop chce oddać Tofiego do DT to możemy dogadać sprawę tylko że jutro wyjeżdżamy na urlop i nie wiem czy będę miała w tym czasie dostęp do internetu, wracamy w sobotę.

Posted

Dzwoniła pani z Ostrowca w sprawie Tofika... Ale cos mi się hmmm... nie widzi, żeby to było dobre miejsce :( Jola ma sie z nia umówic w środe albo czwartek i sprawdzić dom.

Posted

iwop napisał(a):
Dzwoniła pani z Ostrowca w sprawie Tofika... Ale cos mi się hmmm... nie widzi, żeby to było dobre miejsce :( Jola ma sie z nia umówic w środe albo czwartek i sprawdzić dom.

Jak miejsce niedobre, to :shake: .
Czy czytałaś Iwop dzisiejsze posty Sonaty i moje, które zniknęły?
Co sądzisz o pomyśle domu tymczasowego dla Tofika?

Posted

czytałam... musze to skonsultowac z Jol, która sie tofikiem zajmuje. ale sądze, że można troche poczekać z tymczasem. Tofik przesypia noc u facetki, ktorej dajemy pare groszy (mieszka w tym bloku co własciciele Tofika) i dałysmy dla niego karme - Jola co drugi dzień kontroluje sytuacje.

Posted

Biedny i przeskiczny Tofik- pilnie szuka domciu!!!:-( :-( :-( Ludziska,przeciez to nie jest wymagajacy pies!!! Bedzie szczesliwy,gdy ktos da mu pelna miche jedzenia i wody,poslanie do spania i DUUUUUUUUUUZO milosci!!! Czy nikt,tego nie moze zapewnic temu malemu,biednemu psiakowi???!!!:shake: :shake: :shake: Na pewno jest ktos,kto szuka przyjaciela!!!:placz: :placz: :placz:

Posted

Jak ten domek w ostrowcu nie wypali ( a intuicja mi podpowiada, że coś nie tak...) to chętnie szukałabym dla Tofika tymczasu...:-(

Posted

Iwop jesteśmy już na urlopie, dziś jesteśmy pod Przemyślem u mojego brata a jutro jedziemy dalej do Łabowej (nowosądeckie).
Nie wiem czy uda mi się jutro wejść na forum bo dziś od kilku godzin próbowałam aż wreszcie mi się udało, tak słabo działa internet u mojego brata. Nie wiem również czy znajdę jakąś kafejkę internetową podczas urlopu więc choć niechętnie robię to na Forum, podaję Ci na wszelki wypadek numer tel do mnie xxx xxx xxx.

Posted

Pani Maria Ferens, kierowniczka schroniska w Krzesimowie jest osobą która poznała mnie osobiście (w razie potrzeby sprawdzenia mojej wiarygodności) robiliśmy kiedyś plakaty dla schroniska, pytaj o Renatę z Pracowni Reklamowej Precyzja.
Jakby co to wracając z gór możemy zajechać po Tofiego, w sprawie szczepień sama mogę to załatwić bo i tak muszę pojechać zaszczepić królika. Gdybym miała brać Tofiego koniecznie pasowałoby abyśmy się spotkały zanim zamkną zoologiczne w Ostrowcu bo będę musiała mu kupić smycz i obrożę, karmę to ostatecznie kupić można nawet w zwykłym spożywczaku ale smyczy nie.

Posted

sonnata pozwole sobie podac twój numer Joli, która sie zajmuje tofikiem. :)

wykazuj swój post z telefonem - juz zapisałam.

:p