Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

obiezyswiat75 napisał(a):
Ależ ona jest piękna. Gratuluję adopcji :)

No jak piękna...miała być najbrzydsza najbiedniejsza i najmniej adopcyjna...kurcze poniosłam w takim razie porażkę ;)

Posted

Hałabajówka napisał(a):
No jak piękna...miała być najbrzydsza najbiedniejsza i najmniej adopcyjna...kurcze poniosłam w takim razie porażkę ;)

ojtam ojtam
w adopcjach nie ma porazek
kazda jest sukcesem

wcielo mi polskie znaki?

Posted

No i najnowsze nabytki tj Kawa Inka i Żuczek Mruczek któremu zdjęcia nie udało się dzisiaj zrobić bo się tak wiercił i kręcił że się wszystko rozmazało oto dowód :)

Inka kocha tylko psy samce...dzisiaj na spacerze rzuciła się na 3 suki z zębami i to tak ostro...niezłe z niej ziółko...więc do adopcji tylko jako jedyna suka albo do psa. Atakuje bez ostrzeżenia i średnio reaguje na bodźce wtedy ale dla człowieka do rany przyłóż.

Ano zjadło polskie znaki ;)

Posted

Chwilę nas nie było, a tu takie wieści...i smutne - Ruda
[*] i bardzo pozytywne - nowy nabytek Fuksja! Ślicznota z niej, że hej! Żadna tam porażka, widać, że ją uszczęśliwiłaś :)

Posted

Ehhh tak to jest no....

Za to dzisiaj dobra wiadomość Rudasek Ukki pojechał do domu :) Dzięki super ciotce Paulinie która zrobiła mu full ogłoszeń JESTEŚ WIELKA :) Trzymajcie kciuki czy się z rezydentem dogadają :)

zapraszam na taki tam mały bazarek mikro mały i cały czas w budowie ale można już zaglądać :)
http://www.dogomania.pl/forum/threads/241240-Jajka-wielkonocne?p=20613261#post20613261

Posted (edited)

Dulska napisał(a):
Ukkuś? Do stałego domu pojechał?

nie mój Ukuś tylko drugi Ukki schroniskowy o ten
foto ze schronu

foto z podróży do nowego domu :)

Edited by Hałabajówka
Posted

Byłam na wątku i lipa... nie mam miejsca nawet na mikro przytulankę przykro mi...jak go Cudak weźmiesz na DT to mogę go po kwarantannie zabrać...na kwarantannie nic mu się nie powinno stać.

Posted

Hałabajówka napisał(a):
Byłam na wątku i lipa... nie mam miejsca nawet na mikro przytulankę przykro mi...jak go Cudak weźmiesz na DT to mogę go po kwarantannie zabrać...na kwarantannie nic mu się nie powinno stać.

DT nie moge mu dać :( Chciałam mu tylko dać szansę na znalezienie DT (w klatce kennelowej), ale nie zdążyłam, bo wyjechał do schronu.
Ile trwa kwarantanna? Może w tym czasie uda się coś znaleźć dla niego... Jest agresywny bo przerażony :( Po kwarantannie,jeśli nie zostanie uśpiony, to psy go zagryzą :(

Posted

Myślę że na kwarantannie nic mu nie grozi. A jak znajdzie się jakiś DT dla niego to go wyciągnę nie ma problemu.

Jakby ktoś miał chwilę poogłaszać Guziczka to byłoby super :)

OTO GUZIK

[h=1]Zapewne wśród przodków miał kiedyś jamnika szorstkowłosego... Dobre, poczciwe, spokojne psisko. Czekoladowy Guzik wzbudza sympatię od pierwszej chwili - grzeczny, cichutki piesek. Można go wziąć na ręce, przytulić, pogłaskać. Nie zajmie w domu wiele miejsca - a za okazane serce odpłaci na pewno psią wiernością. Guzik jest starszym pieskiem - ma ok. 7 lat. Może uda mu się "wygrać" drugą połowę życia? [SIZE=3]Guzik [SIZE=3]d[SIZE=3]la człowieka [SIZE=3]ma złote serce[SIZE=3], z niektórymi psami się nie zgadza[SIZE=3] jak to bywa wśród buzującego[SIZE=3] testosteronu[SIZE=3] :) [/h]