Ulka18 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Asiu, zalozylas nowe konto na allegro? Skuteczne sa tez ogloszenia na adopcje.org. Quote
asiaf1 Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Ulka18 napisał(a):Asiu, zalozylas nowe konto na allegro? Skuteczne sa tez ogloszenia na adopcje.org. nie zakładałam ale napisałam wyjaśnienie tak jak prosili i może odwieszą. Quote
Ulka18 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Mam nadzieje, ze Ci asiu odwiesza konto. Ta baba z BStoku czy skads tam byla okropnie niemila :angryy: Rzadko kiedy sie udaje takie egzemplarze spotkac. Quote
asiaf1 Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 dostałam właśnie maila że mi odwieszą jak napiszę że jeszcze raz akceptuje regulamin i będę go przestrzegać. napisałam i czekam co dalej Quote
mysza 1 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Teraz ja mam zawieszone przez kasę. Takie życie:evil_lol: Quote
_beatka_ Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 asia jaki jest stosunek dina do innych psów?do kotów? czy on umie zachować czystość w domu? biorę się ostro za promocję i marketing dinka;) Quote
Angie :) Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 _beatka_ napisał(a):czy ktoś dzwonil w sprawie dinusia? Zrzucie dla mnie linka do allegro - to zrobie odnowienie :) Quote
Ulka18 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Angie, na poprzednich stronach jest link do mojej aukcji. BRON BOZE nie podawaj imienia psa w tytule, zmien miniaturke. Jest taka jedna pi.... ktora poluje na tego psa i na pewno zrobi kolejna awanture, jesli tylko znajdzie jego aukcje. Quote
Angie :) Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Ulka18 napisał(a):Angie, na poprzednich stronach jest link do mojej aukcji. BRON BOZE nie podawaj imienia psa w tytule, zmien miniaturke. Jest taka jedna pi.... ktora poluje na tego psa i na pewno zrobi kolejna awanture, jesli tylko znajdzie jego aukcje. jak wchodze na link to mam info o zarchiwizowaniu - pls przeslij na PW poprzednie allegro - ja zmienie imie psiaka i opis - moze lepiej ze z mojego konta to przynajmniej Pani sie nie polapie :) a dlaczego nie chcecie psiaka przekazac tej kobiecie? Angie Quote
Ulka18 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Wyjasnienie jest wczesniej, poprzedni pies tej pani zostal zagryziony. Pani nie zgadza sie na wizyte przedadopcyjna, ale wiecej wie Asiaf. http://www.allegro.pl/item387513213_dinus_przylepa_i_piekny_jak_szpic.html Quote
Angie :) Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Ulka18 napisał(a):Wyjasnienie jest wczesniej, poprzedni pies tej pani zostal zagryziony. Pani nie zgadza sie na wizyte przedadopcyjna, ale wiecej wie Asiaf. http://www.allegro.pl/item387513213_dinus_przylepa_i_piekny_jak_szpic.html oki - jutro rano bedzie allegro wraz z info o wizytach adopcyjnych i ze nie oznacza to zakupu - by nie bylo problemow jak poprzednio - przesle printscreen przed ostateczna akceptacja :) Quote
Angie :) Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Ulka18 napisał(a):Wyjasnienie jest wczesniej, poprzedni pies tej pani zostal zagryziony. Pani nie zgadza sie na wizyte przedadopcyjna, ale wiecej wie Asiaf. http://www.allegro.pl/item387513213_dinus_przylepa_i_piekny_jak_szpic.html hej pls o akcept/uwagi przed wystawieniem Dinusia vel Murzynka na allegro :) http://www.allegro.pl/new_item_preview.php Quote
asiaf1 Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Angie :) napisał(a):hej pls o akcept/uwagi przed wystawieniem Dinusia vel Murzynka na allegro :) http://www.allegro.pl/new_item_preview.php nie moge nic zobaczyć. Wyślij tak jak jest a potem najwyżej można wprowadzić zmiany Quote
Angie :) Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 asiaf1 napisał(a):nie moge nic zobaczyć. Wyślij tak jak jest a potem najwyżej można wprowadzić zmiany wyglada po zmianach tak - podalam swoj e-mail by nienaprowadzic Pani na psiaka -ewentualne maile przerzuce na Twoj :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=402801656 Quote
asiaf1 Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Angie :) napisał(a):wyglada po zmianach tak - podalam swoj e-mail by nienaprowadzic Pani na psiaka -ewentualne maile przerzuce na Twoj :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=402801656 ok, dzięki Quote
_beatka_ Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 ja robię dinkowi allegro już 2 raz i jeszcze nikt nie zacząl mnie nękać;) może kobita zapomniała?:cool3: Quote
Angie :) Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 _beatka_ napisał(a):ja robię dinkowi allegro już 2 raz i jeszcze nikt nie zacząl mnie nękać;) może kobita zapomniała?:cool3: oby......... Quote
asiaf1 Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 boję sie cieszyć nawet po cichutku i proszę wszystkich trzymajcie kciuki za nowe życie Dinusia. Dziś Dinuś wrócił na stare śmieci czyli do Legionowa. Domek znalazł się na sąsiedniej ulicy także mam do niego spacerkiem 5 min. mieszka z sunią szczeniaczkiem i kotem (jestem w ciężkim szoku że tak dobrze na siebie zareagowali). Dinuś niestety w wyniku agresji lękowej parokrotnie pogryzł (nie mocno -tak ostrzegawczo) Pana i Pania. Nawet na mnie kłapał zębami jak mu próbowałam założyć obrożę. Na szczęście trafił na fajnych ludzi na których to nie zrobiło zbyt dużego wrażenia. Na rzeiw wychodzi na ogródek na smyczy no w bramie są dość duże otwory (taki wzór) i bałyśmy się żeby nie zwiał. Pan ma jakoś to zabezpieczyć , żeby Dinuś mógł w pełni korzystać z przestrzeni. Z tych nerw to głowa mi pęka. modlę się, żeby tylko niczego nie nawywijał to miałby wspaniały dom.:shake: Quote
Angie :) Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 asiaf1 napisał(a):boję sie cieszyć nawet po cichutku i proszę wszystkich trzymajcie kciuki za nowe życie Dinusia. Dziś Dinuś wrócił na stare śmieci czyli do Legionowa. Domek znalazł się na sąsiedniej ulicy także mam do niego spacerkiem 5 min. mieszka z sunią szczeniaczkiem i kotem (jestem w ciężkim szoku że tak dobrze na siebie zareagowali). Dinuś niestety w wyniku agresji lękowej parokrotnie pogryzł (nie mocno -tak ostrzegawczo) Pana i Pania. Nawet na mnie kłapał zębami jak mu próbowałam założyć obrożę. Na szczęście trafił na fajnych ludzi na których to nie zrobiło zbyt dużego wrażenia. Na rzeiw wychodzi na ogródek na smyczy no w bramie są dość duże otwory (taki wzór) i bałyśmy się żeby nie zwiał. Pan ma jakoś to zabezpieczyć , żeby Dinuś mógł w pełni korzystać z przestrzeni. Z tych nerw to głowa mi pęka. modlę się, żeby tylko niczego nie nawywijał to miałby wspaniały dom.:shake: super !!! a w ktorym miejscu Legionowa jest maly? przejde sie zobaczyc go na żywo :) Quote
Ulka18 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Trzymam kciuki za Dinusia, zeby wszystko sie w jego nowym domu poukladalo :kciuki: Quote
asiaf1 Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Angie :) napisał(a):super !!! a w ktorym miejscu Legionowa jest maly? przejde sie zobaczyc go na żywo :) a Ty jesteś w Legionowie? Na razie to chcę dac mu trochę czasu zeby się zadomowił. Możemy się jakoś umówic w weeken i do niego przespacerowac-mieszka na ul Daliowej Quote
Recommended Posts