Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulka18 napisał(a):
Asiu, zalozylas nowe konto na allegro?
Skuteczne sa tez ogloszenia na adopcje.org.

nie zakładałam ale napisałam wyjaśnienie tak jak prosili i może odwieszą.

Posted

dostałam właśnie maila że mi odwieszą jak napiszę że jeszcze raz akceptuje regulamin i będę go przestrzegać.
napisałam i czekam co dalej

Posted

Angie, na poprzednich stronach jest link do mojej aukcji.
BRON BOZE nie podawaj imienia psa w tytule, zmien miniaturke.
Jest taka jedna pi.... ktora poluje na tego psa i na pewno zrobi kolejna awanture, jesli tylko znajdzie jego aukcje.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Angie, na poprzednich stronach jest link do mojej aukcji.
BRON BOZE nie podawaj imienia psa w tytule, zmien miniaturke.
Jest taka jedna pi.... ktora poluje na tego psa i na pewno zrobi kolejna awanture, jesli tylko znajdzie jego aukcje.

jak wchodze na link to mam info o zarchiwizowaniu - pls przeslij na PW poprzednie allegro - ja zmienie imie psiaka i opis - moze lepiej ze z mojego konta to przynajmniej Pani sie nie polapie :)

a dlaczego nie chcecie psiaka przekazac tej kobiecie?

Angie

Posted

boję sie cieszyć nawet po cichutku i proszę wszystkich trzymajcie kciuki za nowe życie Dinusia.
Dziś Dinuś wrócił na stare śmieci czyli do Legionowa.
Domek znalazł się na sąsiedniej ulicy także mam do niego spacerkiem 5 min. mieszka z sunią szczeniaczkiem i kotem (jestem w ciężkim szoku że tak dobrze na siebie zareagowali).
Dinuś niestety w wyniku agresji lękowej parokrotnie pogryzł (nie mocno -tak ostrzegawczo) Pana i Pania. Nawet na mnie kłapał zębami jak mu próbowałam założyć obrożę.
Na szczęście trafił na fajnych ludzi na których to nie zrobiło zbyt dużego wrażenia.
Na rzeiw wychodzi na ogródek na smyczy no w bramie są dość duże otwory (taki wzór) i bałyśmy się żeby nie zwiał. Pan ma jakoś to zabezpieczyć , żeby Dinuś mógł w pełni korzystać z przestrzeni.
Z tych nerw to głowa mi pęka.
modlę się, żeby tylko niczego nie nawywijał to miałby wspaniały dom.:shake:

Posted

asiaf1 napisał(a):
boję sie cieszyć nawet po cichutku i proszę wszystkich trzymajcie kciuki za nowe życie Dinusia.
Dziś Dinuś wrócił na stare śmieci czyli do Legionowa.
Domek znalazł się na sąsiedniej ulicy także mam do niego spacerkiem 5 min. mieszka z sunią szczeniaczkiem i kotem (jestem w ciężkim szoku że tak dobrze na siebie zareagowali).
Dinuś niestety w wyniku agresji lękowej parokrotnie pogryzł (nie mocno -tak ostrzegawczo) Pana i Pania. Nawet na mnie kłapał zębami jak mu próbowałam założyć obrożę.
Na szczęście trafił na fajnych ludzi na których to nie zrobiło zbyt dużego wrażenia.
Na rzeiw wychodzi na ogródek na smyczy no w bramie są dość duże otwory (taki wzór) i bałyśmy się żeby nie zwiał. Pan ma jakoś to zabezpieczyć , żeby Dinuś mógł w pełni korzystać z przestrzeni.
Z tych nerw to głowa mi pęka.
modlę się, żeby tylko niczego nie nawywijał to miałby wspaniały dom.:shake:

super !!! a w ktorym miejscu Legionowa jest maly? przejde sie zobaczyc go na żywo :)

Posted

Angie :) napisał(a):
super !!! a w ktorym miejscu Legionowa jest maly? przejde sie zobaczyc go na żywo :)

a Ty jesteś w Legionowie?
Na razie to chcę dac mu trochę czasu zeby się zadomowił. Możemy się jakoś umówic w weeken i do niego przespacerowac-mieszka na ul Daliowej