asiaf1 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Zobaczyłam go jak wracałam do domu.Czarny, szybko przemieszczający się, prawie pełzający przy ziemi mały, wystraszony psiak. Razem z koleżanko pojechałyśmy wieczoram postawić mu jedzenie i picie w miejscu, w którym widziałm go po raz ostatni. W związku z tym, że mam już tyle psów pod opieką miałyśmy go na razie dokarmiać, co zresztą prze kilka dni robiłyśmy. spotkałyśmy Pana, który powiedział mam, że on koczuje już tu kilka miesięcy. Któregoś wieczoru Marzena i Katarzynka30 pojechały doć mu jeść. Najpierw nieśmiało do nich podszedł, dał się pogłaskać-Kasia wyczuła, że ma kilka kleszczy. Szybka decyzja, musimy go złapać bo pewnie ma babeszjozę. Dziewczyny zawiozły go na Strzeleckiego-okazało się, że miał na sobie ok.60 kleszczy, niektóre wbite jeden w drugiego:-o Dostał leki na babeszję, na szczęście to były początki i dalej się nie rozwinęła. Dinuś boi się wszelkich gwałtownych ruchów, głośnych odgłosów. Mimo, że żył bezdomnie kilka miesięcy lgnie do człowieka. Umie chodzić na smyczy i to przy lewej nodze więc kiedyś musiał mieć dom. Obecnie jest w hotelu dla zwierząt w Otrębusach. W ostatnią sobotę był na długim spacerze w lesie. Straszny z niego pieszczoszek, uwielbia siedzieć na kolanach. Cioteczki moga już tu wkleić jego zdjęcia. Quote
Bodziulka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Oto on: z Ciocią w lesie na polanie i wpychający się na pieszczochy :cool3: Quote
solito Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Jaki on słodki! Śliczny piesek! Cieszę się, że już wyzdrowiał! Tak Asiu? Dinuś już zdrowy? Quote
Tootiki Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Dinuś, pięknym pieskiem jesteś! Tak myślę, że pewnie ktoś go wyrzucił:angryy:, skoro przy nodze ładnie chodzi i lgnie do człowieka, musiał mieć dom. Quote
deszczowa Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 na to wygląda:angryy: :-( ale juz jest zdrowy, całe szczęście:multi: Quote
Tootiki Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Dinuś, śliczności kochane, szuka wspaniałego domku!!!!! Quote
Tootiki Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Dinusiu, pewnie będzie ciężko, ale domek musi się znaleźć!! Quote
deszczowa Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 pomózcie umieszczać ogłoszenia o Dinusiu w necie: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=61073354 Quote
solito Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Asiaf1, może dopisz w tytule, że potrzebna pomoc w ogłoszeniach Dinusiu piękny! Powodzenia! Quote
Bodziulka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Dinguś jest bardzo przylepny, może troszkę szczekliwy :lol: a może to Gapa jest szczekliwa :hmmmm: Quote
Tootiki Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Kto przygarnie kochanego pieszczocha??? :razz: Quote
Bodziulka Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Dinuś ma się dobrze, był z nami na długim spacerku. Jest bardzo przytulaśnym stworzeniem :loveu: i po spacerku Quote
LittleMy Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 na razie umiescilam ogloszenie na forum zwierzaki.org moge tez zalozyc pieskowi allegro. zalozyc ? Quote
ice_t Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Bodziulka napisał(a):zaległa fota z Ciocią Deszczową Piekny Dinuś, a na tych wcześniejszych fotach to ze zmeczenia po spacerku prawie jęzxorem po ziemi ciągnął - ładny mi spacerek :evil_lol: :evil_lol: Quote
ice_t Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 i co tam u Dinusia?? po długim weekendzie to juz kolejka się powinna po niego ustawić Quote
deszczowa Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 ice_t napisał(a):Piekny Dinuś, a na tych wcześniejszych fotach to ze zmeczenia po spacerku prawie jęzxorem po ziemi ciągnął - ładny mi spacerek :evil_lol: :evil_lol: bo dogomaniacy i za zwykły spacer zabierają się fachowo :cool3: Dinusiu, hopaj do góry! Quote
Recommended Posts