Robull Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Łukasz, nie wiem co lepsze? Twoje cudowne foty, czy przezabawne komentarze? JESTEś WIELKI!:multi: Quote
imoto Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [SIZE=3]są może jeszcze zdjęcia Jimmy'ego :mad: :p dziękuję jednoczećnie za fotki Thai:laola: są boskie:Rose: :Rose: :Rose: :cunao: Quote
ŁukaszK Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 ok... skoro sie podoba to jedziemy dalej... :p bylo juz 2 przewodnikow przypadajacych na 1 psa... a teraz mamy 1 przewodnika z 2 psami... :lol: prawie jak coursing... :cool1: co nalezy zrobic kiedy piesek nie chce skakac...? :razz: oczywiscie zlapac za kark i przerzucic nad hopka... :p Quote
ŁukaszK Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 jesli uzyjecie okularow 3D to na zdjeciu pojawi sie klak... ;) a teraz bycmoze najwazniejsze zdjecie z tych zawodow - dowod przestepstwa... :evil_lol: mimo ze niuka dla zatarcia sladow naslala na mnie swojego czlowieka ktory natychmiast przybiegl i zaslonil mi obiektyw... udalo mi sie sfotografowac moment niszczenia czapki... :eviltong: a tu juz rozradowany przestepca po dokonaniu zbrodni... :cool1: Quote
ŁukaszK Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 sajko: poczekaj... nie zakladaj tej peruki koce... asti bedzie w niej lepiej wygladala... :lol: eee tam... nie bede jej zakladac psom... sama ja zaloze... :eviltong: uwaga! terrorysta z al kaidy na torze... :evil_lol: czarodziej postraszyl ze w slalomie brakuje jednej tyczki i terrorysta zniknal... :diabloti: Quote
ŁukaszK Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 ola z ajsonem nawet w agility stosuja elementy dogdancing... ;) Quote
ŁukaszK Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 spozniona punktacja z mini zawodow frisbee... jakby ktos byl zainteresowany... ;) 1. Gosia & Watazka - 16,5 pkt 2. Agnieszka & Whisky - 16 pkt 3. Niuka & Klak - 15,5 pkt 4. Zuza & Thaya -14 pkt 4. Tomek & Wiki - 14 pkt 6. Artur & Yanka - 12,5 pkt 7. Ola & Hexa - 12 pkt 8. Ula & Asti - 9,5 pkt 8. Ula & Choco - 9,5 pkt 10. Magda & Ava - 9 pkt 11. Aneta & Masaj - 7,5 pkt 12. Ola & Misia - 7 pkt 13. Zaklina & Zwirek - 5 pkt 14. Bolek & Xanti - 4 pkt 15. Wojtek & Hexa - 3,5 pkt 16. Zu & Draka - 0 pkt nagrody specjalne: - za najwieksza ilosc zlapanych rzutow - Artur & Yanka - dla najmlodszego psa - Hexa - dla najnizszego psa - Masaj Quote
anetta Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Genialne!!!:cool2::cool2::cool2: Uchachalam sie jak norka :megagrin::megagrin: Lasery :cool2: Zwlaszcza to http://img259.imageshack.us/img259/2095/8f0b0664re3.jpg Co tu sie dzialo? :lol: http://img403.imageshack.us/img403/8540/8f0b0624ov8.jpg http://img159.imageshack.us/img159/3348/8f0b0625ub9.jpg Dzieki za wyniki! Quote
Bobek Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Łukasz:loveu: Wielkie" Wielkie dzieki" za wspaniałe , niepowtarzalne "oddanie "atmosfery piknikowej.:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Uczestnikom pikniku równiez ogromnie dziękujemy :multi: :multi: :multi:, bez was ten piknik bylby po prostu piknikiem :cool1: . Dziekujemy za zabawę w propagowanie wspaniałego sportu agility :loveu: :loveu: :loveu: Przekazujemy podziękowania ktore otrzymaliśmy od zawodnikow z Litwy :multi: ;) :loveu: :lol: And one BIG BIG THANK YOU from all our club for very very nice competition and fiesta!!! Everything - organization, competitors, atmosphere, teams, prizes, help and care - was total super and we have had very nice experience! Best wishes, Erna and Algirdas Fascynatów zabawy w agility zapraszamy do Białegostoku :cool3: Quote
kaskaSz Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Na pikniku było super i choć wszystkiego nie obejrzałam, świetnie się bawiłam! Zdjęcia też są świetne! :multi: Quote
Polna Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='ŁukaszK'][IMG] a nie bo moja... :eviltong: http://img120.imageshack.us/img120/706/8f0b0424em4.jpg popłakałam się ze śmiechu:lol: :placz: Quote
Robull Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Bobek']Fascynatów zabawy w agility zapraszamy do Białegostoku :cool3: ale z rodowodem, czy bez?:roll: Quote
Robull Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='anetta']Co tu sie dzialo? :lol: http://img403.imageshack.us/img403/8540/8f0b0624ov8.jpg http://img159.imageshack.us/img159/3348/8f0b0625ub9.jpgTo są fotki z parady równości:ylsuper:, która była jedną z wielu imprez towarzyszących pikniku. Manifestowaliśmy w ten sposób równość rasowych i mixó w agility oraz prawo do legalizacji ich związków. Szkoda tylko, że nie byli obecni na paradzie najwięksi bojownicy tych idei:placz: :-D:shiny::-D:shiny::-D:shiny::-D:shiny::-D:shiny::-D:shiny::-D:shiny::-D:shiny::-D:shiny::-D:shiny::-D:shiny::-D:shiny::-D:shiny::-D Quote
Czarna_Owieczka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Oj, jak ja żałuję że nie mogłam tam być :( Następnym razem będę na pewno :D Fotki są świetne ;) i nawet wypatrzyłam Bolka z mojej klasy :lol: Quote
JIM Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Tak - sliczne fotki, moze kiedys my sie zalapiemy jak wystartujemy :) Gratuluje przebiegow! Quote
Mokka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Bobek napisał(a):Panienko przenajswietsza która mi królujesz.......... aja ciagle biję się z myslami czy nie odpuścic sztafety. Grzeszysz taką myślą :evil_lol: Quote
ŁukaszK Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Robull']To są fotki z parady równości:ylsuper:, która była jedną z wielu imprez towarzyszących pikniku. Manifestowaliśmy w ten sposób równość rasowych i mixó w agility oraz prawo do legalizacji ich związków. Szkoda tylko, że nie byli obecni na paradzie najwięksi bojownicy tych idei:placz: :-D:shiny::-D:shiny::-D:shiny::-D:shiny::-D:shiny::-D:shiny::-D:shiny::-D:shiny::-D:shiny::-D:shiny::-D dokladnie tak...:thumbs: teraz jeszcze co nieco piesow... znalazl sie jeszcze jeden kusiak: i jeden jimmy: wypada tez wstawic troche litwinow... ;) Quote
ŁukaszK Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 a teraz z serii - co psy robia na hustawce...? :hmmmm: jedne linieja...:evil_lol: inne kichaja... :diabloti: a wiekszosc po prostu pozuje do zdjecia... :p Quote
ŁukaszK Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 jakby ktos nie wierzyl ze na hustace border naprawde pozowal niech spojrzy na to zdjecie zrobione z zaskoczenia i je sobie porowna... na codzien jest on grozny i ponury a tam - pieknie usmiechniety... :evil_lol: no to oficjalnie koncze wstawianie fotek... do zobaczenia na pikniku za rok... ;) Quote
Asti Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Świetne foty, gratuluję! Rozbroiło mnie linienie... I jak psiaki ślicznie łapy wyciągają na skok w dal :lol: Quote
zakla Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Którekolwiek z frizbowych, Aniowych albo moich, wyszły?:roll: A fotki cudne, i nawet jest Żwirosław (po kąpieli w jeziorku nie dziwne, że linieje:eviltong:). Quote
ŁukaszK Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='zakla']Którekolwiek z frizbowych, Aniowych albo moich, wyszły?:roll: cale dwa sa jako tako ostre... ;) by zakla by anka Quote
Recommended Posts