Ludek Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Dobrze, że to zdjęcia takie niewyraźne, bo minę mam wybitnie inteligentną.:evil_lol: A w którym to konkretnie wydaniu? Quote
Polna Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='pAuLiNka & Mika']Ostatnia ekipa opuszczająca Piknik załapała się na fotke w gazecie wyborczej :lol: http://img503.imageshack.us/img503/824/dsc03741lk9.jpg DiscKillersi a w tle jeszcze Łódź ;);) Niestety nie było napisane o Pikniku, artykuł był o podróży koleją. Fajnie :evil_lol: Quote
Bobek Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Robull napisał(a)::DŁukasz, popłakałem się ze śmiechu:roflt: :cool2::klacz: P.S. A ja się zastanawiałem, skąd u mnie takie zamiłowanie do Kaliber44 :D Nie płacz , Robert nie płacz.... Piknik jest ..Bella notte , tam nie ma spietych!! Czekamy na Karela Gota: Jeśli na tym własnie forum poprzecie mój wniosek do Łukasza żeby umieścił Karela.. to pewnie sie chłopina zmusi do roboty.Ale musi być aplauz , No!! Quote
plinka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Ludek napisał(a): A w którym to konkretnie wydaniu? Fotka była w Gazecie Wyborczej - w dodatku białostockim, zaraz po Pikniku, chyba następnego dnia. ;) Quote
Robull Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Bobek napisał(a):Piknik jest ..Bella notte , tam nie ma spietych!!To mi przypomniało pewien dialog z Vabanku Machulskiego: - co mam powiedzieć Spiętemu? - żeby się rozpiął... :lol: Quote
ŁukaszK Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 znalazl sie karel gott... z dedykacja dla piotra... ;) a teraz ruszamy ze sztafeta... na poczatku sedziowie czaruja torki... :p szybciej z tym tunelem bo cie zamienie w palisade... :evil_lol: Quote
ŁukaszK Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 w tym czasie na poboczu trwa intensywne testowanie kapeluszy... masek... i innych czapeczek... Quote
ŁukaszK Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 hey moja czapka jest najlepsza... a nie bo moja... :eviltong: nieeee... to jest najlepsza czapka... :lol: cdn... reszta psow z normalnych przebiegow po sztafecie i nocnej imprezie... Quote
Bobek Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Chłopiec jak bajka... malowany.Czar lat 60-70 słodki jak Wzetka. Nikt nie wierzy a on biega!!! Łukasz szacuneczek!! Quote
anetta Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 szybciej z tym tunelem bo cie zamienie w palisade... Buhaha :roflt: i ta mina Robulla :roflt::roflt::roflt: Swietne foty i komentarze :klacz::roflt: Quote
ŁukaszK Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 jeszcze chwila i zaloze mu ta czapke... na ogon... :diabloti: Quote
ŁukaszK Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 hmmm... :confused: kto tu kogo prowadzi... ;) mianuje cie dzielny rycerzu... hmmm... ostatnia nadzieja naszej sztafety...? :razz: teletubis... :eviltong: Quote
PATIszon Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='ŁukaszK']znalazl sie karel gott... z dedykacja dla piotra... ;) No dobra teraz widze, ze to przerobka, ale po Norrisie i Clincie bylam pewna, ze mieliscie tam sobowtory :wallbash: Quote
Bobek Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Panienko przenajswietsza która mi królujesz.......... aja ciagle biję się z myslami czy nie odpuścic sztafety. Quote
saJo Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 A ja caly czas sie zastanawiam co stalo sie z wynikiem Gnojka z ostatniego przebiegu... Quote
Ewa3 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Lukasz a nie zapodziała Ci sie jeszcze tam Tasja:cool3: ? Quote
wendka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 :crazyeye: Lo matko, ale sie tam dzialo!! Lukasz, niesamowite foty! Quote
Bobek Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 :loveu: A ja caly czas sie zastanawiam co stalo sie z wynikiem Gnojka z ostatniego przebiegu... Bardzo prosimy o kierowanie wszelkich pytan dotyczacych organizowanych przez ALPI imprez :lol: na adres :alpi@piasta.pl. Najczesciej zagladamy na poczte i ta droga mozna uzyskac szybkie odpowiedzi ;) Wyjaśniliśmy sobie to własnie z Sajo.:multi: Mamy świadomość, że w trakcie pikniku nie wszystko było ok.:placz: ale ktoz bledow nie robi:oops: Podsumowujac- jeszcze raz prosimy o kontakt z nami na podany adres. Tak jest najlepiej.:eviltong: Pozdrawiamy bywalcow forum:loveu: www.agility.piasta.pl Aktualnośći :cool1: Quote
Recommended Posts