anetta Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Tak szybko zrobila (bo to chyba sunia byla?) slalom ze nie zdazylam zrobic foty LOL Quote
stereo Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 anetta, dzięki. Wrzucam dalej. Mam już sztafety ;) Ale one trochę czasu zajmą :) Quote
Ludek Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 anetta napisał(a):Dzieki za filmik. Ach ta piekna D...:megagrin: Proszę bardzo :) Quote
stereo Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Wrzuciłam całe mnóstwo filmików. Już sama się w tym nie łapię ;) Są sztafety (2xhopsa, gremlins i asti&koka&watażka), Heniek, Draka, Asti, trochę Litwinów (ich wrzucam jak nie mam nic innego), Whisky i całe Cavano. Niuka, mam też Kłata i Tolę, więc sprawdź za jakiś czas ;) http://www.youtube.com/profile_videos?user=stereo27&p=r&page=1 Quote
Ludek Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='stereo']Wrzuciłam całe mnóstwo filmików. Już sama się w tym nie łapię ;) Są sztafety (2xhopsa, gremlins i asti&koka&watażka), Heniek, Draka, Asti, trochę Litwinów (ich wrzucam jak nie mam nic innego), Whisky i całe Cavano. Niuka, mam też Kłata i Tolę, więc sprawdź za jakiś czas ;) http://www.youtube.com/profile_videos?user=stereo27&p=r&page=1 No to zapycham skrzynke dalej :lol: Quote
stereo Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Wrzuciłam wszystko do połowy Mediumów niedzielnego agility open. Litwini będą wieczorem, a reszta Mek i Lki jutro. To naprawdę wszystko, co możemy Wam zaoferować, więcej nie będzie. :) Miłego oglądania :D Quote
BORA Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Super filmiki :multi: Mam co oglądać :evil_lol: Za rok muszę obejrzeć na żywo :cool3: Quote
stereo Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 BORA napisał(a):Super filmiki :multi: I to się nazywa wsparcie :loveu: Bierzcie przykład, bo następnym razem nie będę miała motywacji, żeby wgrywać 100 filmików :cool3: Już nie mówiąc o Lidce, która musi je dzielić :cool1: Oglądaj, oglądaj, najbardziej edukacyjne są przebiegi Litwinów :lol: A jakie podnoszące na duchu... :evil_lol: Quote
BORA Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Fotki też super (żebyście się nie zniechęcali :eviltong:) A do Litwinów jeszcze nie doszłam :mdleje: Quote
kaskaSz Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Super zdjęcia i filmiki, obejrzałam może ze 3-4....:evil_lol: Że chce się Wam je linkować hehe. I tak na żywo było lepiej, linki po jakiemś czasie wykasują a wspomnienia zostaną :evil_lol: Quote
BORA Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Dziewczyny :evil_lol: Wasze komentarze w tle są najlepsze :evil_lol: "Co mam zrobić? Odbierz. Jak?" :loveu: http://www.youtube.com/watch?v=ZolJO1dRSqs Humor poprawiacie, bo ostatnio z tym kiepsko... Quote
ŁukaszK Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 ok na poczatek bedzie poczatek czyli otwarcie zawodow... :evil_lol: tej panoramy w planach nie bylo dlatego jest jaka jest ale tak sobie pomyslalem ze bedzie dzieki temu troche smiechu wiec zrobilem i wstawiam... ;) na wstepie bylo pare slow od silvi trkman jak dobrze pamietam... ;) kazdy bez wyjatku reklamowal swoj klub... ludzie mieli koszulki a psy bandamki... :cool1: potem byla defilada... zauwazyliscie ze litwini wszystko robia dokladnie jak w wojsku...? jak stoja to w szyku i na bacznosc a jak chodza to w szeregu niczym kompania reprezentacyjna... :evil_lol: natomiast niuka zamiast isc spokojnie woli skakac... :eviltong: no i to na co wszyscy czekali czyli 'pierwszy zawodnik proszony na start...' Quote
ŁukaszK Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 czas na kilka psow... pan fotograf :p i wielce rozentuzjazmowana po przebiegu litwina publika... :p na razie starczy... :eviltong: zebym tak nie musial wszystkiego po kolei wstawiac to proponuje robic zamowienia... a ja potem bede wstawial fotki w kolejnosci w jakiej byly skladane... :cool1: moje zdjecia mozna wykorzystywac na prywatnych stronach internetowych, stronach klubowych, galeriach na forach, blogach (w jakichkolwiek innych przypadkach potrzebna autoryzacja...) pod warunkiem nie wprowadzania w nich jakichkolwiek zmian a w szczegolnosci usowania podpisu i zmiany jakosci a takze ich wielkosci... nie wysylam zdjec w pelnym rozmiarze na maila... maksymalny rozmiar jaki przesylam to 800x533px Quote
stereo Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Negra!!! I Blue!!! :D EDIT: Ha, byłam pierwsza ;) Quote
Mokka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Monia i Leon, ale biegusiem, bo jutro wyjeżdżam i se nie poparzę, jak się będziesz ociągał :lol: Quote
stereo Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Mogę przepuścić Mokkę w kolejce ;) Pierwsze zdjęcie dalmatyńczyka jest genialne. Quote
Magdava Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Avę zamawiam :multi: Obieeecałeś po braku zdjęć z Łodzi :cool3: Quote
ŁukaszK Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 negra & blue: to juz byla hopka wiekszego kalibru... :evil_lol: Quote
ŁukaszK Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 leon & monia: reszta bedzie jutro... trzeba wracac do nauki... :/ Quote
Magdava Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Ranyyy, ostatnia fotka Moni to mistrzostwo świata :evil_lol: Owocnej nauki Łukasz ;) Quote
tamer Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Łukaaaszkuuuu :> Draka? Na pewno masz kilka - dziecię było nie w formie, więc można było zrobić mnóstwo ostrych zdjęć :P Plus błagam o foty ze sztafet :> Quote
Recommended Posts