Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wrzuciłam wszystko do połowy Mediumów niedzielnego agility open.
Litwini będą wieczorem, a reszta Mek i Lki jutro.
To naprawdę wszystko, co możemy Wam zaoferować, więcej nie będzie. :)

Miłego oglądania :D

Posted

BORA napisał(a):
Super filmiki :multi:

I to się nazywa wsparcie :loveu: Bierzcie przykład, bo następnym razem nie będę miała motywacji, żeby wgrywać 100 filmików :cool3: Już nie mówiąc o Lidce, która musi je dzielić :cool1:
Oglądaj, oglądaj, najbardziej edukacyjne są przebiegi Litwinów :lol: A jakie podnoszące na duchu... :evil_lol:

Posted

Super zdjęcia i filmiki, obejrzałam może ze 3-4....:evil_lol: Że chce się Wam je linkować hehe. I tak na żywo było lepiej, linki po jakiemś czasie wykasują a wspomnienia zostaną :evil_lol:

Posted

ok na poczatek bedzie poczatek czyli otwarcie zawodow... :evil_lol:

tej panoramy w planach nie bylo dlatego jest jaka jest ale tak sobie pomyslalem ze bedzie dzieki temu troche smiechu wiec zrobilem i wstawiam... ;)

na wstepie bylo pare slow od silvi trkman jak dobrze pamietam... ;)

kazdy bez wyjatku reklamowal swoj klub... ludzie mieli koszulki a psy bandamki... :cool1:

potem byla defilada...

zauwazyliscie ze litwini wszystko robia dokladnie jak w wojsku...? jak stoja to w szyku i na bacznosc a jak chodza to w szeregu niczym kompania reprezentacyjna... :evil_lol:

natomiast niuka zamiast isc spokojnie woli skakac... :eviltong:

no i to na co wszyscy czekali czyli 'pierwszy zawodnik proszony na start...'

Posted

czas na kilka psow...

pan fotograf :p

i wielce rozentuzjazmowana po przebiegu litwina publika... :p

na razie starczy... :eviltong:
zebym tak nie musial wszystkiego po kolei wstawiac to proponuje robic zamowienia... a ja potem bede wstawial fotki w kolejnosci w jakiej byly skladane... :cool1:

moje zdjecia mozna wykorzystywac na prywatnych stronach internetowych, stronach klubowych, galeriach na forach, blogach (w jakichkolwiek innych przypadkach potrzebna autoryzacja...) pod warunkiem nie wprowadzania w nich jakichkolwiek zmian a w szczegolnosci usowania podpisu i zmiany jakosci a takze ich wielkosci...
nie wysylam zdjec w pelnym rozmiarze na maila...
maksymalny rozmiar jaki przesylam to 800x533px

Posted

Łukaaaszkuuuu :>

Draka? Na pewno masz kilka - dziecię było nie w formie, więc można było zrobić mnóstwo ostrych zdjęć :P

Plus błagam o foty ze sztafet :>