Alzis Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 jeśli zdjęcia są w złej zakładce...to proszę o przeniesienie ,bo nie widziałem zakładki dla tego tematu ,może źle szukałem :) Chciałem Wam przedstawić Mojego Rhodesiana Ridgeback'a ,wabi się Hunter i ma 13 miesięcy :) Pozdrawiam :) Quote
gryf80 Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 cyba to trzeba przeniesc do działu bodajże galerie-poproś moda o przeniesienie Quote
Mapi Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Piękne zwierzę:thumbs: Kiedyś mąż mnie na takiego namawiał, ale niestety żadnych lwów w okolicy nie mamy, więc wybrałam psa na dziki, których u nas dostatek:lol: Quote
Beatrx Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 taka mała uwaga: ściągaj tej piękności kolce w domu;) Quote
gryf80 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 beatrx moze to tak tylko do zdjęcia,wierz jak u nas bizuteria ;) Quote
Beatrx Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 jak biżuteria to powinna z jakiegoś złota albo platyny być, a nie taka zwykła:eviltong: Quote
Mapi Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Beatrx napisał(a):taka mała uwaga: ściągaj tej piękności kolce w domu;) Kolce fajna rzecz, też w takich w domu chodzę i mój piesio tyż:diabloti: Quote
Recommended Posts