Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Był jeszcze jeden telefon, ale znowu buda.
Jeżeli to jeszcze miałobyc tak, że pies mieszka w ocieplanej budzie, gdzie sie dba,żeby było sucho, a nie jakaś zgniła szmata leży tam latami, gdzie e ma częsty kontakt z ludźmi, to może mógłby byc taki dom. Pewnie by sie do tej budy z czasem przyzwyczaił.
Ale zwykle to jest byle jaka buda, łańcuch, albo kojec, sporadyczny kontakt z człowiekiem, itp.

Posted

Może chociaż DT,żeby zyskać na czasie,żeby nie trafił do schronu.Jest taki piękny i ma takie mądre oczy...Dom się znajdzie napewno.Boże, nie zostawiłabym go za żadne skarby świata.
Domku znajdż się!!!!!

Posted

Mam takie zapytanie od michalo52@wp.pl>
Treść wiadomości:
Witam.rozmawialem wlasnie z rodzicami i bylibysmy zainteresowani pieskiem,obecnie mieszkamy jeszcze w bloku ale juz za 2tygodnie przeprowadzamy sie do domku.moja mama ma male wahanie bo posiadamy 7miesieczna suczke rasy Beagle i niewie jakie byloby zachowanie obu psiakow;)jak pani uwaza?ja mysle ze chyba nie powinno byc problemu,bo jak chodze z nia na szkolenie to z innymi psami wiekszymi od siebie lubi sie bawic:)niewiem o co moglbym jeszcze zapytac...?!ale czekam na odpowiedz.natomiast mojemu tacie piesek odrazu przypadl do gustu;)ewentualnie chcialbym poprosic o jakies inne zdjecia.Pozdrawiam Michal