zerojeden Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 paula_t napisał(a):Hałabajówko, nie przejmuj się, to zaledwie parę ogłoszeń, jutro dorobię, bo póki co walczę z ledwo chodzącym komputerem, a robię kolejny pakiet, tym razem dla kotki pod moją opieką, a już wpół do 2 :( Właśnie widziałam aktywacje do klikania i na śpiocha już klikałam :) Quote
katarzyna09 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Hałabajówko,podaj mi kod do wyróżnienia.Później nie będę miała jak pomóc. Quote
zerojeden Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 katarzyna09 napisał(a):Hałabajówko,podaj mi kod do wyróżnienia.Później nie będę miała jak pomóc. Wyróżniłaś przecież już ?? Quote
paula_t Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Hałabajówka napisał(a):Właśnie widziałam aktywacje do klikania i na śpiocha już klikałam :)Yyyy, to już nic nie rozumiem...To robić czy nie?Pokasowałaś je czy jednak miałaś te linki?:D Quote
zerojeden Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 paula_t napisał(a):Yyyy, to już nic nie rozumiem...To robić czy nie?Pokasowałaś je czy jednak miałaś te linki?:D Ja już się pogubiłam....wczoraj przyszły mi do aktywacji ogłoszenia dla Ninki to aktywowałam ale nic nie kasowałam wcześniejszego. Quote
paula_t Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Hałabajówka napisał(a):Zastrzel mnie nie mam już linków do tych wszystkich ogłoszeń bo mi się skrzynka już zatykała i musiałam pokasować trochę :( Przepraszam Wczoraj takie coś napisałaś i myślałam, że pokasowałaś te nowe linki do ogłoszeń, które zrobiłam wczoraj, ale wychodzi na to, że nie i wszystko aktywowane, zgadza się?:) Quote
zerojeden Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 paula_t napisał(a):Wczoraj takie coś napisałaś i myślałam, że pokasowałaś te nowe linki do ogłoszeń, które zrobiłam wczoraj, ale wychodzi na to, że nie i wszystko aktywowane, zgadza się?:) Nie nowych nie skasowałam tylko te z poprzednich ogłoszeń...a wczoraj wszystko aktywowałam. Nawet Pani zadzwoniła dzisiaj ale nie doczytała że Ninka ma 8 lat i nie jest szczeniaczkiem... Quote
katarzyna09 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Hałabajówka napisał(a):Wyróżniłaś przecież już ?? Tak,ale chciałabym jeszcze wyróżnić to nowe ogłoszenie Pauli. Quote
zerojeden Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 katarzyna09 napisał(a):Tak,ale chciałabym jeszcze wyróżnić to nowe ogłoszenie Pauli. aaaaaaaaa to nie krępuj się :) Proszę bardzo Prosimy o wysłanie wiadomości SMS na numer: 79464 W treści wiadomości wpisując: pu.3cpwe Szczegóły transakcji: [TABLE="class: formTable incPadding"] [TR] [TD="class: formTableLabel"]Opis:[/TD] [TD]Tablica.pl[/TD] [/TR] [TR] [TD="class: formTableLabel"]Koszt:[/TD] [TD]11,07[/TD] [/TR] [/TABLE] DZIĘKUJEMY BARDZO :Rose: Quote
zerojeden Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 Miałam bardzo fajny telefon o Ninkę trzymajcie kciuki :kciuki::kciuki: Quote
paula_t Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 No to teraz Ninko telefony muszą się rozdzwonić! Quote
kolejna kobietka Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Hałabajówka napisał(a):Miałam bardzo fajny telefon o Ninkę trzymajcie kciuki :kciuki::kciuki: :multi: trzymam!!! :thumbs: Quote
paula_t Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Hałabajówka napisał(a):Miałam bardzo fajny telefon o Ninkę trzymajcie kciuki :kciuki::kciuki: Trzymamy mocno, mocno! :) Quote
zerojeden Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 Pani się zdecydowała na Ninkę !!!! :multi: Teraz tylko formalności :) Quote
kolejna kobietka Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 pakuj sie skarbeczku!!! :multi: :loveu: Quote
magdola Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 To teraz czas na leniwca Rudiego vel Radzia ;) Quote
paula_t Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Hałabajówka napisał(a):Pani się zdecydowała na Ninkę !!!! :multi: Teraz tylko formalności :) Naprawdę?:crazyeye: Wspaniała wiadomość!:multi: Mam nadzieję, że wizyta PA czy też rozmowa, jeśli Pani przyjedzie malutką odebrać przebiegnie bezproblemowo i niech niuńka rusza w świat! :) Quote
paula_t Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 magdola napisał(a):To teraz czas na leniwca Rudiego vel Radzia ;) I jego magdola pokierujemy we właściwą stronę- stronę nowego domku;) Quote
zerojeden Posted March 23, 2013 Author Posted March 23, 2013 paula_t napisał(a):I jego magdola pokierujemy we właściwą stronę- stronę nowego domku;) Oby się udało i to szybko bo jak Magdola go wyeksmituje to nie będzie innego wyjścia jak go odwieść do schronu bo nie mam miejsca na samca i tak za dużo mam tych chłopów co się nie specjalnie wszystkie lubią. Magdola zrobi PA we wtorek jak wszystko uda się dograć :) Quote
Secia Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Halabajowka obiecalam wesprzec Ninke ale nie mialam dlugo neta a tu widze takie dobre wiesci o suni. Slowo sie rzeklo kobylka u plota podaj watek kochana jakiegos potrzebujacego pod twoja opieka cobym mogla sie wywiazac :-) Quote
paula_t Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Secia, Ciotko, na razie nie zapeszajmy, tylko trzymajmy kciuki ;) Quote
Recommended Posts