Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

paula_t napisał(a):
Hałabajówko, nie przejmuj się, to zaledwie parę ogłoszeń, jutro dorobię, bo póki co walczę z ledwo chodzącym komputerem, a robię kolejny pakiet, tym razem dla kotki pod moją opieką, a już wpół do 2 :(

Właśnie widziałam aktywacje do klikania i na śpiocha już klikałam :)

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hałabajówka napisał(a):
Właśnie widziałam aktywacje do klikania i na śpiocha już klikałam :)
Yyyy, to już nic nie rozumiem...To robić czy nie?Pokasowałaś je czy jednak miałaś te linki?:D

Posted

paula_t napisał(a):
Yyyy, to już nic nie rozumiem...To robić czy nie?Pokasowałaś je czy jednak miałaś te linki?:D

Ja już się pogubiłam....wczoraj przyszły mi do aktywacji ogłoszenia dla Ninki to aktywowałam ale nic nie kasowałam wcześniejszego.

Posted

Hałabajówka napisał(a):
Zastrzel mnie nie mam już linków do tych wszystkich ogłoszeń bo mi się skrzynka już zatykała i musiałam pokasować trochę :( Przepraszam

Wczoraj takie coś napisałaś i myślałam, że pokasowałaś te nowe linki do ogłoszeń, które zrobiłam wczoraj, ale wychodzi na to, że nie i wszystko aktywowane, zgadza się?:)

Posted

paula_t napisał(a):
Wczoraj takie coś napisałaś i myślałam, że pokasowałaś te nowe linki do ogłoszeń, które zrobiłam wczoraj, ale wychodzi na to, że nie i wszystko aktywowane, zgadza się?:)

Nie nowych nie skasowałam tylko te z poprzednich ogłoszeń...a wczoraj wszystko aktywowałam. Nawet Pani zadzwoniła dzisiaj ale nie doczytała że Ninka ma 8 lat i nie jest szczeniaczkiem...

Posted

katarzyna09 napisał(a):
Tak,ale chciałabym jeszcze wyróżnić to nowe ogłoszenie Pauli.

aaaaaaaaa to nie krępuj się :) Proszę bardzo Prosimy o wysłanie wiadomości SMS na numer:

79464
W treści wiadomości wpisując:

pu.3cpwe
Szczegóły transakcji:
[TABLE="class: formTable incPadding"]
[TR]
[TD="class: formTableLabel"]Opis:[/TD]
[TD]Tablica.pl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: formTableLabel"]Koszt:[/TD]
[TD]11,07[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
DZIĘKUJEMY BARDZO :Rose:

Posted

Hałabajówka napisał(a):
Pani się zdecydowała na Ninkę !!!! :multi: Teraz tylko formalności :)

Naprawdę?:crazyeye:
Wspaniała wiadomość!:multi:
Mam nadzieję, że wizyta PA czy też rozmowa, jeśli Pani przyjedzie malutką odebrać przebiegnie bezproblemowo i niech niuńka rusza w świat! :)

Posted

paula_t napisał(a):
I jego magdola pokierujemy we właściwą stronę- stronę nowego domku;)

Oby się udało i to szybko bo jak Magdola go wyeksmituje to nie będzie innego wyjścia jak go odwieść do schronu bo nie mam miejsca na samca i tak za dużo mam tych chłopów co się nie specjalnie wszystkie lubią.

Magdola zrobi PA we wtorek jak wszystko uda się dograć :)

Posted

Halabajowka obiecalam wesprzec Ninke ale nie mialam dlugo neta a tu widze takie dobre wiesci o suni. Slowo sie rzeklo kobylka u plota podaj watek kochana jakiegos potrzebujacego pod twoja opieka cobym mogla sie wywiazac :-)