Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Nel ma ok. 5-6 lat. Nie ma dużego zaufania do ludzi, ale nie jest agresywna lubi gdy ktoś ją głaszcze jednak nie z zaskoczenia. Psów się boi ale nie jest agresywny do nich najlepiej żeby była jedynym psiakiem w domu.
Nel czeka w Białej Podlaskiej. Jest bardzo chuda :(

Nel ma bardzo wspaniały charakter

Szkoda aby tak cudowny psiak spędził swoje całe życie w schronisku

Nel potrzebuje domu!!

Edited by Gojasasa
  • Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny! Nerowi też zrobiłam ogłoszenia ;) Link do jednego z ogłoszeń Nera: http://alegratka.pl/ogloszenie/nero-ktory-stracil-nadzieje-pomoz-mu-ja-21915523.html
Jest ogłaszany jeszcze na: tablica.pl, pineska.pl, adopcje.org, gumtree.pl, morusek.pl, doadopcji.pl, e-zwierzak.pl, cafeanimal.pl, petsy.pl, adin.pl, zoomia.pl, lubliniak.pl, olx.pl, lento.pl, zwierzaki.a4z.pl, ogłaszamy24.pl, aukcjezwierząt.pl, arena.pl, najpewniej.pl, ogłoszeniowo.com, polskastrefa.pl, naszemiasto.pl, ogłoszenia.wp.pl, oferciarz.pl, portalogłoszenia.pl, lubelskatablica.pl. ;-)

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
rzeczywiście się poprawił :loveu: cudny jest!

Jest cudny i kochany :D :loveu: grzecznie chodzi na smyczy w ogóle nie ciąga po prostu ideał :D

Posted

Mam przykrą wiadomość :( Nero ma guza i dlatego też pomyliłyśmy się z koleżanka i Nero od dzisiaj to suczka o imieniu Nel przepraszam na prawdę nie wiedziałam :( a i jeszcze jedna ,,dobra" wiadomość Nel(Nero) przytyła

Posted

dominika8460 napisał(a):
O kurczę...A ten guz jest groźny? W takim razie będę musiała mu pozmieniać informacje w ogłoszeniach.

na razie to może nie pisz o guzie nic się we czwartek więcej dowiem

Posted

O guzie to nawet nie mam zamiaru pisać, jak jakiś człowiek się w nim zakocha to nie będzie mu to przeszkadzało, a jak napiszę o tym to większość ludzi może to odstraszyć. Jak ktoś będzie bardzo zainteresowany adopcją jego to się dopiero dowie. A ja muszę zmienić informację, że jest to suczka, a nie pies.