__Lara Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 madziakato napisał(a):Przesyłam skromną wpłatę dla Grei. trzymaj sie psinko!!!! Dzięki wielkie!!! Avilia pewnie mega zajęta żeby napisać. Quote
Avilia Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Robiłam rozliczenie 25. 04.13 na FB. I widzę, że oczywiście wypadło mi z głowy żeby tu przekopiować. WPŁATY: Agnieszka103 - 10 Funky - 10 Ela K. - 50 Jolanta C - 5 Anita S - 20 SERDECZNIE DZIĘKUJEMY! WYDATKI: leczenie - 153zł Quote
__Lara Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Uhhh, coś się uzbierało! Trzeba jeszcze porozsyłać wątek - pomoże ktoś? Przy okazji, zapraszam na kolczykowy bazarek ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/242917-Wiosenna-kolczykomania-ZAPRASZAM-!-dla-Paury-do-13-05-g-20-00?p=20804750#post20804750 Quote
Emiś Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Z Greją niestety nie jest dobrze. Pogłębiają się objawy neurologiczne. Ma teraz wprowadzony jeszcze dodatkowo steryd. Oby on wprowadził jakieś zmiany na lepsze... :( Quote
Avilia Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Emiś napisał(a):Z Greją niestety nie jest dobrze. Pogłębiają się objawy neurologiczne. Ma teraz wprowadzony jeszcze dodatkowo steryd. Oby on wprowadził jakieś zmiany na lepsze... :( Niestety steryd jest ostatnią deską ratunku dla Grey :( Quote
Funky Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Odwiedzam dziewczynkę, śledzę też wątek na FB - Boże, może wygram dzisiaj te 12 mln i wszystkie psy będą w końcu szczęśliwe?! Quote
Avilia Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 Tutaj nie zdążyłam napisać... Na FB pisałam to: Z Greyą jest bardzo, bardzo źle :( Dzwoniła do mnie przed chwilą bardzo rozstrzęsiona Emilka. Greya miała kolejny atak - tym razem bardzo, bardzo poważny :( Po ataku nie mogła się podnieść po czym straciła przytomność. Emilka jest z nią w drodze do lecznicy. ... Nawet nie wiem o co prosić :( Chyba tylko o ciepłe myśli :( Jest bardzo źle ;( ;( ;( *** Niestety mamy już wieści :( Niestety Grey jest za TM ;( Siedzimy i płaczemy za Tobą psinko ;( Więcej potem...przepraszam ale nie jesteśmy w stanie teraz o tym pisać ;( Emilka obiecała opisać wszystko ;( Quote
agnieszkal2 Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 Bądź szczęśliwa kochana, cudowna Greyusiu!!! :( :( :( :( :( Quote
Recommended Posts