Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś dzwonia do mnie Emilka.
Jadą do weta na badania, bo Greya zaczęła wymiotować.

Proszę o wspracie finansowe, nie mamy zbytnio z czego nawet opłacić przyszłego miesiąca...

Posted

jestem i postaram się pomóc- nie można pozwolić aby trafiła do schroniska!

Dobrze by było zrobić post rozliczeniowy ze stanem konta Greyi .

Posted

[quote name='mdk8']jestem i postaram się pomóc- nie można pozwolić aby trafiła do schroniska!

Dobrze by było zrobić post rozliczeniowy ze stanem konta Greyi .[/QUOTE]

Jestem na zaproszenie. Tak, rozliczenie by się przydało. Co jest opłacone a co trzeba zapłacić? Sunia ma deklaracje jakieś tu bądź na FB?

Posted

I ja jestem na zaproszenie Lary. Dołożę grosik - 10 PLN miesięcznie stałej. Pomysł z postem rozliczeniowym jak najbardziej zasadny :)))
Pozdrawiam :*

Posted

Greja jest w trakcie badań. Ma pobraną krew oraz zeskrobiny - zrobiło jej się spore wyłysienie na głowie. Mam nadzieję, że nie będzie to żaden grzyb ani inny paskud :/ Test z kału na lamblie wyszedł ujemnie.

Co do jej stanu - wg mnie na tę chwilę nie ma żadnej poprawy. Sunia żyje całkowicie w swoim świecie, zawołana podejdzie do człowieka, ale przy próbie dotyku odskakuje gwałtownie. W lecznicy zrobiła niezłą rozróbę. O ile krew z tylnej łapki jakoś udało się pobrać, o tyle przy pobieraniu zeskrobin z głowy strasznie szalała, nie dała sobie założyć kagańca, próbowała gryźć - bardzo przerażał ją widok zbliżającej się ręki. W końcu jakoś w trójkę dało nam się ją przytrzymać.

Stan konta Greji nie wygląda zbyt dobrze, kopiuję rozliczenie z fb (http://www.facebook.com/events/490178151062068/)

10.03.2013
WPŁATY!!

Iwona G. 30zł
Ela W. 400zł
Aga L. 60zł
Inga Sz. 20zł
Ada SZ. 20zł
Jola Jolanta 37,09zł

Joanna P. 20zł
Ada Sz. 20zł

Stan konta 24.03 + 607,09zł

Wpłaty na miesiąc kwiecień:

Ada Sz. - 25zł

DZIĘKUJEMY!

WYDATKI:
Hotelowanie - 310zł
Faktura z lecznicy - 127zł

Posted

Czy są jakieś stałe deklaracje? Kto jest skarbnikiem suni?
Czy dobrze rozumiem, że aktualnie jest +/- ok. 170 PLN na plusie, czy już nic nie ma? :(
Trzeba koniecznie pomóc dziewczynce!

Posted

Suczka jest pod opieką Fundacji "Zwierzęca Arkadia", na ich konto idą wpłaty. Rozliczenie wpływów co tydzień robi Avilia.
Z tego co rozumiem wg skopiowanego rozliczenia to na plusie jest ok. 195. W marcu wpłynęło 607,09, w kwietniu dodatkowo 25zł, czyli wpłat było 632,09. Z tego zapłacono za hotel i weta w sumie 437zł, więc zostało 195,09zł. Na opłacenie hotelu, wyżywienia, badań i transportu niestety to nie wystarczy :(

Wydaje mi się, że nie ma w ogóle stałych deklaracji.

Dane do przelewu
BOŚ BANK
33 1540 1128 2081 9100 7566 0001
Fundacja "Zwierzęca Arkadia"
ul. Sarenek 10B
43-215 Jankowice tytułem: grey

PAYPAL fundacja@zwierzeca-arkadia.org
BIC / SWIFT EBOSPLPW

Posted

Dzięki Emiś :*
Ja w takim razie moją deklarację stałą 10 PLN będę wpłacać na konto Fundacji, chyba będzie dobrze :)
Zacznę już teraz, w kwietniu.

Posted

Wydawało mi się, że godzinę temu odpowiedziałam tu, na wątku, a postu nie ma :(
No nic, to jeszcze raz.
Dziekuję Emiś za info :) Rozumiem, że moja stała deklaracja 10 PLN może śmiało polecieć na konto Fundacji, tak?
To wpłacam pierwszą dychę już w kwietniu :)

Przepraszam za podwójny post, ale naprawdę przed chwilą tego poprzedniego nie było... nic nie rozumiem :D