Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=arial black]Witam wszystkich u Wako. :)
[/FONT]

[FONT=palatino linotype]Wako to wesoły ok. 6 letni czarnulek z wyglądu nieco przypominający spaniela. Mierzy 46 cm i waży 13 kg. W stosunku do innych psów przyjazny, lecz gdy któryś jest zbyt natarczywy, zdarza mu się na niego warknąć. Zabawkami nie jest zainteresowany. Zamiast tego woli pobawić się z człowiekiem lub innym psem. [/FONT][FONT=palatino linotype]
Lubi czasem chodzić własnymi ścieżkami. Puszczony ze smyczy obchodzi wszystko dookoła i spokojnie obwąchuje. [/FONT]
[FONT=palatino linotype]Na smyczy chodzi ładnie. [/FONT][FONT=palatino linotype]Jest bardzo łasy na nagrody (szczególnie parówki) i dla nich zrobi prawie wszystko. Kiedy już zaufa człowiekowi, będzie świetnym i wiernym kompanem. Ma piękną, gęstą sierść, która będzie wymagała regularnego czesania.[/FONT]

kontakt do wolontariusza:
tel. 502 783 205
e-mail: emu520@interia.pl

• 1 month later...
Posted

faktycznie - zapomniałam, że Wako ma wątek :oops:
a też mam kilka fotek ;)

A poza tym muszę powiedzieć, że Wako zauroczył córkę znajomych mojego taty. Niestety to jeszcze dziecko, a rodzice nie zgadzają się na kolejnego zwierzaka w domu. Oby udało mu się zdobyć serce kogoś, kto go może przygarnąć :)

• 3 weeks later...
  • 5 months later...
  • 2 months later...
Posted (edited)

maciaszek napisał(a):
Ale to pewne na 100%?

Tak na 95% ;) Zresztą wydaje mi się, że nawet schronisko go zdjęło ze strony

Edited by choba
  • 1 year later...