haily5 Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [FONT=arial black]Witam wszystkich u Wako. :) [/FONT] [FONT=palatino linotype]Wako to wesoły ok. 6 letni czarnulek z wyglądu nieco przypominający spaniela. Mierzy 46 cm i waży 13 kg. W stosunku do innych psów przyjazny, lecz gdy któryś jest zbyt natarczywy, zdarza mu się na niego warknąć. Zabawkami nie jest zainteresowany. Zamiast tego woli pobawić się z człowiekiem lub innym psem. [/FONT][FONT=palatino linotype] Lubi czasem chodzić własnymi ścieżkami. Puszczony ze smyczy obchodzi wszystko dookoła i spokojnie obwąchuje. [/FONT][FONT=palatino linotype]Na smyczy chodzi ładnie. [/FONT][FONT=palatino linotype]Jest bardzo łasy na nagrody (szczególnie parówki) i dla nich zrobi prawie wszystko. Kiedy już zaufa człowiekowi, będzie świetnym i wiernym kompanem. Ma piękną, gęstą sierść, która będzie wymagała regularnego czesania.[/FONT] kontakt do wolontariusza: tel. 502 783 205 e-mail: emu520@interia.pl Quote
choba Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 faktycznie - zapomniałam, że Wako ma wątek :oops: a też mam kilka fotek ;) A poza tym muszę powiedzieć, że Wako zauroczył córkę znajomych mojego taty. Niestety to jeszcze dziecko, a rodzice nie zgadzają się na kolejnego zwierzaka w domu. Oby udało mu się zdobyć serce kogoś, kto go może przygarnąć :) Quote
maciaszek Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Jestem na wątu, choba dzięki za info! Wako ma nową kartę na stronie fundacji i powędrował na katowicki wątek. Quote
choba Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Kolejna akcja na Dolinie, kolejne kilka fotek... Oby Wako w końcu znalazł domek Quote
choba Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Z tego, co słyszałam, Wako powędrował do domku. Powodzenia :) Quote
MagdaB Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Ale byłoby dobrze. Oby domek był dobry i kochający. Quote
maciaszek Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 choba napisał(a):Z tego, co słyszałam, Wako powędrował do domku. Powodzenia :) Ale to pewne na 100%? Quote
choba Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 (edited) maciaszek napisał(a):Ale to pewne na 100%? Tak na 95% ;) Zresztą wydaje mi się, że nawet schronisko go zdjęło ze strony Edited January 12, 2014 by choba Quote
madzia.uje93 Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Super, że w końcu znalazł szczęście:) Quote
maciaszek Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Wako znów w schronisku. Jego numer to 281/15. Schron będzie się próbował skontaktować z właścicielem. Może psiak się zgubił? Quote
Recommended Posts