figbast Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 "woadbue w oko :smile:" - matko oczywiście miało być napisane wpadnie w oko :) Quote
figbast Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Quote
pomóżpomagać Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 A może w zyciu brakło mu miłości i tak chodził bo chciał ja znaleźć? :) jak widać od figbast nie ucieka:D Ale zgadzam sie cudowny jest! Quote
figbast Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 Tak go ubezwłasnowolniłam, że nie ma możliwości dać nogi - hi hi hi. A tak na serio to nie jest taką trudną rzeczą dać mu to, czego mu potrzeba :-) Btw dziś znów sobie biegał luzem ze swoją damą do towarzystwa- Kiką. Tak brykały, że Kika ledwo do domu sie doczłapała :-D Quote
malagos Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Taki misiek do dogoterapii, wielki i spokojny :) Quote
figbast Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 Znam go jeszcze zbyt mało, przyznaję że jego widok działa kojąco, ale jest chyba trochę zbyt plochliwy :/ Quote
Guest westor Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 może go ktoś dostrzeże w te Święta.... Quote
figbast Posted March 30, 2013 Author Posted March 30, 2013 Dziękuję że wiernie sekundujecie Bazylowi. Życzę Wam ciepłych radosnych i spokojnych świąt. Mam też wielką nadzieje, że następne Bazyl spędzał będzie wśród kochających go ludzi... Pozdrawiam :-) Quote
pomóżpomagać Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 I tak sobie do Bazylka w te swieta zaglądam, może zdarzy się cud...:) Quote
figbast Posted March 31, 2013 Author Posted March 31, 2013 [quote name='pomóżpomagać']I tak sobie do Bazylka w te swieta zaglądam, może zdarzy się cud...:)[/QUOTE] Poki co to TZ zawedrowal z Bazylem aż pod Celestynòw i chyba będą pociągiem wracać :D Quote
figbast Posted March 31, 2013 Author Posted March 31, 2013 [quote name='figbast']Poki co to TZ zawedrowal z Bazylem aż pod Celestynòw i chyba będą pociągiem wracać :D[/QUOTE] Chłopaki zrobili 16km i musiałam po nich jechać :/ Quote
rencia42 Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Przeczytałam wszystko o Bazylu,super pies z niego.Duży i piękny,kocham takie. Quote
pomóżpomagać Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 [quote name='rencia42']Przeczytałam wszystko o Bazylu,super pies z niego.Duży i piękny,kocham takie.[/QUOTE] No pewnie ze super!:) tylko domku brak... Ładna mają kondyche, przynajmniej Bazylek poganiał troszku, kości rozprostował... :D Quote
figbast Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 Dziś byliśmy na równie zwariowanym spacerku całą watahą. Bazyl i Bastek się nie gryzły :D huraaa! Quote
figbast Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 A potem powtórka ze wspólnego spaceru i również obyło się bez walki Bazylowo-Bastkowej :D Quote
figbast Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 Jutro lub w środę Bazyl jedzie pożegnać się z klejnotami ;) Quote
figbast Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 "Mistrzu złoty" hopaj w poszukiwaniu domku Quote
figbast Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 [quote name='rencia42']Przeczytałam wszystko o Bazylu,super pies z niego.Duży i piękny,kocham takie.[/QUOTE] rencia42 bardzo proszę o promowanie niedźwiedzia gdzie tylko możesz :) Quote
Recommended Posts