Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 427
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

On jest w ogóle piękny :) i rozbrajający ;) Najpierw się wydaje taki dostojny i poważny a jak się go lepiej pozna to taka szczeniakowatość i misiowatość ♥ -wielki dzieciak

Posted

figbast napisał(a):
Foty jutro bo piesy juz śpią :)

Bazylkowi pojawiła się nadzieja na dom. Trzymajcie kciuki. Czekamy jeszcze na panią, ktora szuka swego Kubusia - jesli Bazyl to Kubuś - będzie szczęście nie do opisania. Jesli nie to trudno i nie ma się czym martwić, bo Bazia wypatrzyła osoba poważnie zainteresowana adopcją :)

no i co???? wiadomo coś?

Guest westor
Posted

Bazyl niedopuszczalnie spadł z pierwszej strony, musiałem interweniować :mad:

Posted

westor napisał(a):
Bazyl niedopuszczalnie spadł z pierwszej strony, musiałem interweniować :mad:

dobrze że stróże czuwają :diabloti:
Bazyluuuuuu do góry... miś, kłapouch... cudak! i bez domku.... :shake:

Posted

hop na górę hop na górę! a ja głupia baba zablokowałam sobie maila:angryy: i jak ja się teraz porozumiem z osobą szukającą Kubusia:-(? No po prostu total...:nonono2:. Kurde tyle razy próbowałam odzyskać hasło i doopa:niewiem::niewiem:. Ale jestem wściekła:angryy:

Posted

Właśnie napisałam do osoby szukającej Kubunia maila z pytaniem, czy przyjeżdża do Polski jak to było w planach (pod koniec kwietnia) i czy będzie chciała Bazyla łobejrzeć...
Czekam na odp.:cool3:

Guest westor
Posted

Wiesz, nie każdy tak często przegląda pocztę. Tak więc się nie zrażaj, może jeszcze odpowie. Co u Bazylego?

Posted

westor napisał(a):
Wiesz, nie każdy tak często przegląda pocztę. Tak więc się nie zrażaj, może jeszcze odpowie. Co u Bazylego?

Przyznam, że ostatnio się z jego opiekunką nie kontaktowałam, bo zapracowana, ale na pewno wszystko dobrze :), bo w innym przypadku zaraz dostałabym info.
Dziś to biedakowi pewnie gorąco było w tym jego futerku :lol:.
Planuję go niebawem odwiedzić, taki kawał czasu już go nie widziałam...

Posted

pomóżpomagać napisał(a):
I ja do Bazylka zaglądam...
Szkoda, że nie ma żadnych wieści, że nikt sie nie odzywa
Ale Bazylek jeszcze sie doczeka swojego człowieka napewno.

Oczywiście , że się odzywa - nawet na tym wątku :), tylko ja się o tym nie rozpisuję, żeby nie zapeszyć ;)
Jeśli Bazyl nie okaże się być Kubusiem, to dom już na niego czeka :multi::shiny::Cool!:i pewnie do połowy maja Bazyl swoje futrzate doopsko przeniesie na południe Polski :D - wizyta przedadopcyjna już wykonana - z pozytywnym rezultatem :) Dom na Bazia czeka i przyjedzie po niego, by zabrać go do lepszego życia w dobrym miejscu i wśród dobrych, kochających ludzi :loveu:

A Bazyli bardzo grzeczny - ostatnio zostawał często sam jedynie w towarzystwie ogoniastej kumpelki - nic nie rozrabiał - kochany misio :)