Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olusia88']Trzymam kciuki za Bazyla ? Figbast czy jest mozliwość zobaczyć i wymiziać chłopaka jeszcze jakoś przed jego podróżą do DS ?

Kwestia dogadania się z jego tymczasową opiekunką - Bazyl mieszka teraz pod Radzyminem, wczoraj u niego byliśmy, szkoda, że nie pisałaś wcześniej to byśmy Cię zabrali... Jeśli chcesz pojechać, to trzeba się jakoś konkretnie umówić i myślę, że nie będzie problemu :)
Tam co i rusz przyjeżdżają wolontariusze i biorą psiaki na spacer - nie ma z tym problemu :)

• Replies 427
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

figbast napisał(a):
Kwestia dogadania się z jego tymczasową opiekunką - Bazyl mieszka teraz pod Radzyminem, wczoraj u niego byliśmy, szkoda, że nie pisałaś wcześniej to byśmy Cię zabrali... Jeśli chcesz pojechać, to trzeba się jakoś konkretnie umówić i myślę, że nie będzie problemu
to nie wiedziałam , ze on pod Radzyminem myślałąm , ze on nadal w okolicy Otwocka, to muszę jakoś teraz to zaplanować

Posted

Wiem, wiem, ale ogłaszam inne psiaki i nie mam czasu wrzucić reszty fotek, które ostatnio mu zrobiłam :oops:, ale skończę ogłoszenia to na pewno wrzucę :)

Guest westor
Posted

no prawie by nieborak spadł ze strony ;)

Posted

Zbliża się zbliża :) dzis rozmawiałam z osobą która ma go adoptować. Okazało sie ze coś źle zrozumiałam i że przyjedzie po niego w poniedziałek ( na 120%) :)
A ja znów miałam telefon w jego sprawie :)

Posted

Bazylek własnie jest w drodze do domku stałego Trzymajmy mocno kciuki za niego i ludzi ktorzy go wypatrzyli, polubili i zapragneli przyjąć pod swój dach. Powodzenia :)!
A te pasożyty to coś od ptaków :(. Wystarczy odpowiednio przeleczyć :)

Ale sie cieszę :)
Takie chwile sprawiają życie cudownym♡

Guest westor
Posted

a przede wszystkim gratulacje dla Ciebie bo to Ty uratowałaś mu życie i dała nowe, normalne, zawsze jestem dla takich ludzi pełen podziwu

Posted

westor napisał(a):
a przede wszystkim gratulacje dla Ciebie bo to Ty uratowałaś mu życie i dała nowe, normalne, zawsze jestem dla takich ludzi pełen podziwu

Eee coś Ty ja go tylko na łańcuch wzięłam ;):evil_lol:.

Dziękuję Wszystkim, którzy mi pomogli w opiece nad Bazylem (mówię o wsparciu "fizycznym" jak i psychicznym):Rose::Rose: bez Was nie dałabym rady mu pomóc :)

Guest westor
Posted

nie bądź taka skromna :cool3: będą jakieś wiadomości z nowego domku kudłacza? zarówno słowne jak i wizualne :)

Posted

na pewno będzie wizyta poadopcyjna, z ktorej zdam relację. Zaprosilam osobę, która adoptowała Bazyla na wątek, ale od niej zależy czy chce się z nami dzielić informacjami i niusami :/

Posted

Bazyl daleką podróż zniósł dobrze :). Został wykąpany (był z tego bardzo zadowolony) przez co zrobił się jeszcze bardziej puchaty :)
Zdążył już pogryźć buta, a gdy został mu odebrany zabrał się za podgryzanie nadgarstka - typowe dla Bazylicha :evil_lol:.
Nie omieszkał też swej nowej Pani wskoczyć ni z gruchy ni z pietruchy na kolanka :evil_lol: - cały - to przecież malutki niunio ;)
Ogólnie jest dobrze, mam nadzieję, że będzie coraz lepiej :)

Guest westor
Posted

Bazyl u singielki czy też pary bo jak zwykle niedoczytałem? :lol:

Posted

westor napisał(a):
Bazyl u singielki czy też pary bo jak zwykle niedoczytałem? :lol:

Westor a skąd takie pytania?:cool3: Czyżbyś coś planował w przypadku singielki hihihihi:evil_lol:? Nie odpowiem na to pytanko :)