figbast Posted April 17, 2013 Author Posted April 17, 2013 Jestem piękny, jestem grzeczny, jestem mądry - pełny serwis i hopsam do góry, żeby znaleźć domek i ludzi. Kto chętny:cool3::lol:? Quote
agatka_zagatka Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Domku niestety dać nie mogę :-( ale będę rozgłaszać, że takie cudo szuka swojego człowieka :-) Quote
figbast Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 Baardzo dziękuje. Bazylowi potrzebny rozgłos :) Quote
Olusia88 Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 To podnoszę chłopaka. Bardzo się cieszę , że wylądował w domu :lol: To wymiziaj go ode mnie Quote
Guest westor Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 może zmienić tytuł z "w kojcu" na w DT? czasami ludzie boją się brać psinę z kojca do domu bo boją się o sprawy czystości a nie muszą przecież czytać całego wątku. Chociaż to może jest i bez znaczenia. Ważne że Bazyl ma te swoje M-ileśtammiłości :) Nawet chwilowo Quote
pomóżpomagać Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 I może by tak usunąć z tytułu notkę ze uciekinier?:razz: Potencjalny dom by się wprowadziło w temat delikatnie...:cool3: Quote
figbast Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 Jesli chodzi o kojec to fakt muszę zmienić, ale z tym uciekinierem bym zostawiła. Niech potencjalny DS wie od razu, że Bazyl może dac dyla jak mu będzie źle. Jak ma trafić do dobrego czlowieka i miejsca to ten czlowiek nie będzie się przejmował tytulem wątku a zajmie się wymyslaniem psu rozrywek i zajęcia , zeby psiak nie miał ochoty na ucieczki ;) Quote
figbast Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 Było niewielkie zainteresowanie Bazylem. Jak przeczytali, ze Bazio może dać nogę to się wykruszyli. Nie szukamy takich co widzą w tym problem, tylko wiedzą co z tym robić i jak zaradzić. Dom i podwórko to nie jest szczyt szczęścia dla wszystkich psów. Niektóre są bardziej wymagające i absorbujace ;) jak np. Bazylek :-) Quote
figbast Posted April 19, 2013 Author Posted April 19, 2013 Hopla w górę przed południem, Bazylku domku szukaj :) Quote
figbast Posted April 19, 2013 Author Posted April 19, 2013 Przedwczorajszy dzień także Bazyl spędził tylko z sunią i również był grzeczny. Zostawił jedynie na oknie małe ślady na dowód , że tęskni, czeka i wygląda opiekuna ;) Quote
figbast Posted April 20, 2013 Author Posted April 20, 2013 Bazyl po rozdrobnieniu wszystkich psich zabawek przywlaszczyl sobie najpierw szufelkę a potem zmiotkę ;) Quote
Guest westor Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 po prostu chłopak lubi sprzątać z tym że pewnie nie po sobie :) Quote
jotpeg Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 jaki piekny pies!!! napiszcie moze do 3x, chyba ona pomagala w adopcjach niufkow (a on wyglada na mixa, takze z charakteru); moze i jemu pomoze. Quote
figbast Posted April 20, 2013 Author Posted April 20, 2013 jotpeg napisał(a):jaki piekny pies!!! napiszcie moze do 3x, chyba ona pomagala w adopcjach niufkow (a on wyglada na mixa, takze z charakteru); moze i jemu pomoze. 3x? To nick? Napiszę. Dziękuję :) Quote
ifi Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Bardzo, na pewno i poważnie chciałabym adoptować tego psa. Ale tu jest 15 stron w temacie i nie mam pojęcia do kogo się zgłosić... pomocy. Quote
figbast Posted April 21, 2013 Author Posted April 21, 2013 ifi napisał(a):Bardzo, na pewno i poważnie chciałabym adoptować tego psa. Ale tu jest 15 stron w temacie i nie mam pojęcia do kogo się zgłosić... pomocy. teraz najlepiej dzwonić pod nr. 664 821 160 Quote
Olusia88 Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Hop Bazylku w górę , czy jakieś nowe zdjęcia przystojniaka mogę prosić w końcu w prawie letniej aurze :lol: Quote
figbast Posted April 21, 2013 Author Posted April 21, 2013 Nie posiadam niestety. Ale poproszę koleżankę :) Quote
figbast Posted April 21, 2013 Author Posted April 21, 2013 Foty jutro bo piesy juz śpią :) Bazylkowi pojawiła się nadzieja na dom. Trzymajcie kciuki. Czekamy jeszcze na panią, ktora szuka swego Kubusia - jesli Bazyl to Kubuś - będzie szczęście nie do opisania. Jesli nie to trudno i nie ma się czym martwić, bo Bazia wypatrzyła osoba poważnie zainteresowana adopcją :) Quote
agatka_zagatka Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 To trzymamy kciuki za dobry domek dla Bazylka :-) Quote
Guest westor Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 no to damy go góry, będzie tym samym bliżej domu, logiczne nie? :) Quote
figbast Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 Dzisiejsze fotki :) cieplutkie:p Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Tresura - Bazyl uczy się głównie przez obesrwacje, Sunia robiła wszystko a pan Gapa zrobił "siad" i kuniec-zawieszka:evil_lol:: Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> A tak Bazylek pomaga przygotwać sucharki na psi podwieczorek (i już wiadomo po co mu była ta zmiotka i szufelka:evil_lol:): Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> A tu Bazyli biega przy kojcach innych psiaków i gra im na nerwach:eviltong:: Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Quote
Recommended Posts