figbast Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 [quote name='pomóżpomagać']I wieczorkiem hopka kochany miśku :)[/QUOTE] Dziękuję. Już się martwiłam, ze do Bazylka nikt nie zagląda :) Quote
Olusia88 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='figbast']Dziękuję. Już się martwiłam, ze do Bazylka nikt nie zagląda :)[/QUOTE] Zaglądam i odwiedzam tylko niestety narazie wirtualnie ale przez tą zimę nie mogę się wykurować. Piękny ten nasz Bazyl , a telefony jakieś były z zapytaniem o przystojniaka ? Quote
figbast Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 Był jeden telefon, który przemilczę, żeby sobie ciśnienia nie podnosić:angryy:... Termin kastracji niestety nam się odwlekł :( A Bazyli coraz fajniejszy, spokojniejszy, taki jakby to powiedzieć "pewny dobrego jutra" :) Dziś byliśmy na spacerze i Bazylek zauważył cztery sarenki - ale im się przyglądał bacznie :), ale się nie wyrywał ani wcale do nich nie ciągnął, tylko obserwował z uwagą (jak ja to mówię "zbystrzał na oczach" hihihi:evil_lol:) Quote
figbast Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 Potrzebuję chętnych do rozwieszania papierowych ogłoszeń nt. Bazyla - ktoś się zgłasza do pomocy? (rejon rozklejania ogłoszeń dowolny - im więcej i im większy zasięg tym lepiej) Quote
pomóżpomagać Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 To ja poproszę, rozkleje jak będę miała wolne... Quote
figbast Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 A możesz mi napisać na priva swojego maila, to wyślę Ci ogłoszenie - wystarczy druknąć i porozcinać telefoniki :) Quote
figbast Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 Trzymajcie kciuki, jutro zawozimy Bazyla na kastrację, w piątek rano badania i jak wszystko będzie ok, to ciachu ciach i baj baj dżonderka :bye: Quote
figbast Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 A tu wątek Bazylka na owczarkach, który założyła następna dobra osoba zauroczona Bazylim urokiem :) http://www.owczarek.pl/forum/forum_p...39&PID=1210107 Quote
figbast Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 Parę zaległych fotek z ostatniego świątecznego weekendu, niestety jakość marna, ale ani pogoda, ani marny aparat w telefonie nie pomagają:/ Bazylowi trafiła się okazja do pobrykania z koleżanką Bunią (czy zauważyliście, że bryka bez smyczy?) Wcale nie miał ochoty zwiewać tak dobrze się bawił, a przywoływany bardzo ładnie przychodził, choć parę razy mało mnie nie staranował - tak pędził :) Po zabawie oczywiście powrót na postronek, żeby żadne głupie pomysły nie przyszły do głowy Bazylemu: Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Quote
figbast Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 A tu Bazyl jako zmokła kurka w Lany Poniedziałek, po szalonych zabawach na wspólnym spacerze z moimi psami (również z Bastkiem, z którym dotąd był na wojennej ścieżce): Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Quote
spawda:) Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 dzień dobry:)Bunia to chyba azjatka:)nie zjadła go:):):)(żart) Quote
figbast Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 [quote name='spawda:)']dzień dobry:)Bunia to chyba azjatka:)nie zjadła go:):):)(żart)[/QUOTE] Zgadza się azjatka, ale z gołębim sercem :) Quote
beta ata Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 A czemu ta Bunia ma to żelazo na szyi? Bazyl jak zawsze jest piękny :-) Quote
figbast Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 To pytanie nie do mnie..., ja nie jestem zwolenniczką takich gadżetów (preferuję obróżki i szeleczki od taks:) Quote
figbast Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 Dzisiejszy spacerek: Ten pies działa kojąco na nerwy zszargane tą cholerną przedłużającą się zimą, zmoknięty Bazyl potrafi rozbroić jednym ślapnięciem swojego jęzora :) Quote
figbast Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 [quote name='spawda:)']dzień dobry:)Bunia to chyba azjatka:)nie zjadła go:):):)(żart)[/QUOTE] Ponoć faceci lubią azjatki - Bazyl nie odstaje ;) Quote
figbast Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 [h=5]Piękny Bazyli podchodzi do każdej osoby na spacerach... Do każdego macha ogonem i opiera o ludzkie nogi swój kudłaty łebek, wtula się, poliże rękę... Szuka osoby, która go pokocha...[/h] Quote
spawda:) Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 widziałam tam po drodze jakieś kwiatki to chopak się zakochał:):):)no Bunia zazdroszczę takiego niedzwiadka:) Quote
figbast Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 To były wieńce i wiązanki na groby hahahaha :D:D:megagrin::megagrin::grin::grin:, ale zawsze to jakiś wiosenny powiew hihihhi... Quote
figbast Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 Jutro badania i jak będą ok to kastracja :) Quote
beta ata Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 No, jestem bardzo ciekawa, jak tam dżądra niedźwiadka ;-) Quote
figbast Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 Pojechał do weta. Nic na razie nie wiem :/ Quote
mamba1 Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='figbast']Pojechał do weta. Nic na razie nie wiem :/[/QUOTE] No to czekamy na wiadomośći i trzymamy kciuki. To piekny pies, byłby ozdoba domostwa i przyjacielem rodziny, takiej aktywnej fozycznie. Quote
Recommended Posts