loozerka Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 a nam sie ile fajnych fotek przez łikendę nazbierało...!! tylko trzeba je zmniejszyc...a moze trymowanych nie trzeba...??? :modla: Quote
Loona Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Ja mam najfajniesze foty, ale nie chce mi się wstawiać, jak je kiedyś wytrymuje to się pochwalę :eviltong: Quote
fantka Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 To najwspanialsza galeria jaką widziałam. Niestety mój TZ zutylizował mi najlepsze foty.:angryy::mad: Udało mi się zachować kilka. Oto jeszcze niewytrymowany Łestik długopaszczy Rasa jeszcze nieuznana przez FCI, ADBA, AKC i ABCDEFG ale już niedługo ....:multi: A tu ja i moje Podenco zakręcenco jedziemy na coursing.:evil_lol: Quote
beria Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Specjalnie przeszukałam najgłębsze zakamarki dysku w poszukiwaniu wytrymowanych fotek :loveu: Zazwyczaj ukrywam je przed wzrokiem pospólstwa niegodnego podziwiać te dzieła, pod ikonką z napisem "kosz" :loveu: Ale cuś znalazłam i zapodam :loveu: Specjalnie dla Junior Admina, Vectry kochanej, która pospieszyła mi dzisiaj z pomocą, dwa śliczne mopsiki :loveu: I jeszcze jednorożec, ino mi się wygł i roga nie widać :eviltong: Ale jest wyjątkowy, jak to jednorożce :p Przepalenia za to imponujące :p Quote
Vectra Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 oh Gosiu :loveu: :loveu: :loveu: skąd masz fotke Lali i Frania > :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ćliczne :loveu: :loveu: :loveu: cudowne :loveu: :loveu: :loveu: ekstra :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Maga100 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Evelina']Latwiej zniesiesz meki gdy popatrzysz na ten wytrymowany obrazek.:evil_lol: a cóż to jest? :crazyeye: :crazyeye: w koncu udało mi się! oczywiscie warsztatem nie dorównują jeszcze większości z was, ale chyba już osiągnełam ten poziom, aby wstawić tu zdjęcia? :p założcie okulary przeciwsłoneczne, bo jasność was porazi :diabloti: zwróćcie uwagę na wyraz jego mordy :evil_lol: Quote
bajadera Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Tera próki mojego talenta ! Mało tego niestety, bo najlepsze TZ każe mi wyrzucać. Quote
Paula Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Mnie się dzisiaj udało pstryknąć piękna, słoneczną fotkę mojego jorkaska :loveu: Quote
AlKil Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 jejku, to moja ulubiona galeria...:loveu: mogę korzystać ze znakomitych wzorców w nauce fotografowania!:multi: Quote
e.v.a Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 witajcie:) ja tak skromnie chcialam pokazac swojego pieska ratrerka:grins: i jak sie bawi z innymi psiakami:D Quote
loozerka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Sliczny latrelek....taki drobniutki...:loveu: Quote
BeaC Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 ......................Oooooooooooooooo jakie piękne latlerki,łesciki i jorczki:crazyeye: Quote
bajadera Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 BeaC, jak patrzę na Twój awatarek to wzrok podnoszę od razu na kalendarz na ścianie z tym bydełkiem. Coś dla Ciebie : Quote
Maga100 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 moje najlepsze zdjęcie prawa autorskie zastrzeżone :diabloti: Quote
Vectra Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Madziu rozumiem że ta fota to na pełnym manualu :cool3: :cool3: rewelacja :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 To ja jeszcze przedstawiam mojego psa rasy łestik czarnowłosy: :loveu: Tu lepiej widac jak wygląda: :loveu: Quote
bonita Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Psepiękne te Wasze pieseczki :loveu: Pozdrawiam wszystkie różowe psyjaciółki i życzę udanego :loveu: majowego weekendu :loveu: Papatusie koffaniusie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
loozerka Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 asia, puli- Wasze łeściki to chyba z jednego miotu :loveu: sliczne psinki.... Maga100- zazdroszczę....mi tylko czasem namiastki takich perełek wychodzą....:iloveyou: Quote
Asia & Ginger Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Dzięki Loozerka. :loveu: Też tak właśnie myślałam, że pies mój i Puli, to na pewno rodzeństwo, bo są podobne jek dwie krople wody. :cool3: :loveu: Quote
bonita Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Pochwalę się moim najbardziej udanym zdjęciem :loveu: Quote
loozerka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 uroczy krótkowłosy łeścik :loveu: z łopata................. Quote
BeaC Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 .......i jaki wytrymowany....................i różowy:razz::razz::razz: Quote
Szczurosława Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 ach:loveu:,to najpiękniejszy blogasek na forum nie pozwólmy mu zaniknąć:mad: prosze o maxiorki i mozliwie jak najwięcej komciów:loveu: to mój pudelek, wyjątkowy jak ja:loveu: tylko spójrzcie jak mój słodki pudelek się cieszy ze znalezienia norki,jak się otwarcie uśmiecha:loveu: mój przesłodki rodwajler:loveu: moje słodkie szyszyle:loveu: Quote
Recommended Posts