Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To najwspanialsza galeria jaką widziałam. Niestety mój TZ zutylizował mi najlepsze foty.:angryy::mad: Udało mi się zachować kilka.
Oto jeszcze niewytrymowany Łestik długopaszczy

Rasa jeszcze nieuznana przez FCI, ADBA, AKC i ABCDEFG ale już niedługo ....:multi:

A tu ja i moje Podenco zakręcenco jedziemy na coursing.:evil_lol:

Posted

Specjalnie przeszukałam najgłębsze zakamarki dysku w poszukiwaniu wytrymowanych fotek :loveu: Zazwyczaj ukrywam je przed wzrokiem pospólstwa niegodnego podziwiać te dzieła, pod ikonką z napisem "kosz" :loveu:
Ale cuś znalazłam i zapodam :loveu:

Specjalnie dla Junior Admina, Vectry kochanej, która pospieszyła mi dzisiaj z pomocą, dwa śliczne mopsiki :loveu:

I jeszcze jednorożec, ino mi się wygł i roga nie widać :eviltong: Ale jest wyjątkowy, jak to jednorożce :p Przepalenia za to imponujące :p

Posted

oh Gosiu :loveu: :loveu: :loveu: skąd masz fotke Lali i Frania > :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
ćliczne :loveu: :loveu: :loveu: cudowne :loveu: :loveu: :loveu: ekstra :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Evelina']Latwiej zniesiesz meki gdy popatrzysz na ten wytrymowany obrazek.:evil_lol:

a cóż to jest? :crazyeye: :crazyeye:

w koncu udało mi się! oczywiscie warsztatem nie dorównują jeszcze większości z was, ale chyba już osiągnełam ten poziom, aby wstawić tu zdjęcia? :p

założcie okulary przeciwsłoneczne, bo jasność was porazi :diabloti:

zwróćcie uwagę na wyraz jego mordy :evil_lol:

Posted

Psepiękne te Wasze pieseczki :loveu:

Pozdrawiam wszystkie różowe psyjaciółki i życzę udanego :loveu: majowego weekendu :loveu:
Papatusie koffaniusie :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

asia, puli- Wasze łeściki to chyba z jednego miotu :loveu: sliczne psinki....

Maga100- zazdroszczę....mi tylko czasem namiastki takich perełek wychodzą....:iloveyou:

• 7 months later...
Posted

ach:loveu:,to najpiękniejszy blogasek na forum

nie pozwólmy mu zaniknąć:mad:

prosze o maxiorki i mozliwie jak najwięcej komciów:loveu:

to mój pudelek, wyjątkowy jak ja:loveu:

tylko spójrzcie jak mój słodki pudelek się cieszy ze znalezienia norki,jak się otwarcie uśmiecha:loveu:

mój przesłodki rodwajler:loveu:

moje słodkie szyszyle:loveu: