Asia & Ginger Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Ale jedwabisty komiks! :crazyeye: :cool3: :lol: :lol: :lol: Ja też mam kilka fajnych zdjątek. :cool3: Wrzucę te najulubieńsze i najlepsiejsze wytrymowane foty mojej psicy rasy dok niemiecki miniaturowy niewytrymowany (jeszcze niezatwierdzona przez FCI): :diabloti: :diabloti: :diabloti: Ja i moja psica. :loveu: :loveu: :loveu: A teraz moje najlepsiejsze zdjęcia makro: Te kfiatki to dla Was w podziwie za Wasz talent. :loveu: :loveu: :loveu: Wiem, że jeszcze daleko mi do Was, ale się staram z całych sił, może kiedyś dorosnę Wam chociaż do pięt w fotografowaniu. Nie badźcie zbyt krytyczni przy ocenianiu. :oops: :eviltong: Quote
PIKA Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='ewelinabuck']t matko jaki cudny pies z odciętą glową :loveu: I to zdjęcie rozdwojenia jaźni rewelka :multi::loveu: Sirion masz super córe :multi::lol: Quote
Paula Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='sirion']Pamiętajcie copyrights by Dark_elfka Buhahahha :roflt: Dobre :klacz: Quote
Vectra Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Sirion , gratki dla córci :multi: :multi: super komiksik :diabloti: Quote
Maga100 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 jestem ZACHWYCONA tymi dwoja ujęciami :loveu: dama w szafie mnie urzekła :evil_lol: Quote
dogaja Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='asia_pie'] Wrzucę te najulubieńsze i najlepsiejsze wytrymowane foty mojej psicy rasy dok niemiecki miniaturowy niewytrymowany (jeszcze niezatwierdzona przez FCI): Zatwierdzą. Mówię Ci zatwierdzą. Jest takim słodkim niuniusiem, że Ci FCEisie nasze kochane - zatwierdzą. I masz rację, moja droga, odrobinka trymowania i jest gites! To niewiele pracy, a cieszy i oko, i na duszy tak jakoś spokojnie się robi. Że obowiązek wypełniony. I nadzieja wstępuje, że inni docenią... Wytrymuj, moja droga, wytrymuj. I cierpliwości Ci życzę. A reszta sama przyjdzie. Tylko trochę cierpliwości. Już niedługo. Uzbrój się. [quote name='asia_pie'] Ja i moja psica. :loveu: :loveu: :loveu: Ta fotografia ujęła mnie szczególnie. I właściwie nie wiem jak wyrazić dlaczego?... Może to jakby spowolniony ruch ręką dał ten nastrój melancholii, a może ten szczególny wyraz twarzy?... Ja też chciałabym nieśmiało :oops: się pochwalić przedwczorajszym portretem mojej psicy na tle gór. Góry jak góry, ale portret cud, nie? No, to lecę Pa pa! Quote
Asia & Ginger Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Maga100 i Dogaja bardzo dziękuję za uznanie. :loveu: :loveu: :loveu: Cieszę się, że ktoś dostrzegł urok moich fotek. :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='dogaja']Ja też chciałabym nieśmiało :oops: się pochwalić przedwczorajszym portretem mojej psicy na tle gór. Góry jak góry, ale portret cud, nie? Muszę przyznac, że góry niezbyt urokliwe, ale psica miodzio. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
loozerka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Wiedzialam, ze ktoś kiedyś doceni :loveu:, ze nie pojdzie na marne moj trud :loveu: Takie udane portrety :)) Zabawy moich psiaków :loveu: a to nasze niezapomniane zdjecia zimowe a tu moja Kuki polująca na ptaki :loveu: Behemot, za link do cudownego watku Daisy dam Ci buziaka, chcesz? :iloveyou: no i dziewczynki, plosiem, plosiem, takich cudowniutkich fotasków duzutko dawajciuńcie :iloveyou: Takie papuśne i slodziutkie zdjątka :loveu: Quote
Vogue Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='loozerka'] a tu moja Kuki polująca na ptaki :loveu: Piękny piesek:loveu: Szkoda, ze nie łeścik:lol: Quote
Vogue Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='sirion'] Pamiętajcie copyrights by Dark_elfka Do punktu IX dodałabym jeszcze kilka różowych gadzetów:evil_lol: Quote
BeaC Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 .....................................kurcze pojechała nieźla twoja cór z komiksem....zdolniacha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Behemot']No to tu go podam, ale nie wpisujcie się tam wiedźmy! :mad: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=60962 ja się ledwo powstrzymuję :placz: :placz: długo jeszcze mam tak cierpieć? :cool1: Quote
Evelina Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Maga100']ja się ledwo powstrzymuję :placz: :placz: długo jeszcze mam tak cierpieć? :cool1: W nieskonczonosc :cool1: Latwiej zniesiesz meki gdy popatrzysz na ten wytrymowany obrazek.:evil_lol: [SIZE="1"]Pieknosciowe dziela i fotki pokomentuje inszym razem, bo cos mi dzisiaj humor nawala i tylko zolzowatosc z siebie wykrzesuje :cool1: Quote
e.v.a Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='sirion']Otrzymałam zgodę na publikację Pana Królika. Pamiętajcie copyrights by Dark_elfka buhahahahahha wymiekam !!! zajebiste!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: witajcie moje dogoróżowe ksieżniczki:loveu: :loveu: :loveu: piekne foteczki wszytstkie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
bonita Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Cześć dziewczyny :loveu: :loveu: :loveu: Bardzo za Wami wczoraj tęskniusiałam :loveu::loveu: :loveu: Ale już jestem i mam nową foteczkę :loveu: mam nadzieję że Wam się spodoba:loveu: bo bardzo się starałam :loveu::loveu: :loveu: Ślę buziaczki całuski i mizianka dla Wszystkich dogoróżowych dogociółek :loveu::loveu: :loveu: ( jedną fotkę usunę, nie będę sobie aż takich jaj robić:oops::evil_lol: ) Papatusie:loveu: :loveu: :loveu: Quote
bajadera Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Częstujcie się, proszę bardzo. W zeszłym roku w Szkocji wyczaiłyśmy w markecie ozdoby na tort Barbie. I to są efekty ! Quote
puli Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Sirin - dałoby sie załatwic z Twoim dziecięciem kontynuację?? Quote
bajadera Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Puli, myślę, że wątpię. Ona ma teraz inne nastroje i maturę na głowie. Quote
Vogue Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 :placz::placz: Blogasek zaczyna podupadać:placz: Przesyłam coś wyjątkowego, na szczęście:loveu: Quote
BeaC Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 ................oooooooo jaki śliczny wytrymowany......Jelonek Quote
Vectra Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='Vogue']:placz::placz: Blogasek zaczyna podupadać:placz: Przesyłam coś wyjątkowego, na szczęście:loveu: ranyyy jaki miód dla oczu moich :loveu: :loveu: :loveu: jesteś wyjątkowa jak jednorożec :loveu: :loveu: :loveu: Quote
KaRa_ Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Witam Was Różowe Panie ja i mój różowy gżywacz:evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Aaaaaa trenowalam, trenowalam i udalo mi sie :multi: Quote
Paula Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Ach, Pikuniu, śliczne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ja też mam coś extra :multi: :loveu: Quote
Recommended Posts