mmbbaj Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='Behemot']No to tu go podam, ale nie wpisujcie się tam wiedźmy! :mad: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=60962 :roll:... chyba posypię Zagrajka brokacikiem, będzie jeszcze bardziej do yoreczka podobny :loveu::loveu::loveu: Quote
mmbbaj Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='sirion']No ale marzena się złamała ! A tu trzeba być jak stal z Magnitogorska ! Bo marzena jest zbyt wrażliwa na prawdziwe piękno :loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='sirion']No ale marzena się złamała ! A tu trzeba być jak stal z Magnitogorska ! Nie piszczie dużo, bo idę spać ! ja się złamała :crazyeye: gdzie :crazyeye: :crazyeye: trzeba jej na pomoc lecieć :loveu: :loveu: w gips wsadzić :loveu: :loveu: :loveu: no i jak :cool3: :cool3: Quote
KaRa_ Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Tez mam zdjecie do tego tematu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Obyscie zbyt czesto swoich zwierzat nie trymowali bo bedziecie mieli takie cudo w domu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='KaRa_TC']Tez mam zdjecie do tego tematu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Obyscie zbyt czesto swoich zwierzat nie trymowali bo bedziecie mieli takie cudo w domu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kara :loveu: :loveu: jakie masz piękne grzywacze nagieńkie :loveu: :loveu: :loveu: ten czarno biały to ten puff coś tam :cool3: :cool3: no piękne :loveu::loveu: cudowne :loveu::loveu: zapraszamy do nas częściej :loveu: :loveu: :loveu: Quote
KaRa_ Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Vectra napisał(a):Kara :loveu: :loveu: jakie masz piękne grzywacze nagieńkie :loveu: :loveu: :loveu: ten czarno biały to ten puff coś tam :cool3: :cool3: no piękne :loveu::loveu: cudowne :loveu::loveu: zapraszamy do nas częściej :loveu: :loveu: :loveu: Tak,tak to sa gŻywacze nagie tylko nie pochodza z chin tylko z polski dlatego takie troche wybrakowane sa ale ciii:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 KaRa_TC napisał(a):Tak,tak to sa gŻywacze nagie tylko nie pochodza z chin tylko z polski dlatego takie troche wybrakowane sa ale ciii:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo to są psy z bazaru tak ? :loveu: :loveu: no to cudownie :loveu: :loveu: bo ja juz pisałam jaki mam stosunek do rodowodów :cool1: papieru i lasów :cool1: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Vectra Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 zobaczcie to mój jorczek mini miniaturka :loveu: :loveu: :loveu: na tym zdjęciu widac jaki jest maleńki :loveu: :loveu: :loveu: przechodzi przez oczka w siatce ogrodzeniowej :loveu: :loveu: Quote
KaRa_ Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Vectra napisał(a):bo to są psy z bazaru tak ? :loveu: :loveu: no to cudownie :loveu: :loveu: bo ja juz pisałam jaki mam stosunek do rodowodów :cool1: papieru i lasów :cool1: :loveu: :loveu: :loveu: No wiadomo,ze z bazaru:evil_lol: a po co tam rodowod mi, widac ze to czystej krwi gżywacze:evil_lol: rodowod to tam mi chyba do podtarcia pupy potrzebny by byl, ale mam w domu papier toaletowy wiec stwierdzilam,ze ten rodowd nie potrzebny :evil_lol: i se z bazaru wzielam a wiesz jak drogo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dogaja Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Jołć, ja też sobie coś tu ffffffkleję. Ja całe przedpołudnie zmarnowałam u tego Behemota, tak było mi dobrze z rana , a mogłam tu… Sorki, sorki, Behemciu! Co ja gadam, to już się więcej nie powtórzy. Bo tak naprawdę to najbardziej lubię tych z Warszawy! Dla Was wszystkich, kochani, na dobry sen i długie mądre życie: PA-PA!!!!! Quote
Vectra Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 a to mój owczarek leniwy niemiecki prawie :loveu: :loveu: oczywiście bez rodowodu bo po diabła mi ten papier :loveu: :loveu: :loveu: a taką mam ładną ściereczke co by mi się milej w kuchni przebywało :loveu: :loveu: kto KKKurde zepsuł gie :placz: :placz: :placz: i jak ja was poinformuje o nowych fotkach ? no jak :placz: :placz: :placz: Quote
Vectra Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Vogue my też cię toffamy :loveu: :loveu: :loveu: a to mój ulubiony temat fotografii :loveu: :loveu: dzięki tym kabelką jestem z Wami :loveu: dzięki temu urządzeniu nie muszę oglądać świata :loveu: :loveu: :loveu: i taki mi po moim niebie latał :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hanna R. Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 KKKurde ! KKKazimierz mnie eeeee ... zresorbował ! I teraz TAKA sie zrobiłam ! Wstawiam te fotkę, żeby Was szkag trafił z zazdrości :diabloti: Quote
Vogue Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Slicznie tu, naprawdę ślicznie:loveu::loveu::loveu: Będę śnić o Was.:loveu: PAPATKI!!! Quote
BeaC Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Witajcie moje śliczne najukochanieńsze koleżaneczki. Mam dla Was dzisiaj...prawdziwego sliczniutkiego jednorożca Vectrunia jaki ty masz sliczniuteńki avaterek.................... Quote
AlKil Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 udało mi się zrobić kilka przepięknych zdjęć... muszę się pochwalić... Quote
bajadera Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Cudowne, tylko jeszcze za mało ostre :evil_lol: Quote
bajadera Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='Behemot']No to tu go podam, ale nie wpisujcie się tam wiedźmy! :mad: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=60962 Behemot, wiedźmy nie wytrzymały ! Quote
Vectra Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='sirion']Behemot, wiedźmy nie wytrzymały ! że niby kto nie wytrzymał :crazyeye: :crazyeye: wiesz ile mnie to kosztuje samozaparcia by tam nic nie napisać :cool3: wiesz jakie to jest trudne :cool3: :cool3: czuje się jak bym conajmniej palenie rzucała :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 to tutaj dodam cos swojego co posiadam w zbiorach eehh czemu ja takjie piekne fotki od razu usowam:mad: :mad: :mad: :mad: Quote
bajadera Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Otrzymałam zgodę na publikację Pana Królika. Pamiętajcie copyrights by Dark_elfka Quote
Loona Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='sirion']Otrzymałam zgodę na publikację Pana Królika. Padłam, Twoja córka ile lat miała wtedy? :evil_lol: Quote
Recommended Posts