Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sirion']No ale marzena się złamała ! A tu trzeba być jak stal z Magnitogorska !

Bo marzena jest zbyt wrażliwa na prawdziwe piękno :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='sirion']No ale marzena się złamała ! A tu trzeba być jak stal z Magnitogorska !

Nie piszczie dużo, bo idę spać !
ja się złamała :crazyeye: gdzie :crazyeye: :crazyeye: trzeba jej na pomoc lecieć :loveu: :loveu: w gips wsadzić :loveu: :loveu: :loveu:

no i jak :cool3: :cool3:

Posted

Tez mam zdjecie do tego tematu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Obyscie zbyt czesto swoich zwierzat nie trymowali bo bedziecie mieli takie cudo w domu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_TC']Tez mam zdjecie do tego tematu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Obyscie zbyt czesto swoich zwierzat nie trymowali bo bedziecie mieli takie cudo w domu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Kara :loveu: :loveu: jakie masz piękne grzywacze nagieńkie :loveu: :loveu: :loveu: ten czarno biały to ten puff coś tam :cool3: :cool3:
no piękne :loveu::loveu: cudowne :loveu::loveu:
zapraszamy do nas częściej :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
Kara :loveu: :loveu: jakie masz piękne grzywacze nagieńkie :loveu: :loveu: :loveu: ten czarno biały to ten puff coś tam :cool3: :cool3:
no piękne :loveu::loveu: cudowne :loveu::loveu:
zapraszamy do nas częściej :loveu: :loveu: :loveu:

Tak,tak to sa gŻywacze nagie tylko nie pochodza z chin tylko z polski dlatego takie troche wybrakowane sa ale ciii:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Tak,tak to sa gŻywacze nagie tylko nie pochodza z chin tylko z polski dlatego takie troche wybrakowane sa ale ciii:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

bo to są psy z bazaru tak ? :loveu: :loveu: no to cudownie :loveu: :loveu: bo ja juz pisałam jaki mam stosunek do rodowodów :cool1: papieru i lasów :cool1: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

zobaczcie to mój jorczek mini miniaturka :loveu: :loveu: :loveu: na tym zdjęciu widac jaki jest maleńki :loveu: :loveu: :loveu: przechodzi przez oczka w siatce ogrodzeniowej :loveu: :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
bo to są psy z bazaru tak ? :loveu: :loveu: no to cudownie :loveu: :loveu: bo ja juz pisałam jaki mam stosunek do rodowodów :cool1: papieru i lasów :cool1: :loveu: :loveu: :loveu:

No wiadomo,ze z bazaru:evil_lol: a po co tam rodowod mi, widac ze to czystej krwi gżywacze:evil_lol: rodowod to tam mi chyba do podtarcia pupy potrzebny by byl, ale mam w domu papier toaletowy wiec stwierdzilam,ze ten rodowd nie potrzebny :evil_lol: i se z bazaru wzielam a wiesz jak drogo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Jołć, ja też sobie coś tu ffffffkleję.
Ja całe przedpołudnie zmarnowałam u tego Behemota, tak było mi dobrze z rana , a mogłam tu…
Sorki, sorki, Behemciu! Co ja gadam, to już się więcej nie powtórzy.

Bo tak naprawdę to najbardziej lubię tych z Warszawy!
Dla Was wszystkich, kochani, na dobry sen i długie mądre życie:

PA-PA!!!!!

Posted

a to mój owczarek leniwy niemiecki prawie :loveu: :loveu: oczywiście bez rodowodu bo po diabła mi ten papier :loveu: :loveu: :loveu:

a taką mam ładną ściereczke co by mi się milej w kuchni przebywało :loveu: :loveu:

kto KKKurde zepsuł gie :placz: :placz: :placz: i jak ja was poinformuje o nowych fotkach ? no jak :placz: :placz: :placz:

Posted

Vogue my też cię toffamy :loveu: :loveu: :loveu:

a to mój ulubiony temat fotografii :loveu: :loveu: dzięki tym kabelką jestem z Wami :loveu:

dzięki temu urządzeniu nie muszę oglądać świata :loveu: :loveu: :loveu:

i taki mi po moim niebie latał :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Witajcie moje śliczne najukochanieńsze koleżaneczki.
Mam dla Was dzisiaj...prawdziwego sliczniutkiego jednorożca
Vectrunia jaki ty masz sliczniuteńki avaterek....................

Posted

[quote name='sirion']Behemot, wiedźmy nie wytrzymały !
że niby kto nie wytrzymał :crazyeye: :crazyeye: wiesz ile mnie to kosztuje samozaparcia by tam nic nie napisać :cool3: wiesz jakie to jest trudne :cool3: :cool3: czuje się jak bym conajmniej palenie rzucała :evil_lol: :evil_lol: