Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Behemot napisał(a):
A potem w domu pokazywali rodzinie to zdjęcie i mówili: ooooo, paczcie, to ta dziwna z białymi włosami :crazyeye: Chora jakaś, cy cuś? :roll:
:evil_lol:
Sie nie znasz :obrazic: Zebys widziala z jakim pietyzmem rzucili sie przegladania zrobionych mi przed momentem zdjec :loveu:

Powiadaja, ze Japońce na pytanie "Jak im sie urlop w Europie udal ?"
Odpowiadaja - "Jeszcze nie wiem, bo nie przegladalem zdjec" :evil_lol:

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O, ta sukienka z tiulu to dla Vectry w sam raz! :loveu::loveu::loveu:
Jush sobie wyobrażam, jak Vectra w niej pomyka przez Zielonki Wieś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vogue']Dzięki Sirion:loveu:
Możesz mi adres tego sklepiku wysłać smskiem????
Plisssss.
Trochę daleko to jest, bo w Szkocji, ale dla chcącego nic trudnego.

Posted

Jezuuu :loveu::loveu::loveu: miód na moje serce :loveu: :loveu: :loveu: ile fantastycznych zdjęć :loveu: :loveu: :loveu: i jakie zaszczytne odwiedziny :loveu: :loveu: :loveu:i ten sklep :loveu: :loveu: :loveu:
poproszę o adres na gie lub skajpa albo jeszcze lepiej esemeskiem :loveu: :loveu: :loveu:

kocham was misie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='sirion']Trochę daleko to jest, bo w Szkocji, ale dla chcącego nic trudnego.
Ja tam siostre mam to nam kupi i przesle :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Witam wszystkich serdecznie i różowo..............mam na imie Anastazja i jestem właścicielka pinczerka Niuniusia
.
nie mam takich pięknych fotek jak wasze, bo dopiero się uczę...........ale te dwie wróżki to dla was:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='BeaC']Witam wszystkich serdecznie i różowo..............mam na imie Anastazja i jestem właścicielka pinczerka Niuniusia
.
nie mam takich pięknych fotek jak wasze, bo dopiero się uczę...........ale te dwie wróżki to dla was:loveu::loveu::loveu::loveu:nooooo Bea ...aleś dała czadu:loveu:

Posted

[quote name='Behemot']O, ta sukienka z tiulu to dla Vectry w sam raz! :loveu::loveu::loveu:
Jush sobie wyobrażam, jak Vectra w niej pomyka przez Zielonki Wieś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

i z tym różowym puzderkiem w ręku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='BeaC']Witam wszystkich serdecznie i różowo..............mam na imie Anastazja i jestem właścicielka pinczerka Niuniusia
.

o rany, jesteś wyjatkowa jak jednorożec :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Wiecie co, prawie dwa lata temu na Krecie widziałam kobitę. W kwiecie wieku (nawet w dość dojrzałym kwiecie), tleniona blondyna, dość dorodna. I różowe miała wszystko : oprawkę okularów, zapinkę do włosów, kostium kąpielowy, ubranie, torebeczkę, klapki. Gdy szukała czegoś w torebce, to pojawiło się różowe pluszowe etui do okularów, różowy notesik. I prawie wszystko było ozdobione króliczkiem play boya.
Oto wzór dla Vectry !

A moja córka rysowała kiedyś komiks o różowym pluszowym króliczku, który uprawiał seks sado-maso.

Posted

sirion napisał(a):
A moja córka rysowała kiedyś komiks o różowym pluszowym króliczku, który uprawiał seks sado-maso.

Trzeba było zeskanować, akurat do tego wątku by było :evil_lol:

Posted

No to ja wam powiem w wielkiej tajemnicy, że znalazłam na Dogo "Różowy blogasek" - ale nie powiem, gdzie, bo mnie ubermod zaszlachtuje :cool3:
Jest cały różowiutki i brokatowy. Mniamciu :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='sirion']

Toż to siok! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :evil_lol:
Ale tak sam ze sobą? Sierść se wyrywał, czy jak? :roll:

Posted

[quote name='Behemot']No to ja wam powiem w wielkiej tajemnicy, że znalazłam na Dogo "Różowy blogasek" - ale nie powiem, gdzie, bo mnie ubermod zaszlachtuje :cool3:
Jest cały różowiutki i brokatowy. Mniamciu :loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja to chyba wiem o który blogasek chodzi:eviltong:

Posted

Są nawet zdjęcia Pana Królika, ale nie mogę opublikować, bo gdyby to znalazła w sieci (a sprawna jest w tej materii) to by mnie zabiła. Więc przepraszam, ze wam smaka narobiłam.

Posted

Behemot napisał(a):
No to ja wam powiem w wielkiej tajemnicy, że znalazłam na Dogo "Różowy blogasek" - ale nie powiem, gdzie, bo mnie ubermod zaszlachtuje :cool3:
Jest cały różowiutki i brokatowy. Mniamciu :loveu::loveu::loveu:

ej no nie bądz taka :cool3: daj linka na PW - obiecuję tam nie pisać :loveu: tylko będę czerpać stamtąd nowe pomysły :loveu: :loveu: :loveu: