Evelina Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Behemot napisał(a):A potem w domu pokazywali rodzinie to zdjęcie i mówili: ooooo, paczcie, to ta dziwna z białymi włosami :crazyeye: Chora jakaś, cy cuś? :roll: :evil_lol:Sie nie znasz :obrazic: Zebys widziala z jakim pietyzmem rzucili sie przegladania zrobionych mi przed momentem zdjec :loveu: Powiadaja, ze Japońce na pytanie "Jak im sie urlop w Europie udal ?" Odpowiadaja - "Jeszcze nie wiem, bo nie przegladalem zdjec" :evil_lol: Quote
Vogue Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Ewelinka!!! Twoja zeberka jusz tak czyściutka, że w tło się wtopiła. Quote
Vogue Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Dzięki Sirion:loveu: Możesz mi adres tego sklepiku wysłać smskiem???? Plisssss. Quote
Behemot Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 O, ta sukienka z tiulu to dla Vectry w sam raz! :loveu::loveu::loveu: Jush sobie wyobrażam, jak Vectra w niej pomyka przez Zielonki Wieś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bajadera Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='Vogue']Dzięki Sirion:loveu: Możesz mi adres tego sklepiku wysłać smskiem???? Plisssss. Trochę daleko to jest, bo w Szkocji, ale dla chcącego nic trudnego. Quote
Vogue Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 :crazyeye:Trochę daleko, ale może tam się przeprowadzę w najbliższym czasie:evil_lol: Quote
Vectra Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Jezuuu :loveu::loveu::loveu: miód na moje serce :loveu: :loveu: :loveu: ile fantastycznych zdjęć :loveu: :loveu: :loveu: i jakie zaszczytne odwiedziny :loveu: :loveu: :loveu:i ten sklep :loveu: :loveu: :loveu: poproszę o adres na gie lub skajpa albo jeszcze lepiej esemeskiem :loveu: :loveu: :loveu: kocham was misie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='sirion']Trochę daleko to jest, bo w Szkocji, ale dla chcącego nic trudnego. Ja tam siostre mam to nam kupi i przesle :loveu: :loveu: :loveu: Quote
BeaC Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Witam wszystkich serdecznie i różowo..............mam na imie Anastazja i jestem właścicielka pinczerka Niuniusia . nie mam takich pięknych fotek jak wasze, bo dopiero się uczę...........ale te dwie wróżki to dla was:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='BeaC']Witam wszystkich serdecznie i różowo..............mam na imie Anastazja i jestem właścicielka pinczerka Niuniusia . nie mam takich pięknych fotek jak wasze, bo dopiero się uczę...........ale te dwie wróżki to dla was:loveu::loveu::loveu::loveu:nooooo Bea ...aleś dała czadu:loveu: Quote
Vectra Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']nooooo Bea ...aleś dała czadu:loveu: poszła na całość :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Maga100 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='Behemot']O, ta sukienka z tiulu to dla Vectry w sam raz! :loveu::loveu::loveu: Jush sobie wyobrażam, jak Vectra w niej pomyka przez Zielonki Wieś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i z tym różowym puzderkiem w ręku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='BeaC']Witam wszystkich serdecznie i różowo..............mam na imie Anastazja i jestem właścicielka pinczerka Niuniusia . o rany, jesteś wyjatkowa jak jednorożec :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
bajadera Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Wiecie co, prawie dwa lata temu na Krecie widziałam kobitę. W kwiecie wieku (nawet w dość dojrzałym kwiecie), tleniona blondyna, dość dorodna. I różowe miała wszystko : oprawkę okularów, zapinkę do włosów, kostium kąpielowy, ubranie, torebeczkę, klapki. Gdy szukała czegoś w torebce, to pojawiło się różowe pluszowe etui do okularów, różowy notesik. I prawie wszystko było ozdobione króliczkiem play boya. Oto wzór dla Vectry ! A moja córka rysowała kiedyś komiks o różowym pluszowym króliczku, który uprawiał seks sado-maso. Quote
Loona Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 sirion napisał(a):A moja córka rysowała kiedyś komiks o różowym pluszowym króliczku, który uprawiał seks sado-maso. Trzeba było zeskanować, akurat do tego wątku by było :evil_lol: Quote
Behemot Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 No to ja wam powiem w wielkiej tajemnicy, że znalazłam na Dogo "Różowy blogasek" - ale nie powiem, gdzie, bo mnie ubermod zaszlachtuje :cool3: Jest cały różowiutki i brokatowy. Mniamciu :loveu::loveu::loveu: Quote
Behemot Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='sirion'] A moja córka rysowała kiedyś komiks o różowym pluszowym króliczku, który uprawiał seks sado-maso. Toż to siok! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :evil_lol: Ale tak sam ze sobą? Sierść se wyrywał, czy jak? :roll: Quote
Alicja Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='Behemot']No to ja wam powiem w wielkiej tajemnicy, że znalazłam na Dogo "Różowy blogasek" - ale nie powiem, gdzie, bo mnie ubermod zaszlachtuje :cool3: Jest cały różowiutki i brokatowy. Mniamciu :loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja to chyba wiem o który blogasek chodzi:eviltong: Quote
bajadera Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Są nawet zdjęcia Pana Królika, ale nie mogę opublikować, bo gdyby to znalazła w sieci (a sprawna jest w tej materii) to by mnie zabiła. Więc przepraszam, ze wam smaka narobiłam. Quote
Vectra Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Behemot napisał(a):No to ja wam powiem w wielkiej tajemnicy, że znalazłam na Dogo "Różowy blogasek" - ale nie powiem, gdzie, bo mnie ubermod zaszlachtuje :cool3: Jest cały różowiutki i brokatowy. Mniamciu :loveu::loveu::loveu: ej no nie bądz taka :cool3: daj linka na PW - obiecuję tam nie pisać :loveu: tylko będę czerpać stamtąd nowe pomysły :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Behemot Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 No to tu go podam, ale nie wpisujcie się tam wiedźmy! :mad: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=60962 Quote
Vectra Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='Behemot']No to tu go podam, ale nie wpisujcie się tam wiedźmy! :mad: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=60962 dziękuje ci moja kochana przyjaciółko :loveu: :loveu: dodałam sobie różową galerię do ulubionych :loveu: palce mnie swędzą ,ale będę twarda , będę :diabloti: Quote
bajadera Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 No ale marzena się złamała ! A tu trzeba być jak stal z Magnitogorska ! Nie piszczie dużo, bo idę spać ! Quote
Recommended Posts