Behemot Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 PIKA, ale dlaczego Ty tu wklejasz fotecki klatki dla chomika? :???: I gdzie chomicek? W wiórkach się zagrzebał? :???: Quote
Basia_Sz Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Matko!!! :crazyeye: A myślałam, że już mnie w życiu nic nie zaskoczy.... :crazyeye: Quote
Behemot Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Czy ten piesek rodzi? Chyba widzę główkę :loveu: Kupisz mu metryczkę na bazarku? :loveu: Jak kcesz, to ci mogę sama metryczkę narysować bo ja ładnie rysuję :loveu: Quote
Behemot Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Nesuniaaa napisał(a): Podoba sie wam :loveu: ? Ćlicne :loveu: Ale jak nie zmniejszysz pierwszej fotecki to przyjdzie taka jedna na B i Ci ją wytrymuje zołza jedna :mad: Quote
Nesuniaaa Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ja też, ja też chce :loveu: A może być jamnik zamiast weścika :loveu: ? Wytrymowany jest :D A tu prawie weścik przed trymowaniem :loveu: Quote
Paula Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ojej, jaki cunieńki blogasek :loveu: W sam raz dla mnie :multi: To ja wkleje fotki naszych ślicznych joreczków :loveu: Dużo im brakuje do artyzmu Waszych foteczek, ale wybaczcie, ja sie uczę dopiero i obiecuję poprawę :p Quote
shangri_la Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 o temacik wprost dla nas :evil_lol: :diabloti: oto dzieło pozdrawiam :lol: Quote
Behemot Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='paula_z'] [quote name='shangri_la']o temacik wprost dla nas :evil_lol: :diabloti: oto dzieło pozdrawiam :lol: Woooooowwww.... :crazyeye: Jak wam się udaje takie zdjęcia robić? Chodziłyście na jakieś kursy fotograficzne? :loveu: A w ogóle to Debe mogłaby tu zajrzeć, bo jej robienie fotecek jakoś marnie wychodzi :shake: Quote
PIKA Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Behemot napisał(a):PIKA, ale dlaczego Ty tu wklejasz fotecki klatki dla chomika? :???: I gdzie chomicek? W wiórkach się zagrzebał? :???: jakiego chomika :mad: To moj przenosny domek i wlaśnie mam zamiar przenieść ściany z Warszawy na Śląsk przez Żywiec :multi: Quote
Vogue Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Słodki blogasek:loveu::loveu::loveu: Dodam Was do ulubionych:loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Behemot napisał(a):Woooooowwww.... :crazyeye: Jak wam się udaje takie zdjęcia robić? Chodziłyście na jakieś kursy fotograficzne? :loveu: Eee, no wiesz, ma się ten talent, ale do Ciebie jeszcze mi dużo brakuje :loveu: Dasz mi parę lekcji focenia? :modla: Quote
Behemot Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 paula_z napisał(a):Eee, no wiesz, ma się ten talent, ale do Ciebie jeszcze mi dużo brakuje :loveu: Dasz mi parę lekcji focenia? :modla: No nie wiem kurde :cool1: Debe ma pierwszeństwo, bo jej fotki to żaaal :cool1: Quote
Maga100 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 cholera, cholera, cholera :placz: (czy tu mozna aż tak przeklinać? :shock:) nie mam żadnych fajowskich zdjeć, bo mi się nie chciało robić :placz: :placz: Quote
Vectra Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='Maga100']cholera, cholera, cholera :placz: (czy tu mozna aż tak przeklinać? :shock:) nie mam żadnych fajowskich zdjeć, bo mi się nie chciało robić :placz: :placz: zachowujesz się nie zgodnie z regulaminem :cool1: za kare będziesz musiała zjeść kilo bananów :mad: :cool1: Quote
bajadera Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ja też mam ładne zdjęcie ! I nauczyłam sie robić glitterki i mi znikły !!! Quote
bajadera Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Nie, w Szkocji (ale tam mozna ta wypić takie cós, co się "uisge beatha" czyli "aqua vitae" nazywa). Quote
Vectra Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='sirion']A tak w ogóle, kiedy nas zamkną ? a kto miał by nas zamknąć :crazyeye::crazyeye: no pokaż mi tego śmiałka :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
bajadera Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 I co tak ucichło ? Nikt nie ma piękniusich fotecek ? Wytrymowanych ? Ostrych jak brzytwa ? Quote
Vectra Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Film oglądam .................... tu się losy obrzydliwca warzą , fotki nie zając :diabloti: Quote
Vectra Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='AlKil']Pozazdrościłam Wam zdolności o boszzeeeeeee jakie cuda :loveu: :loveu: nigdy nie pisałaś że masz bulgota :loveu: Quote
AlKil Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Vectra napisał(a):o boszzeeeeeee jakie cuda :loveu: :loveu: nigdy nie pisałaś że masz bulgota :loveu: bo nie pamiętałam z jakiej hodowli on jest...:oops: Quote
Recommended Posts