Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ten piesek rodzi? Chyba widzę główkę :loveu:
Kupisz mu metryczkę na bazarku? :loveu: Jak kcesz, to ci mogę sama metryczkę narysować bo ja ładnie rysuję :loveu:

Posted

Nesuniaaa napisał(a):

Podoba sie wam :loveu: ?

Ćlicne :loveu: Ale jak nie zmniejszysz pierwszej fotecki to przyjdzie taka jedna na B i Ci ją wytrymuje zołza jedna :mad:

Posted

Ojej, jaki cunieńki blogasek :loveu: W sam raz dla mnie :multi:

To ja wkleje fotki naszych ślicznych joreczków :loveu: Dużo im brakuje do artyzmu Waszych foteczek, ale wybaczcie, ja sie uczę dopiero i obiecuję poprawę :p

Posted

[quote name='paula_z']

[quote name='shangri_la']o temacik wprost dla nas :evil_lol: :diabloti:
oto dzieło

pozdrawiam :lol:

Woooooowwww.... :crazyeye: Jak wam się udaje takie zdjęcia robić? Chodziłyście na jakieś kursy fotograficzne? :loveu:

A w ogóle to Debe mogłaby tu zajrzeć, bo jej robienie fotecek jakoś marnie wychodzi :shake:

Posted

Behemot napisał(a):
PIKA, ale dlaczego Ty tu wklejasz fotecki klatki dla chomika? :???: I gdzie chomicek? W wiórkach się zagrzebał? :???:

jakiego chomika :mad:

To moj przenosny domek i wlaśnie mam zamiar przenieść ściany z Warszawy na Śląsk przez Żywiec :multi:

Posted

Behemot napisał(a):
Woooooowwww.... :crazyeye: Jak wam się udaje takie zdjęcia robić? Chodziłyście na jakieś kursy fotograficzne? :loveu:

Eee, no wiesz, ma się ten talent, ale do Ciebie jeszcze mi dużo brakuje :loveu: Dasz mi parę lekcji focenia? :modla:

Posted

paula_z napisał(a):
Eee, no wiesz, ma się ten talent, ale do Ciebie jeszcze mi dużo brakuje :loveu: Dasz mi parę lekcji focenia? :modla:

No nie wiem kurde :cool1: Debe ma pierwszeństwo, bo jej fotki to żaaal :cool1:

Posted

cholera, cholera, cholera :placz: (czy tu mozna aż tak przeklinać? :shock:)
nie mam żadnych fajowskich zdjeć, bo mi się nie chciało robić :placz: :placz:

Posted

[quote name='Maga100']cholera, cholera, cholera :placz: (czy tu mozna aż tak przeklinać? :shock:)
nie mam żadnych fajowskich zdjeć, bo mi się nie chciało robić :placz: :placz:
zachowujesz się nie zgodnie z regulaminem :cool1: za kare będziesz musiała zjeść kilo bananów :mad: :cool1:

Posted

[quote name='sirion']A tak w ogóle, kiedy nas zamkną ?
a kto miał by nas zamknąć :crazyeye::crazyeye: no pokaż mi tego śmiałka :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
o boszzeeeeeee jakie cuda :loveu: :loveu: nigdy nie pisałaś że masz bulgota :loveu:

bo nie pamiętałam z jakiej hodowli on jest...:oops: