Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A więc droga rodzino dogowariacka , zakładam topik by wstawiać w nim najbardziej łestowe foty forumowe :loveu: trymowane , odwracane , wypalone , niedoświetlone :loveu: w pionie , w poziomie , odwrócone i zaćmione , najśliczniejsze z naszych zbiorów w ilości limitowanej :loveu:
i tu można słodzić :diabloti:

zaczynam od przedstawienia wam moich małych słodkich piesków trymowany czułała i ratlerek maleńki , joreczek i pekińczyk :loveu:

no i ja wasz najukochańszy niedoszły junior admin :cool3: :loveu: :loveu: :loveu:

PS . PRECZ Z ODSTĘPAMI MIĘDZY FOTAMI :diabloti:

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jaaaaakieeee kochane...jakie slodkie pieseczkiiiii to szczeniaczki jesce som:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

dealer napisał(a):
jaaaaakieeee kochane...jakie slodkie pieseczkiiiii to szczeniaczki jesce som:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

witaski Dilusiowa Ago :loveu: :loveu: nie szczędz fotkek , wstawiaj najśliczniejsze :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
witaski Dilusiowa Ago :loveu: :loveu: nie szczędz fotkek , wstawiaj najśliczniejsze :loveu:

musze poszukac bo nowych nie mam ..telefon mi sie zepsul i nie moge robic fotecek...

Posted

[quote name='Vectra']

witaj junior adminie:multi: :multi:
bardzo podobaja mi sie twoje pieski:loveu: szczegolnie pekinczyk :loveu:
piekne foty robisz:cool3: jaki masz aparat???:razz:
bede cie odwiedzac bardzo czesto:multi: :multi: :multi: :multi: moze nawet zostaniemy rodzenstwem:multi: :multi: :multi:

zapraszam do mojego blogaska :loveu:

Posted

A gify ? Gifunie można ?
Bo ja bardzo bym chciała ...

O ! Ten wytrymowany prosto z Las Kamcias jest :

Chyba się nie mieni :oops:
Bo ja w pracce posiadam jakegoś takiego niewytrymowanego kompa :angryy:

Posted

można gifunie :loveu: można obrazeczki :loveu: wszystko można byle się mieściło w normach "Las Kamcias regulaminos" :loveu:

witajcie kochanieńkie :loveu: :loveu: :loveu: tu wkońcu mogę być sobą :loveu: :loveu: :loveu:
szczerą otwartą i sympatyczną :loveu: :loveu:
no to lece po kaffe , papatki narazieńki buziolki

wracam za minutke :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
można gifunie :loveu: można obrazeczki :loveu: wszystko można byle się mieściło w normach "Las Kamcias regulaminos" :loveu:

witajcie kochanieńkie :loveu: :loveu: :loveu: tu wkońcu mogę być sobą :loveu: :loveu: :loveu:
szczerą otwartą i sympatyczną :loveu: :loveu:
no to lece po kaffe , papatki narazieńki buziolki

wracam za minutke :loveu:

Ewunia to ja tez biegunciem po kaweczke potuptusiam i wypijemy razem...zostaniemy psiapsiolkami ploseeeeeeee:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Vectra jak ja cie kochom!!!!

w końcu blogasek dla mnie... nawrzucam fot... ino kiedy ja na to wszystko znajde czas :hmmmm: i czy ja aby nie wyrzuciłam tych wszystkich niewyjdzientych fotasów...

ide szukać...
:scared:

Posted

dealer napisał(a):
Ewunia to ja tez biegunciem po kaweczke potuptusiam i wypijemy razem...zostaniemy psiapsiolkami ploseeeeeeee:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

a moge sie przyłaczyc??:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: tylko ze ja juz wypilam kawusie:shake: ale nieszkodzi :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']AGusiu jakie śliczne zdjątka
dziękuje za wpisy w naszym wspólnych rodzinnym blogasiu

Ewuniu kkkurde balansik az sie wzruszylam:placz:

Posted

O, jaka jestem zachwycona :loveu: Jak tu ślicznie :loveu: Jak w bajce :loveu: Tu się można prawdziwie zrelaksować :loveu: Tylko sentencji mi troszkę brakuje, bo właśnie one tworzą prawdziwy klimacik :loveu: I boję się, że się topiczek ten śliczniusi nie uchowa na blogaskach :-( bo nie można tu mieć dwóch :-( Więc śpiesznie dodaję śliczniusieńkiego gifka :loveu:

Prawda, że cudny? :loveu: Tak się mieni i mieni i mieni i mieni.... :huh:

Posted

[quote name='mmbbaj']O, jaka jestem zachwycona :loveu: Jak tu ślicznie :loveu: Jak w bajce :loveu: Tu się można prawdziwie zrelaksować :loveu: Tylko sentencji mi troszkę brakuje, bo właśnie one tworzą prawdziwy klimacik :loveu: I boję się, że się topiczek ten śliczniusi nie uchowa na blogaskach :-( bo nie można tu mieć dwóch :-( Więc śpiesznie dodaję śliczniusieńkiego gifka :loveu:

Prawda, że cudny? :loveu: Tak się mieni i mieni i mieni i mieni.... :huh:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='dealer']tutaj juz po trymowanku....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

czy Dilunio :loveu: na tej fotce kąpał się w jeziorku ? :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='dealer']tutaj juz po trymowanku....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Jaki on śliczniusi:loveu: a ile on oczków ma:cool3:
cudo:loveu: naprawde cudo:loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
czy Dilunio :loveu: na tej fotce kąpał się w jeziorku ? :loveu: :loveu: :loveu:

tak zaraz po trymowaniu...on plywa jak rybka..moj slodziaczek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: