Vectra Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 A więc droga rodzino dogowariacka , zakładam topik by wstawiać w nim najbardziej łestowe foty forumowe :loveu: trymowane , odwracane , wypalone , niedoświetlone :loveu: w pionie , w poziomie , odwrócone i zaćmione , najśliczniejsze z naszych zbiorów w ilości limitowanej :loveu: i tu można słodzić :diabloti: zaczynam od przedstawienia wam moich małych słodkich piesków trymowany czułała i ratlerek maleńki , joreczek i pekińczyk :loveu: no i ja wasz najukochańszy niedoszły junior admin :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: PS . PRECZ Z ODSTĘPAMI MIĘDZY FOTAMI :diabloti: Quote
agbar Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 jaaaaakieeee kochane...jakie slodkie pieseczkiiiii to szczeniaczki jesce som:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Vectra Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 dealer napisał(a):jaaaaakieeee kochane...jakie slodkie pieseczkiiiii to szczeniaczki jesce som:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: witaski Dilusiowa Ago :loveu: :loveu: nie szczędz fotkek , wstawiaj najśliczniejsze :loveu: Quote
agbar Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Vectra napisał(a):witaski Dilusiowa Ago :loveu: :loveu: nie szczędz fotkek , wstawiaj najśliczniejsze :loveu: musze poszukac bo nowych nie mam ..telefon mi sie zepsul i nie moge robic fotecek... Quote
e.v.a Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Vectra'] witaj junior adminie:multi: :multi: bardzo podobaja mi sie twoje pieski:loveu: szczegolnie pekinczyk :loveu: piekne foty robisz:cool3: jaki masz aparat???:razz: bede cie odwiedzac bardzo czesto:multi: :multi: :multi: :multi: moze nawet zostaniemy rodzenstwem:multi: :multi: :multi: zapraszam do mojego blogaska :loveu: Quote
Hanna R. Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 A gify ? Gifunie można ? Bo ja bardzo bym chciała ... O ! Ten wytrymowany prosto z Las Kamcias jest : Chyba się nie mieni :oops: Bo ja w pracce posiadam jakegoś takiego niewytrymowanego kompa :angryy: Quote
Vectra Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 można gifunie :loveu: można obrazeczki :loveu: wszystko można byle się mieściło w normach "Las Kamcias regulaminos" :loveu: witajcie kochanieńkie :loveu: :loveu: :loveu: tu wkońcu mogę być sobą :loveu: :loveu: :loveu: szczerą otwartą i sympatyczną :loveu: :loveu: no to lece po kaffe , papatki narazieńki buziolki wracam za minutke :loveu: Quote
agbar Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Vectra napisał(a):można gifunie :loveu: można obrazeczki :loveu: wszystko można byle się mieściło w normach "Las Kamcias regulaminos" :loveu: witajcie kochanieńkie :loveu: :loveu: :loveu: tu wkońcu mogę być sobą :loveu: :loveu: :loveu: szczerą otwartą i sympatyczną :loveu: :loveu: no to lece po kaffe , papatki narazieńki buziolki wracam za minutke :loveu: Ewunia to ja tez biegunciem po kaweczke potuptusiam i wypijemy razem...zostaniemy psiapsiolkami ploseeeeeeee:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
clockwork Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Vectra jak ja cie kochom!!!! w końcu blogasek dla mnie... nawrzucam fot... ino kiedy ja na to wszystko znajde czas :hmmmm: i czy ja aby nie wyrzuciłam tych wszystkich niewyjdzientych fotasów... ide szukać... :scared: Quote
e.v.a Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 dealer napisał(a):Ewunia to ja tez biegunciem po kaweczke potuptusiam i wypijemy razem...zostaniemy psiapsiolkami ploseeeeeeee:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a moge sie przyłaczyc??:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: tylko ze ja juz wypilam kawusie:shake: ale nieszkodzi :loveu: :loveu: :loveu: Quote
agbar Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 moj latrerek...slicny no nie????????????????? Quote
Vectra Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 AGusiu jakie śliczne zdjątka dziękuje za wpisy w naszym wspólnych rodzinnym blogasiu Quote
agbar Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Vectra']AGusiu jakie śliczne zdjątka dziękuje za wpisy w naszym wspólnych rodzinnym blogasiu Ewuniu kkkurde balansik az sie wzruszylam:placz: Quote
Alicja Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 :loveu::loveu::loveu:miód na moje zaczerwienione gałki oczne ......... juz szukam najpiekniejszych trymowanych foteczek:diabloti: Quote
mmbbaj Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 O, jaka jestem zachwycona :loveu: Jak tu ślicznie :loveu: Jak w bajce :loveu: Tu się można prawdziwie zrelaksować :loveu: Tylko sentencji mi troszkę brakuje, bo właśnie one tworzą prawdziwy klimacik :loveu: I boję się, że się topiczek ten śliczniusi nie uchowa na blogaskach :-( bo nie można tu mieć dwóch :-( Więc śpiesznie dodaję śliczniusieńkiego gifka :loveu: Prawda, że cudny? :loveu: Tak się mieni i mieni i mieni i mieni.... :huh: Quote
agbar Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='mmbbaj']O, jaka jestem zachwycona :loveu: Jak tu ślicznie :loveu: Jak w bajce :loveu: Tu się można prawdziwie zrelaksować :loveu: Tylko sentencji mi troszkę brakuje, bo właśnie one tworzą prawdziwy klimacik :loveu: I boję się, że się topiczek ten śliczniusi nie uchowa na blogaskach :-( bo nie można tu mieć dwóch :-( Więc śpiesznie dodaję śliczniusieńkiego gifka :loveu: Prawda, że cudny? :loveu: Tak się mieni i mieni i mieni i mieni.... :huh: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
bonita Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Jak tu pięknie, cudowniusio i milusio :loveu: :loveu: :loveu: Włąśnie dodałam Was do ulubionych:loveu::loveu::loveu: I moje śliczne pcinki łestik Quote
bonita Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 i moja kochana wczoraj trymowana mieszanka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
bonita Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 A na koniec :) :) :) Pozdrawiam serdecznie i zapraszam Wszystkich do mojego blogaska :loveu: Quote
Vectra Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Bonitko jakie cudne foteczki :loveu: :loveu: miło że wpadłaś do nasego blogaska Quote
agbar Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 tutaj juz po trymowanku....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Vectra Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='dealer']tutaj juz po trymowanku....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: czy Dilunio :loveu: na tej fotce kąpał się w jeziorku ? :loveu: :loveu: :loveu: Quote
bonita Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='dealer']tutaj juz po trymowanku....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Jaki on śliczniusi:loveu: a ile on oczków ma:cool3: cudo:loveu: naprawde cudo:loveu: Quote
agbar Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Vectra napisał(a):czy Dilunio :loveu: na tej fotce kąpał się w jeziorku ? :loveu: :loveu: :loveu: tak zaraz po trymowaniu...on plywa jak rybka..moj slodziaczek:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='dealer']tutaj juz po trymowanku....:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: sama go trymowalas:loveu: wspaniale wyglada:loveu: Quote
Recommended Posts