madzia.uje93 Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 I ostatnie: "Paulina wracaj!" Quote
ania91sc Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Biedna Doris :( Jedyny plus tego wszystkiego jest taki, że możemy ją ogłaszać jako psa idealnego do dzieci i zachowującego czystość w mieszkaniu. Ja "dostałam" pieniążki od Pani, która zajmowała się całe życie Bolkiem i Lolkiem (dziękujemy:loveu:) na wyróżnienie ogłoszenia dla Doris na tablicy, to może Magda przeleję Ci te 25zł? I po prostu od razu Ty to zrobisz po swojemu? :) Doris jest taka kochana i ułożona, dziś cały spacer obracała się co chwilkę i sprawdzała, czy Magda idzie zaraz za Nią - oby szybko znalazła dobry domek, taki na całe życie!!! Quote
ania91sc Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Aha jeszcze chyba informacje dla Kasi jak będzie ją dodawać na stronkę - Państwo wysterylizowali Doris. Quote
madzia.uje93 Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 ania91sc napisał(a):Biedna Doris :( Jedyny plus tego wszystkiego jest taki, że możemy ją ogłaszać jako psa idealnego do dzieci i zachowującego czystość w mieszkaniu. Ja "dostałam" pieniążki od Pani, która zajmowała się całe życie Bolkiem i Lolkiem (dziękujemy:loveu:) na wyróżnienie ogłoszenia dla Doris na tablicy, to może Magda przeleję Ci te 25zł? I po prostu od razu Ty to zrobisz po swojemu? :) Ok, możesz przelać to zrobię na tablicy i wyróżnie dziś albo jutro:D ania91sc napisał(a):Aha jeszcze chyba informacje dla Kasi jak będzie ją dodawać na stronkę - Państwo wysterylizowali Doris. Zapomniałam, tak Doris wysterylizowana, tylko oczywiście zapomniałam się o numer dziś zapytać:oops: Quote
ania91sc Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Magda to wyślij mi na pw dane do przelewu :) Quote
madzia.uje93 Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 ania91sc napisał(a):Magda to wyślij mi na pw dane do przelewu :) PW z danymi poszło no i oczywiście dziękujemy Pani za pieniążki:D Quote
ania91sc Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 To dzisiaj późnym wieczorem pójdzie przelew :) Quote
madzia.uje93 Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 A ja jeszcze wstawię parę zdjęć z wybiegu:D Quote
MagdaB Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Kurde, jestem bardzo zdziwiona i załamana postawą ludzi. Tak dobrze się o psince wypowiadali, a oddali ją jak starą zabawkę, która się znudziła :(. Quote
saphira18 Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Doris Doris, taka kochana sunieczka :( Quote
madzia.uje93 Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 Zmodyfikowany o nowe info opis Doris. Doris to duża, przyjazna i zrównoważona sunia - waży 41 kg i mierzy 55 cm w kłębie. Jest bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem, uwielbia być głaskana, bardzo lubi gonić za zabawkami i pluskać się w wodzie. Jest bardzo mądra, szybko załapała takie komendy jak siad, waruj, łapka. Spuszczona ze smyczy pilnuje się opiekuna, nie zważając nawet na inne psy zawsze wraca na zawołanie. Delikatnie bierze jedzenie z ręki, bez problemu dzieli się nim z innymi psami. Jest domową sunią, nie załatwia się w mieszkaniu, delikatna w stosunku do dzieci. Ma spory apetyt i je właściwie wszystko. Uwielbia długie spacery, na smyczy na początku trochę ciągnie, później potrafi iść grzecznie. Ma piękne, gęste futerko, które będzie wymagało wyczesania raz na jakiś czas. Ma lekką nadwagę, można by ją nieco odchudzić. Kontakt w sprawie adopcji: 692269457 lub madzia.uje93@gmail.com Quote
pralinka94 Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 super zdjęcia, dziękuję Aniu, oby ogłoszenia coś wskórały... oraz ślicznie dziękuję za pieniążki od Pani. Kurcze, ile bym dała, żeby móc ją wyprowadzać:roll: ale cieszę się bardzo, że bedzie pod Magdy opieką :) Nowy tekst: [FONT=arial]Doris to duża suczka, mierzy 56 cm w kłębie i waży 41 kg, ma ok. 5 lat. Do schroniska trafiła ze sporą nadwagą, trzeba ją odchudzić. Pomimo swojej wagi, Doris jest energiczną i wesołą sunią, uwielbia spacery oraz ładnie aportuje. Doris to usłuchana sunia, trzyma się zawsze blisko opiekuna i przybiega na każde zawołanie. W stosunku do człowieka jest bardzo przyjazna, uwielbia głaskanie i zabawy. W stosunku do innych zwierząt jest przyjazna. Sunia dotychczas przebywała w mieszkaniu, załatwia się na dworze. Jest idealnym kompanem dla dzieci. Ma piękne, gęste futerko, które wymaga wyczesania raz na jakiś czas. Potrafi siadać i podawać łapki na komendę. Sunia przebywa w Katowicach.[/FONT] [FONT=arial]Kontakt: [/FONT][FONT=arial]692269457 Kontakt podaję na Magdę :) [/FONT] Quote
maciaszek Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 ania91sc napisał(a):Aha jeszcze chyba informacje dla Kasi jak będzie ją dodawać na stronkę - Państwo wysterylizowali Doris. Na stronę Fundacji ją przywróciłam. Na schroniskową przywrócę jak będę znała numer. Quote
pralinka94 Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 widze ze Magda mnie uprzedzila z opisem, wiec niech wszedzie widnieje jej, bo duzo lepszy mi sie wydaje :) dziekuje Kasiu! Quote
madzia.uje93 Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 A tam lepszy, to jest Twój najnowszy opis Doris:D Dziękujemy Kasiu:) A Doris wróciła bo krótko mówiąc rodzina nie warta Jej była... Quote
pralinka94 Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='Hmmm']Z jakiego powodu wróciła? Biedna :( jej pan wylądował w więzieniu, a reszta rodziny... szkoda gadać Firmówka: dziękujemy:loveu: Quote
madzia.uje93 Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 Dziękujemy za firmówkę:loveu: Na razie zrobiłam tylko wyróżnione już ogłoszenie na tablicy. http://tablica.pl/oferta/doris-duza-urocza-i-idealna-sunia-ID4gf6x.html?action=show&id=62976657#xtor=EREC-55-[id1]-20131124-[displayLink]-398164@1-20131124164737 Quote
ania91sc Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 A ja nie wysłałam jeszcze przelewu ale dziś się poprawię :) Quote
Romina_74 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Jestem na wątku od nowa ... :( Niespodziewana niemiła, bardzo, bardzo przykra przykrość :( :( :( Madzia piszesz, że Doris przytyła i nawet twarde dane kilogramowe, a mnie i na żywo i na zdjeciach się wydaje, że ona zeszczuplała ... Może to jest takie schudnięcie nie związane z ciałkiem :( Quote
madzia.uje93 Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 [quote name='Romina_74']Jestem na wątku od nowa ... :( Niespodziewana niemiła, bardzo, bardzo przykra przykrość :( :( :( Madzia piszesz, że Doris przytyła i nawet twarde dane kilogramowe, a mnie i na żywo i na zdjeciach się wydaje, że ona zeszczuplała ... Może to jest takie schudnięcie nie związane z ciałkiem :([/QUOTE] No co Ty, taka beczułka się z niej zrobiła, możliwe że to po sterylce tak przytyła.... Quote
Recommended Posts