madzia.uje93 Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 Dziś Doris na spacerku była ze mną, bo Paulina nie dała rady przyjechać, początkowa wresja była taka, że Paulina się tylko spóźni więc nie brałam Doris wcześniej, dopiero gdzieś tak w połowie spaceru puściłam ją na wybieg razem z Sonią. Ładnie się dogadywały, tylko przy rzucaniu zabawki, jedną trzeba było trzymać jak druga leciała:evil_lol: Później było trochę pieszczot:loveu: I tu muszę Cię Paulina zmartwić, bo to czego tak się obawiałaś wkońcu nastąpiło! Doris zaczeła zrzucać wkońcu swoje zimowe futerko i tym sposobem wyszłam z wybiegu cała na biało:evil_lol: Dziś słoneczko dawało nieźle popalić, więc jak wyszłam z Doris na spacer, to mimo że nie miała szelek, szła zmęczona przy nodze:) Mam tez pare zdjęć, niestety telefonem:oops: I ostatnie z pozdrowieniami dla Pauliny:) Quote
pralinka94 Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 dziękuję Magda za zajęcie się Doris :loveu: bardzo żałuję, że nie mogłam dzisiaj dojechać, ale w sobote nadrobimy spacer, zapewne na Borki :D bo widać, że dzisiaj była fest zmęczona upałem, źle go znosi, wiec kąpiel w stawie będzie wymarzona :) i nieee, ona miała mieć zawsze takie super, nieleniące się futerko... ale może to jej pomoże walczyć z upałem :roll: Quote
madzia.uje93 Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 Co u Doris tak cicho?:mad: Kolejny spacerek coraz bliżej, Doris pewnie już przebiera nóżkami w boksie, na myśl o nim:D Quote
pralinka94 Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 ojjj tak, chociaż w taki upał nie będzie on taki przyjemny :roll: ale damy rade :D Quote
pralinka94 Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Doris Doris, dzisiaj kolejne Borki, tym razem spędzone we dwoje, Doris jak zwykle wzorowa, grzecznie czekała na mnie przed sklepem na drodze w kierunku Borków, drzwi były szeroko otwarte więc obie miałyśmy siebie na oku :D później kąpiel (moja też, wystarczyło, że Doris przeleciała obok mnie cała mokra :roll:). Później było grzeczne przywitanie z Alfą oraz spacer brak w bark :D Na koniec Doris poznała się z Tiną, nową podopieczną Magdy, z którą będzie spędzała najbliższe spacery, od razu się polubiły :) teraz kilka fotek! ;D woda to jej żywioł :) Quote
choba Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Widzę, że ślicznotka załapała się dzisiaj na loda :D Quote
madzia.uje93 Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 Zdjęcia podczas jedzenia loda najlepsze:D Quote
saphira18 Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 faktycznie żywioł w tej wodzie:D https://lh3.googleusercontent.com/-fATaYL58oFA/UcWybKEZl8I/AAAAAAAADr4/1r6-Oc7dd9s/s512/uh%2520-%2520Kopia.jpg daj jeszcze lodaaa;) Quote
ania91sc Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Piękna zdjęcia, Doris taka szczęśliwa, a lody chyba lubi :) Quote
Romina_74 Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Fantastyczne fotki :) Doris jest na prawdę świetna - no i pływaczka z niej PIERWSZEJ WODY!!! ;) Quote
pralinka94 Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Taak lody to ona uwielbia :D tak samo jak wodę Zapomniałam wspomnieć, że dzisiaj jeden z pracowników mówił, jak Doris trafiła do schroniska... sunia została zabrana przez straż miejską i wcale nie miała przypiętej smyczy tylko łańcuch... dodatkowo podobno miała albo właśnie ten łańcuch na szyi albo kolczatkę (już nie pamiętam), której nie dało się zdjąć, tak bardzo była zaciśnięta, że trzeba było tą "obroże" przecinać, żeby ją z tego wydostać... :shake: Quote
saphira18 Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 ehh czyli dobrze że "właściciel" się nie znalazł Quote
soboz4 Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 beznadzieja, ale to tez nie dowód, bo ktos mógłją znaleźć i w ten sposób chciał ją złapać a mu uciekła, różnie bywa. Ale sposób zabezpieczenia okropny! Quote
soboz4 Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Nie wiem jak Wy, ale ja jak zobaczyłam te zdjęcie to pierwszą moją myślą było: przyjaźń, zaufanie, miłość.... Quote
Hmmm Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 (edited) w tym zdjęciu coś jest :D Edited June 23, 2013 by Hmmm Quote
ania91sc Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Świetne zdjęcia - od razu mi się śmiać zachciało z tego drugiego, a pierwsze faktycznie wzruszające :) Quote
pralinka94 Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 no tak, można tylko się domyślać, co działo się przed trafieniem do schronu, tak czy inaczej wygląda na wychowaną sunie Dziękuję Bożena za zdjęcia, są świetne :D przyjaźń, zaufanie, miłość, trafiłaś idealnie, naprawdę świetnie mi się z nią dogaduje, właściwie to do żadnego podopiecznego nie miałam takiego zaufania jak do niej :) Martyna to zdjęcie zwala mnie z nóg :D sierotka tratowała dzisiaj wszystkie przeszkody, nawet hopki i te koła :D ale i tak ją kocham :loveu: Quote
choba Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Kto by się przejmował kilkoma staranowanymi przeszkodami ;) Dziewczyna się chyba dobrze bawiła :D Quote
Romina_74 Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 właśnie :) dzisiaj Doris miała właśnie taki pomysł na przeszkody ;) Quote
madzia.uje93 Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 Oj ciepło jej pewnie było to i skakać wysoko sie nie chciało:D Quote
Recommended Posts