pralinka94 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Doris dzisiaj miała ochote się pokąpać w Borkach :D niestety pogoda pozwala tylko na pomoczenie samych łapek, ale już wiem, że uwielbia wodę :D mam kilka fotek, wielkie dzięki Marcinowi i Ani :D moja ślicznotka popatrzcie w te oczy... a tutaj łowienie patyka :D Doris zanurzyła prawie całą głowę pod wodę :D i siłowanie... jak tak siądzie i się zaprze to nie ma chyba takiej siły, co by ją przeciągła :D szczęśliwa Doris :lol: Quote
emiliapolesz Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 zapisuję śliczną Doris! piękna zdjęcia :D Quote
ania91sc Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Dzisiaj to tylko podziękowania dla Marcina muszą być :D Quote
pralinka94 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 ania91sc napisał(a):Dzisiaj to tylko podziękowania dla Marcina muszą być :D ale zakładam, że Ty zajęłaś się zrzucaniem zdjęć na kompa :D Quote
Romina_74 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Piękne fotki Doriski :) szczególnie ta z pomarszczoną minką cudna ;) Quote
pralinka94 Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 a jutro spacer :D niestety telefon milczy, dla niej z domkiem chyba nie będzie łatwo, bo już młodziutka nie jest, ale mam nadzieję, że długo nie będzie siedziała... :roll: Quote
ania91sc Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Musi się znaleźć i domek dla Doris, na pewno się znajdzie tylko musi troszkę widocznie poczekać na ten jedyny, wspaniały :) Quote
ewes Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 podpisuję się pod tym... czasem warto czekać :) Quote
Romina_74 Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 :) to, że warto to Paulina - opiekunka Delmy wie chyba najlepiej z nas ;) Quote
pralinka94 Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 dzięki dzięki, no tak, taki pies jak Delma, drugiego takiego nie ma... a wiecie, straaasznie za nią tęsknię i to tak serio serio :roll: muszę się w końcu do niej wybrać :oops: a Doris to taki aniołek, z którym co spacer to bardziej jestem przywiązana :roll: domku przybywaj! Quote
Romina_74 Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='pralinka94']dzięki dzięki, no tak, taki pies jak Delma, drugiego takiego nie ma... a wiecie, straaasznie za nią tęsknię i to tak serio serio :roll: muszę się w końcu do niej wybrać :oops: a Doris to taki aniołek, z którym co spacer to bardziej jestem przywiązana :roll: domku przybywaj![/QUOTE] wierzę :) to koniecznie się do niej wybierz!!! ona pewnie też za Tobą tęskni i bardzo się ucieszy jak Ciebie zobaczy :) a Doris - skoro z niej taki aniełeczek - z pewnością szybko znajdzie dobry domek. Niech no miną tylko Swieta ;) Quote
saphira18 Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 też wierzę, chyba każdy wolontariusz ma chociaż jednego psiaka za którym tęskni, ale taka nasza rola, że tak napiszę przejściowa dom dla Doris na pewno gdzieś tam jest :kciuki: Quote
pralinka94 Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 ojj tak, ale najważniejsze że znajdują nowe domy! :D Dzisiaj kolejny spacerek, Doris trochę się rozszalała na spacerach i ciągnie na smyczy bardziej niż na początku :p jest prze szczęśliwa na wybiegu, kiedy może pohasać bez smyczy, dzisiaj też zwiała mi z niego, zaraz za Frotką (możecie się domyślić który to psiak:D), ale grzeczna wróciła na moje zawołanie i nie musiałam jej gonić :D szkoda, że spacerek dopiero za tydzień :roll: Quote
ania91sc Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Hehehe widziałam właśnie :) Frotka chyba wiem, który to psiak :D :D :D Jej raczej nie było w głowie wracać, a Doris od razu się za Tobą oglądała :D Quote
pralinka94 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='madziakato']Jak się miewa dziewczynka?[/QUOTE] Niestety spacerek z Doris jutro, więc napiszę co i jak :D Quote
madziakato Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='pralinka94']Niestety spacerek z Doris jutro, więc napiszę co i jak :D[/QUOTE] Ok w takim razie czekamy z niecierpliwością:cool3: Quote
pralinka94 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 [quote name='madziakato']Ok w takim razie czekamy z niecierpliwością:cool3:[/QUOTE] dziwnie to zabrzmiało, miało być "Niestety spacerek z Doris dopiero jutro" :D ech, no i gdzie ta wiosna... a już myślałam, że po świętach skończą się zimowe kurtki i buty :roll: chociaż Doris to tam pewnie się cieszy, ona uwielbia śnieg i chłód :D Quote
pralinka94 Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Wczoraj minął kolejny spacer, Doris jak zwykle wyrwała z boksu jak szalona, tym razem wypuściłam ją od wybiegu, wiec mogła się od razu wyszaleć :D chwile potem dołączył do niej Dolar :D psiaki fajnie się dogadują, właściwie na Doris w ogóle nie moge narzekać, bo jeżeli chodzi o inne psy to jest bardzo cierpliwa i wyrozumiała, ale nie za specjalnie wchodzi z nimi w kontakty ;) Potem zapięłam psiaki na smycz... i się zaczęło :D Doris ostatnio jakoś nabrała siły i w połączeniu z Dolarem to ten spacer do łatwych nie należał, Doris w jedną, a Dolar w drugą :D potem pomoc Kamila była bezcenna :D Poza tym Doris szybko łapie komendy, wczoraj ładnie położyła się na moją komendę i to bez smaczka! pierwszy raz :loveu: kolejny spacerek już jutro :multi: Quote
ania91sc Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Doris od razu wyglądała na taką grzeczną i bezkonfliktową psinkę :) Miałam okazję zobaczyć jedynie jak szalały na wybiegu, ale jak z nimi szłaś na smyczy to niestety nie :evil_lol: Quote
saphira18 Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 też nie widziałam tej akcji ale mogę sobie wyobrazić:evil_lol: a trenujecie agility?:lol: Quote
madzia.uje93 Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 Kochana Doris:loveu: Co do agility to Doris, mimo swojej wagi, nadaje sie idealnie, dokładnie wie o co chodzi z hopkami, nawet nie potrzebuje zachęty do skakania przez nie:D Quote
Recommended Posts