Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doris dzisiaj miała ochote się pokąpać w Borkach :D niestety pogoda pozwala tylko na pomoczenie samych łapek, ale już wiem, że uwielbia wodę :D
mam kilka fotek, wielkie dzięki Marcinowi i Ani :D

moja ślicznotka

popatrzcie w te oczy...

a tutaj łowienie patyka :D Doris zanurzyła prawie całą głowę pod wodę :D

i siłowanie... jak tak siądzie i się zaprze to nie ma chyba takiej siły, co by ją przeciągła :D

szczęśliwa Doris :lol:

• Replies 282
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzięki dzięki, no tak, taki pies jak Delma, drugiego takiego nie ma... a wiecie, straaasznie za nią tęsknię i to tak serio serio :roll: muszę się w końcu do niej wybrać :oops:
a Doris to taki aniołek, z którym co spacer to bardziej jestem przywiązana :roll: domku przybywaj!

Posted

[quote name='pralinka94']dzięki dzięki, no tak, taki pies jak Delma, drugiego takiego nie ma... a wiecie, straaasznie za nią tęsknię i to tak serio serio :roll: muszę się w końcu do niej wybrać :oops:
a Doris to taki aniołek, z którym co spacer to bardziej jestem przywiązana :roll: domku przybywaj![/QUOTE]

wierzę :) to koniecznie się do niej wybierz!!! ona pewnie też za Tobą tęskni i bardzo się ucieszy jak Ciebie zobaczy :)
a Doris - skoro z niej taki aniełeczek - z pewnością szybko znajdzie dobry domek. Niech no miną tylko Swieta ;)

Posted

też wierzę, chyba każdy wolontariusz ma chociaż jednego psiaka za którym tęskni, ale taka nasza rola, że tak napiszę przejściowa
dom dla Doris na pewno gdzieś tam jest :kciuki:

Posted

ojj tak, ale najważniejsze że znajdują nowe domy! :D

Dzisiaj kolejny spacerek, Doris trochę się rozszalała na spacerach i ciągnie na smyczy bardziej niż na początku :p jest prze szczęśliwa na wybiegu, kiedy może pohasać bez smyczy, dzisiaj też zwiała mi z niego, zaraz za Frotką (możecie się domyślić który to psiak:D), ale grzeczna wróciła na moje zawołanie i nie musiałam jej gonić :D szkoda, że spacerek dopiero za tydzień :roll:

Posted

[quote name='madziakato']Ok w takim razie czekamy z niecierpliwością:cool3:[/QUOTE]

dziwnie to zabrzmiało, miało być "Niestety spacerek z Doris dopiero jutro" :D

ech, no i gdzie ta wiosna... a już myślałam, że po świętach skończą się zimowe kurtki i buty :roll: chociaż Doris to tam pewnie się cieszy, ona uwielbia śnieg i chłód :D

Posted

Wczoraj minął kolejny spacer, Doris jak zwykle wyrwała z boksu jak szalona, tym razem wypuściłam ją od wybiegu, wiec mogła się od razu wyszaleć :D chwile potem dołączył do niej Dolar :D psiaki fajnie się dogadują, właściwie na Doris w ogóle nie moge narzekać, bo jeżeli chodzi o inne psy to jest bardzo cierpliwa i wyrozumiała, ale nie za specjalnie wchodzi z nimi w kontakty ;) Potem zapięłam psiaki na smycz... i się zaczęło :D Doris ostatnio jakoś nabrała siły i w połączeniu z Dolarem to ten spacer do łatwych nie należał, Doris w jedną, a Dolar w drugą :D potem pomoc Kamila była bezcenna :D
Poza tym Doris szybko łapie komendy, wczoraj ładnie położyła się na moją komendę i to bez smaczka! pierwszy raz :loveu: kolejny spacerek już jutro :multi:

Posted

Doris od razu wyglądała na taką grzeczną i bezkonfliktową psinkę :) Miałam okazję zobaczyć jedynie jak szalały na wybiegu, ale jak z nimi szłaś na smyczy to niestety nie :evil_lol: