Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Cioteczki!
Bardzo Proszę Was o pomoc w ogłoszeniach dla Marcelka a może także zrobieniu wydarzenia na facebooku. Pinie potrzebny DS

MARCELEK to mała pomieszana psinka, około 4 tygodnie temu został znaleziony na obrzeżach Lublina najprawdopodobniej wyrzucony z samochodu lub potrącony...nikt mu nie pomógł
Marcelek doznał złamania kości ogona i tylnej łapki, przeszedł operację i teraz czuje się dobrze

Marceluś jest małym psiaczkiem do połowy łydki, waży około 6 kg, jest przytulakiem, garnie się do człowieka, jest bardzo posłuszny, spokojny, łagodny i ułożony, nie wykazuje za grosz agresji, ślicznie dogaduje się ze wszystkimi stworzeniami.

Wiem, że jest jednym z wielu takich bidulków ale popatrzcie tylko na jego oczka...człowiek wyrządził mu już dostatecznie dużo krzywdy.

na chwilę obecną posiadam tylko jedno zdjęcie biedaczka

Edited by boog
Posted

[quote name='bianka0']Czy piesek jest u Ciebie ?

Jeżeli tak to musisz mu porobić więcej zdjęć i napisać o nim krótki tekst.
Tu jest bazarek ogłoszeniowy, zerknij co musisz przygotować do ogłoszeń. Suma naprawdę niewielka, jeżeli masz trudności z jej zdobyciem zasponsoruję Marcelkowi.

http://www.dogomania.pl/forum/threads/240759-Bazarek-ogłoszeniowy-25-za-5-zł-do-20-03-dla-psiaków-z-ŁTOnZ

niestety nie jest u mnie, zostalam w poniedziałek poproszona o pomoc w znalezieniu domu dla tego biedaczka i jedyne zdjęcie i informacje jakie dostałam zamieszczone są w pierwszym poście, powiedziano mi, że sprawa jest baardzo pilna, jednak od poniedziałku nie otrzymałam ani kolejnych zdjęć a doskonale wiem, że to podstawa ani żadnych dalszych informacji, pomimo moich wielokrotnych próśb. W związku z tym postanowiłam zamknąć ten wątek bo są najwyraźniej pilniejsze sprawy dla obecnych opiekunów psinki, dlatego jak się zbiorą i ich przypili to może zrozumieją, że dom nie znajdzie się w dwa dni. Szkoda zabierać miejsca na dogo jak są psinki bardziej potrzebujące.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...