Marchewkowy Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 (edited) Kto się wybiera na tą wystawę? Informacje: http://www.vdhsachsen.de/ Edited March 15, 2013 by Marchewkowy Quote
farista Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 (edited) Witam chętnie wybiorę się do Drezna(27 kwiecień) z Poznania mam w samochodzie wolne miejsca dla 2 osób i w samochodzie mam Klatka dog 4 Klatka dog 3 i plastikowa wielkości mniej więcej dog 3 Koszty dzielimy na wszystkich Pozdrawiam Jacek +48505868643 http://pokorafci.pl/ Edited March 5, 2013 by farista Quote
Ganzi Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 czy jest jakaś różnica w zgłoszeniu psa do klasy otwartej czy championów jeśli chodzi o ewentualne nominacje. Klasa champion może ubiegać się o CAC? Quote
McDzik Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Czy ktoś wie gdzie można sprawdzić stawki na tą wystawę? O ile cokolwiek umieścili. Quote
Elitesse Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 powinny byc za kilka dni - w srode skonczyli zgloszenia przyjmowac Quote
Ganzi Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 mam parę pytań... czy ktoś zna aktualny adres wystawy ? czy ktoś zna jakiś tani hotel niedaleko wystawy? Quote
izabelka_70 Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Ganzi napisał(a):mam parę pytań... czy ktoś zna aktualny adres wystawy ? czy ktoś zna jakiś tani hotel niedaleko wystawy? tani hotel to np ibis budget, ale wątpię, żeby były jeszcze miejsca adres wystawy to Messe , trafisz na pewno wszędzie masz drogowskazy :) Quote
McDzik Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Zaszalał synek mojego Arniego na tej wystawie :loveu: Spaniel tybetański (Junior Class) SOLO Szambala - excellent 1/3 CAJC, BOB JUNIOR, BEST OF BREED !!!!!!!!!! New JUNIOR VDH CHAMPION !!! FINAL 8. BEST IN SHOW JUNIOR ALL BREEDS !!! :) Gratulacje dla właścicieli pani Ewy, jestem z Was dumna :) ! Jeśli komuś wpadł w obiektyw spaniel tybetański na Bisie Juniorów albo BOG IX proszę o zdjęcie :) Quote
Recommended Posts