Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']boszzz jak mi się ta podłoga podoba :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='marako']Podłoga extra - mieszane to z takim surowym kamieniem miejscami oddzielajacym wirtualne pomieszczenia. Ściany też ciekawe, trochę cegły, trochę kamienia. Stół jaki fajowy - drewno, kamień (już dobrze nie pamiętam, ale szczenę miałam do ziemi, takie super wnętrze. Wszystko własny projekt. I nieprzeciętnie piękny widok z tarasu.[/QUOTE]

Ahhhhh podłoga mnie też się podoba;)

I w ten prosty sposób podłoga przycmiła Psa;)

Cud miód na tych kanapach;)

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Radość!!!
Dostałam maila od Państwa Otiego.

Otiś już chyba kocha całym sercem Pana (Pan lubi szaleństwa, zabawy, ma podejście do psów właśnie takich jak Oti, spragnionych ruchu). No i wygląda na to, że jest to uczucie z wzajemnością, po sposobie pisania widać, że Oti ma suuuuper pana. Chyba też Pani już się przekonuje do niego - na pewno na początku porównywała do tego, który zginął. (ewentualnie nie podoba jej się pranie wybrudzonych łapami koszul i spodni po każdym przyjściu z pracy).

Trochę chyba muszę doradzić utemperowanie Otiego (bo skacze okropnie jak przychodzą po pracy do domu). Mi się pod koniec już udało odnieść sukces na tym polu, bo złościło mnie, jak mi brudził jakieś wyjściowe ciuchy. Dobrze by było, gdyby skakanie zostawił sobie tylko na komendę podczas zabawy.

Dobrze, że napisali, bo znaczy to, że nie odcinają się, że potrzebują się podzielić tym, co czują. Ja okropnie nie lubię dzwonić i dopytywać, wolę,jak domek daje znać i wtedy czuć, jak jest, bo to od razu widać po sposobie pisania.

Posted

[quote name='marako']
Dobrze, że napisali, bo znaczy to, że nie odcinają się, że potrzebują się podzielić tym, co czują. Ja okropnie nie lubię dzwonić i dopytywać, wolę,jak domek daje znać i wtedy czuć, jak jest, bo to od razu widać po sposobie pisania.[/QUOTE]

dokładnie :laola: świetne wieści!!!

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...