Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wilczy zew']Sklonować domek![/QUOTE]

Po milionkroć sklonować!!

[quote name='Poker']
Już nie róbcie ze mnie potwora, w końcu to wszystko dla dobra psów.
Na ok. 100 wizyt PA tego psa nie dostały może z 4 domy.[/QUOTE]

Łoj to skoro ze 4 nie dostały to źle ze mną źle :) NIe robimy oczywiscie ze dla dobra psów ;)

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nikaragua']Spytam przy okazji: marako umawiamy się jakoś na odbiór szaliczków z bazarku?
Tak. Nie bardzo wiem tylko, kiedy będę dysponowała autem, żeby podjechać do Ciebie do pracy. W środę na pewno tak, jutro raczej nie, a we wtorek nie wiem jeszcze.

U nas w domu żałoba - Honda nie może się pozbierać, taka smutna po wyjeździe Otisia. Jak na nią patrzymy też smutek ogarnia.

Posted (edited)

[quote name='marako']Tak. Nie bardzo wiem tylko, kiedy będę dysponowała autem, żeby podjechać do Ciebie do pracy. W środę na pewno tak, jutro raczej nie, a we wtorek nie wiem jeszcze.
.[/QUOTE]masz zatkaną skrzynkę!

Będę w sali 20 (2 piętro stary budynek)

Edited by Nikaragua
Posted

[quote name='Pink']No slicznota :loveu: a wiesz cos o sikaniu? znaczy im czy nie?[/QUOTE]
Jak nie pisali, że znaczy, to chyba nie (mówiłam im, że u mnie długo znaczył).

No ale pora, by znowu jakieś info przyszło od Otisia. No, poczekam do piątku i pod pretekstem, że tydzień minął zadzwonię.

Posted

Podłoga extra - mieszane to z takim surowym kamieniem miejscami oddzielajacym wirtualne pomieszczenia. Ściany też ciekawe, trochę cegły, trochę kamienia. Stół jaki fajowy - drewno, kamień (już dobrze nie pamiętam, ale szczenę miałam do ziemi, takie super wnętrze. Wszystko własny projekt. I nieprzeciętnie piękny widok z tarasu.