Guest westor Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 człowiek by zdziczał a co dopiero psina a jak jeszcze przedtem był w domku to szok i trauma wielka Quote
Poker Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 malawaszka napisał(a):biedaczysko... rok czasu z takim znikomym kontaktem z ludźmi nie jest obojętny dla psa :( oj nieobojętny i to bardzo.Przykład Gusia,Tami, Kredka. Może z tym bidakiem nie będzie tak źle. Quote
Anula Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Ja myślę,że jak będzie wyciągnięty z tego kojca to będzie się inaczej całkiem zachowywał.Warczał bo było ciemno i ktoś obcy podchodził do jego "posiadłości" Quote
ania0112 Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Ale by się fajnie ułożyło gdyby piesek okazał się tylko wystraszony ale przyjazny i do tego młody - wtedy marako mogła by go znajomym pokazać skoro Oskar "wypadł z obiegu" :) Elza jak próba wyciągnięcia chłopaka? Quote
marako Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 No właśnie, też czekam, co z nim. Młody niekoniecznie, bo najpierw budowa rok temu, teraz w tym kojcu. No i czarny, a oni chyba chcieli szarego. Ale to nie ma znaczenia, jak będzie odświeżony i pozytywny dla ludzi, znajdzie dobry dom. Jest jeden mały szczegół: tz jeszcze nic nie wie. Ale o tym, że jedziemy do Krakowa też jakoś wczoraj się dowiedział i przełknął. O ile pojedziemy, bo Hondę dopiero zaraz będę zaczynała, a ona wymaga co najmniej 6-8 godzin przy moich umiejętnościach. A w sztucznym świetle to w ogóle słabo widzę cokolwiek na czarnym psie. Muszę jeszcze pojechać do Wrocka i 2 godziny w plecy. Quote
ania0112 Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 w sensie do Katowic? No to powodzenia w ogarnianiu futra... Trzymam kciuki za chłopaka.. Quote
marako Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 W sensie do Katowic, jasne. Krk ostatnio miły memu sercu z powodu Shili, a teraz Jogi, to jakoś tak mi się wymknął. Quote
ania0112 Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Jogi? a Joga jest z krk? a w Kato to gdzie ta wystawa? w spodku? Quote
marako Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 W spodku. Antresola, olbrzymy od 10:15, okropnie wcześnie trzeba będzie wyjechać. Quote
Elza22 Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 Cygan już bezpieczny, podobno tak ma na imię,ostatnio mówili że nie ma imienia.Wszystko to jest dziwne, ponieważ co rozmawiam z facetem to ma inną wersje zdarzeń dzisiaj się również dowiedziałam ,że został jednak znaleziony jako szczeniak nic już nie wiem. Napisze lepiej co ja o nim wiem. Moim zdaniem to dzieciak, ma piękne zęby jest bardzo łagodny lubi dzieci. Nie ma w nim cienia agresji nawet szelki pozwolił sobie założyć,nie potrafi chodzić na smyczy no ale to nic dziwnego. Jest cudowny;-) Quote
Guest westor Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 czyli dziś było bez pokazu uzębienia? :) Quote
malawaszka Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Elza22 napisał(a):Cygan już bezpieczny, podobno tak ma na imię,ostatnio mówili że nie ma imienia.Wszystko to jest dziwne, ponieważ co rozmawiam z facetem to ma inną wersje zdarzeń dzisiaj się również dowiedziałam ,że został jednak znaleziony jako szczeniak nic już nie wiem. Napisze lepiej co ja o nim wiem. Moim zdaniem to dzieciak, ma piękne zęby jest bardzo łagodny lubi dzieci. Nie ma w nim cienia agresji nawet szelki pozwolił sobie założyć,nie potrafi chodzić na smyczy no ale to nic dziwnego. Jest cudowny;-) supeeerrrrr :loveu: a w końcu mini czy średni?? Quote
Elza22 Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 westor napisał(a):czyli dziś było bez pokazu uzębienia? :) Dzisiaj dał się przekupić;-) Jest bardzo łagodny wczoraj musiał być przestraszony. Quote
Elza22 Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 malawaszka napisał(a):supeeerrrrr :loveu: a w końcu mini czy średni?? średniak;-) Quote
Guest westor Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 kiedy foto w normalnych warunkach tego średniaka? :) Quote
marako Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 (edited) Kocham średniaki. To biorę ze sobą Twój nr telefonu i jak będziemy wracać z tych Katowic, odezwę się. Teraz zabieram się za Hondę, bo dopiero niedawno wróciłam. Jak zwykle zarwę nockę przed wystawą. A często bywa tak, że około 1:00 padam i podejmuję decyzję, że nie jedziemy, bo daleko jeszcze Hondzie do normy wystawienniczej, a ja już nie mam siły się zarzynać. Zapewne niczego nie ugramy i będziemy wracać szybko, tzn. pod Oławą około 15:00. Edited March 15, 2013 by marako Quote
Elza22 Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 marako napisał(a):Kocham średniaki. To biorę ze sobą Twój nr telefonu i jak będziemy wracać z tych Katowic, odezwę się. Teraz zabieram się za Hondę, bo dopiero niedawno wróciłam. Jak zwykle zarwę nockę przed wystawą. A często bywa tak, że około 1:00 padam i podejmuję decyzję, że nie jedziemy, bo daleko jeszcze Hondzie do normy wystawienniczej, a ja już nie mam siły się zarzynać. Zapewne niczego nie ugramy i będziemy wracać szybko, tzn. pod Oławą około 15:00. Trzymam kciuki żeby udało się coś ugrać;-) Czekam na telefon, będę mogła wyjechać wiec możemy gdzieś na głównej się umówić. Quote
Poker Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 marako, lepiej się nie zarzynaj. Szkoda takiego super DT. Świetnie ,że psiuch jest łagodny. Jeżeli nie reaguje na Cygana, to proponuję zmianę imienia. Quote
Elza22 Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 westor napisał(a):kiedy foto w normalnych warunkach tego średniaka? :) To już marako mam nadzieje wstawi.Niestety ja mogłam mu zaoferować tylko kojec. Quote
malawaszka Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Poker napisał(a):Jeżeli nie reaguje na Cygana, to proponuję zmianę imienia. jestem za, jestem za!!! Quote
Guest westor Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Zaoferowałaś mu coś znacznie więcej. Zainteresowanie, uczucie, opiekę. Zaoferowałaś mu normalne życie. Czyż można coś więcej? Quote
Elza22 Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 Poker napisał(a):marako, lepiej się nie zarzynaj. Szkoda takiego super DT. Świetnie ,że psiuch jest łagodny. Jeżeli nie reaguje na Cygana, to proponuję zmianę imienia. Dałam mu na imię Oti, ale marako może zmienić, mi to bez różnicy.Nie reaguje na żadne;-) Quote
Poker Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Elza22 napisał(a):Dałam mu na imię Oti, ale marako może zmienić, mi to bez różnicy.Nie reaguje na żadne;-) To dobrze , jest szansa na fajne imię. Quote
marako Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Nie mogę się doczekać. Idę teraz już. Zajrzę po akcji z Hondą. Quote
Elza22 Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 westor napisał(a):Zaoferowałaś mu coś znacznie więcej. Zainteresowanie, uczucie, opiekę. Zaoferowałaś mu normalne życie. Czyż można coś więcej? Można dużo więcej,teraz musi siedzieć w kojcu i nawet go wykąpać nie mogę. Quote
Recommended Posts