Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powiedziałam, że ja zabieram psa do siebie żeby mi problemów nie robili.Odbiorę go ,zabiorę do rodzinki w Oławie jak będę z mężem to go zawieziemy do Wrocławia. Mogę go przetrzymać u rodzinki, tak żeby marako pasowało. Najważniejsze, to żeby go już odebrać a później to wszystko się dogra.

Posted

OK, to czekam na wieści w środę. Mam nadzieję, że pozytywne.

W przyszłą sobotę chyba pojadę z Hondą do Katowic na wystawę, więc ten termin jakby co, raczej odpada. Chyba, żeby wracając zajechać po niego (i tak tz się musi dowiedzieć kiedyś...), jakby już był pod opieką Twojej rodzinki.

Posted

[quote name='marako']OK, to czekam na wieści w środę. Mam nadzieję, że pozytywne.

W przyszłą sobotę chyba pojadę z Hondą do Katowic na wystawę, więc ten termin jakby co, raczej odpada. Chyba, żeby wracając zajechać po niego (i tak tz się musi dowiedzieć kiedyś...), jakby już był pod opieką Twojej rodzinki.[/QUOTE]

Ja również mam nadzieje że będą pozytywne.Jak już będę wiedziała, kiedy pasuje to będziemy kombinować.

Posted

[quote name='marako']No to trzeba wykorzystać Twoje zdolności, WZ dla dobra psów, może zdalnie będziesz je teleportować do dt i ds?
Nick niezły, ale może odstraszyć kupujących (jeśli coś wystawiasz). Kupujących zresztą też.

nie potrafię :placz:

tylko kupuję i nie mam problemów-100% pozytywnych opini

Posted

No i mam sama dobre wiadomości psa mogę zabrać nawet jutro:multi::multi::multi: U mnie wszystko troszeczkę się skomplikowało i muszę zabrać swoje dzieciaki czyli synka i psy;-) No ale to nic, mąż mnie jutro zawiezie i zostanę u rodzinki na cały weekend. Mam nadzieje ,że dzięki temu marako będzie mogła odebrać psa tak żeby jej najlepiej pasowało. Lece kupić mu obróżkę;-)

Posted

ania0112 napisał(a):
Super wieści!
Elza a ty masz psy? Bo ja kojarze, że jak miałaś Dorę to to był twój tymczas a stałego swojego nie miałaś. Masz teraz 2 tymczasy?

Mam 2 kg bestie która jest ze mną już 4 lata ;-)

Posted

Elza22 napisał(a):
No i mam sama dobre wiadomości psa mogę zabrać nawet jutro:multi::multi::multi: U mnie wszystko troszeczkę się skomplikowało i muszę zabrać swoje dzieciaki czyli synka i psy;-) No ale to nic, mąż mnie jutro zawiezie i zostanę u rodzinki na cały weekend. Mam nadzieje ,że dzięki temu marako będzie mogła odebrać psa tak żeby jej najlepiej pasowało. Lece kupić mu obróżkę;-)

Ja najwcześniej podjadę po psa w sobotę po południu, wracając z Katowic. Do piątku wieczorem jestem kompletnie uziemiona, wracam codziennie o 22:00 (bo ciągle wet z Grace, praca i inne dodatkowe atrakcje).
Mam nadzieję, że poradzisz sobie z synkiem i innymi "dziećmi" do tego czasu.

Posted

marako napisał(a):
Ja najwcześniej podjadę po psa w sobotę po południu, wracając z Katowic. Do piątku wieczorem jestem kompletnie uziemiona, wracam codziennie o 22:00 (bo ciągle wet z Grace, praca i inne dodatkowe atrakcje).
Mam nadzieję, że poradzisz sobie z synkiem i innymi "dziećmi" do tego czasu.
Nie ma problemu, podjedziesz jak będziesz mogła ja i tak u rodzinki mogę go ulokować tylko w kojcu. Będziemy w kontakcie telefonicznym;-)

Posted

marako napisał(a):
I nadal po powrocie z tego krótkiego pobytu w DS ma takie ma problemy separacyjne?

Na szczęście jest już dużo lepiej, moim zdaniem to zasługa tabletek jakie dostaje stress out. Ignorowanie jej zachowania jest najbardziej skuteczne, DS w ogóle nie reagował i już po kilku dniach było dużo lepiej.

Posted

Anula napisał(a):
I ja też czekam,biedny mały,dzisiaj w nocy było bardzo mroźno,dobrze,że ma futerko.
O 16 wyjeżdżamy;-) Jest zimno a on nie ma schronienia i jeszcze pewnie mokre futerko...

Posted

Widziałam naszego przystojniaka, niestety było już ciemno a on teraz siedzi w jakiejś komórce i wystawił tylko głowę i pokazał mi ząbki ale to pewnie ze strachu jutro rano mam nadzieje że pójdzie mi lepiej.