Pink Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 marako, to Twoj typ :cool3: smieje sie oczywiscie, bo wiem ze na Muszke czekasz. Ja niestety odpadam, bo z Oskarem mam nie za lekko a jak jeszcze TZ jutro przyjedzie i to zobaczy (nie informowalam go, ze Oskar leje), to nas jak bonie-dydy do gospodarczego wyeksmituje :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 PINK Oskar nadal leje? nic do przodu? fotki jakieś byś przysłała co? a chłopaki dogadali się już? wątek miałaś założyć bo nie wiem gdzie mam Cię molestować o informacje i foty :eviltong: Quote
ania0112 Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 p. prezes jak ty czytasz te wątki? wątek chłopaków już dawno jest i foty tez i o postępach tez tam jest i ze Pink zakochana w Felixie ( nie zdziwie się jak go nie odda :eviltong:) http://www.dogomania.pl/forum/threads/240645-Oskar-i-Felix-Dziwna-para-sznaucerow-miniusow-w-DT Quote
malawaszka Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 o kurde nie było linka nigdzie!!!! :obrazic: Quote
Ziutka Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='malawaszka']o kurde nie było linka nigdzie!!!! :obrazic:[/QUOTE] Zapomnieli o Tobie :mad: Quote
ania0112 Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 jasne nie było linka... a my to niby jak tam trafiłyśmy?? link był na sznaucerach w schroniskach.. :p Quote
malawaszka Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='ania0112']jasne nie było linka... a my to niby jak tam trafiłyśmy?? link był na sznaucerach w schroniskach.. :p[/QUOTE] no aż sprawdziłam chociaż Ania to nigdy się nie myli - Pink dodała linka do postu, a ja wtedy pisałam o suni którą zabili w Mysłowicach i nie dojrzałam już tego :( Quote
Pink Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 No to widze, ze sprawa topika wyjasniona :cool3: Aniu, tak jestem Felixem zachwycona, lubie takie rezolutne psy - chociaz dzisiaj juz mniej hihi tyle, ze takich miec nie moge. Bo jak ja jestem w stanie niektore rzeczy zaakceptowac na tyle, zeby starac sie je pomalu zmieniac - tak moj syn musi czuc sie calkowicie bezpieczny w kontaktach z psami. Tym bardziej, ze on szanuje i wie, ze zwierzeta to nie zabawki ale ja dmucham na zimne, bo mialam juz takiego tymczasa, ktorego nie dotykal i nie wchodzil mu w droge a tamten potrafil sie na niego rzucic, tylko dlatego ze siedzial pod stolem a syn chcial sobie ciastko ze stolu wziasc Quote
Elza22 Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 [quote name='malawaszka']psiaczku co z Tobą będzie?[/QUOTE] Spać przez niego nie mogę.Jeszcze pada deszcz a on nie ma zadaszenia tylko kawałek wiec siedzi biedny w błocie;-( Quote
Anula Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 A ma jakąś budę? Teraz zapowiadają zmianę pogody będzie padało i zimno.Na tydzień ma wrócić zima. Quote
marako Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='Elza22']Spać przez niego nie mogę.Jeszcze pada deszcz a on nie ma zadaszenia tylko kawałek wiec siedzi biedny w błocie;-([/QUOTE] Kiedy mogłabyś po niego pojechać? Może zdążyłybyśmy przed atakiem zimy... Quote
Elza22 Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 [quote name='Anula']A ma jakąś budę? Teraz zapowiadają zmianę pogody będzie padało i zimno.Na tydzień ma wrócić zima.[/QUOTE] Nie ma budy.Ten jego kojec jest jakoś przerobiony po królikach wiec może się schować przed deszczem widać na fotkach ale on więcej czasu spędza w tym błocie nawet jak pada;-( Quote
Elza22 Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 [quote name='marako']Kiedy mogłabyś po niego pojechać? Może zdążyłybyśmy przed atakiem zimy...[/QUOTE] Znalazło się jakieś miejsce? W weekend bym dała rade Quote
marako Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Ja go wezmę do siebie. Tz może mnie nie wygoni z nim i całą resztą. Sunia z Lubiąża zostaje tam u dobrej duszyczki, a miała trafić do mnie. (co prawda tz nie wiedział o niej, ale to szczegół, będzie musiał zaakceptować biedaka). Pisałaś, że uciekinier? Jak ogrodzenie umie sforsować, to kiepsko. Musiałby wtedy być tylko w domu i tylko na smyczy, bez wypuszczania na ogród. (mam działkę ogrodzoną, ale tylko na 130-140 cm) Jak go troszkę nauczymy dobrych manier i odpicujemy, to domki będą się o niego biły. Znajdziemy najlepszy z najlepszych (dotyczczasowe moje tymczasy trafiły do ekstra ludzi). Quote
Poker Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 marako szaleje ,a ja się cieszę, bo ja nie mogę . Quote
malawaszka Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 matko jak to on tam tak? bez żadnego schronienia???? na dechach śpi ot tak? mam nadzieję, że się uda jak najszybciej go zabrać :kciuki: Quote
marako Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Poker, jak mnie mąż wyrzuci, to przerzucę Ci go przez płot i będziesz musiała... Quote
Poker Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='marako']Poker, jak mnie mąż wyrzuci, to przerzucę Ci go przez płot i będziesz musiała...[/QUOTE] to już lepiej mi tę małą Yogę przerzuć.Mąż ma słabość do małych suniek.Może wtedy mnie nie wyrzuci ;) Quote
marako Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Jak widzę, u mojego też coś w rodzaju słabości do małych suniek się pojawiło. Przemawia do niej wyjątkowo ciepłym głosem, dopytuje o nią, jak dzwoni. Ale może i dużego polubi. (nawet nie wiem, czy on duży jest, czy mały, ten biedak od Elzy). Quote
malawaszka Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='marako'] Ale może i dużego polubi. (nawet nie wiem, czy on duży jest, czy mały, ten biedak od Elzy).[/QUOTE] mały jest :lol: jak minik Quote
marako Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Mały, powiadasz jest... A nie wygląda na takiego, truflę nochala ma ogromną jak olbrzymy. To będę się jakoś jutro umawiać, dziś Elza już offline. Dla mnie lepiej, żeby na początku weekendu, żeby mieć dzień chociaż przed poniedziałkową pracą. Nowego trzeba zapoznać z rezydentami i z Jogą (Poker pisze konsekwentnie Yogą i waham się, czy nie zmienić jednak na oryginalną pisownię, jak wciąż mi to Y staje przed oczami). Quote
ania0112 Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Zostaw Joga :) Yoga to mi sie kojarzy z misiem Yogim i tyle :P Quote
Elza22 Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 Tu jest na zdjęciu z 7 letnim chłopcem można porównać jaki jest duży. On kojca nie ma w całości zabudowanego i nie wyskakuje z niego tylko wypuszczony ucieka tylko że ogrodzenie nie wszędzie jest wiec nic dziwnego że uciekał. Quote
Recommended Posts