weronika s Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Witajcie, od wczoraj jestem szczęśliwa posiadaczka yorka:-) Harry ma 10 miesięcy, będziemy sie uczyli chodzić na spacery, niestety w domu właścicieli nie chodził na spacery :-( jaki środek na kleszcze polecacie? Harry ma lupiez, czy polecicie jakiś środek? Lub odpowiedni szampon ktory pomoże mu z lupiezem Bede wdzięczna za rady. Quote
emipil Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Na łupież polecam Dr.Seidla Hipo, u nas się sprawdził gdy pies dostał łupieżu i więcej problem się nie powtórzył :) Na kleszcze używamy Frontline i również polecam, odkąd używamy kleszcze się nie pojawiają :D Quote
Louiss Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Witaj, jeśli chodzi o kleszcze również używam Frontline S, kleszcze się nie pojawiają, tylko trzeba pamiętać żeby skrapiać pieska co 3-4 tygodnie. Wcześniej używałam Advantix, ale po jakimś czasie dostał uczulenia, więc polecam Frontline S Quote
Madziunia_Krk Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 U mnie Advantix sprawdza się bez zarzutu. Kiedyś stosowałam [FONT=arial]fiprex ale już po 2 tygodniach odnajdywałam wszczepione w skórę psa kleszcze.[/FONT] Quote
Recommended Posts