Joannka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 olenka_f napisał(a):wyśle wam pieniądze tylko niestety troche mało, w maju będę mogła więcej, zachorował mi syn a na dodatek w piątek mam pogrzeb w rodzinie i tak jakoś wszystko nie tak ale nie zapominam o Diance nawet karmy nie miałam kiedy kupić:shake: ale widziałam że cioteczka już wysłała przepraszam za opóznienie Dziekujemy Ci :loveu: , i niech synek szybko wraca do zdrowia! Quote
olenka_f Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 bardzo was prosze wymiziajcie wygłaszczcie i podrapcie za uszkiem Dianeczkę i koniecznie buziaka w nochala od ciotki z Gdańska, tak się cieszę że jest poprawa a jek już jest wesolutka to szczęście wielkie Quote
agusiazet Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Ja też dołączam się do miziania i Dianka szuka swojego człowieka!!! Quote
Joannka Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Dianka wygłaskana i podrapana!!! Karma dotarła :multi: , co za szczęście że tylu dobrych ludzi pomaga nam i Diance :multi: , dziękujemy :loveu: . Jeszcze tylko domek... halo domku- Dianka czeka na ciebie!!! Quote
bmj Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 agusiazet napisał(a):Joannko, napisz koniecznie jak paczka przyjdzie i o zdrowiu suni, bo pewnie będą postępy w leczeniu, a dobre wieści miło czytać!!! Droga Agusiu! Karma doszła wczoraj rano, wielkie dzięki!!!Przez 45 minut starałam się zalogować, w końcu dałam sobie spokój:shake: Naprawdę bardzo nam pomogłaś, Diana będzie przynajmniej przez jakiś czas jadła to, co jej służy! To wspaniale, że są jeszcze ludzie gotowi pomóc psu, którego znają tylko z fotek!Mam nadzieję, że gdy kiedyś będziesz w potrzebie, odwdzięczymy się tym samym. Diana jest coraz silniejsza, dziś pojedziemy na usg, w piatek kontrolne badanie krwi, wtedy okaże się, czy wyniki są lepsze. Trzymajcie kciuki! Quote
aldona_b Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 a czy doszlo moje 40 zł ?, na razie tylko tyle mogłam wysłać, ciesze się że Diana zdrowieje! Quote
agusiazet Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 To ja się cieszę, że mogłam pomóc, bo wziąć Dianki nie mogę - za duża, a mój pies nie trawi większych od siebie!!!! Dineczce życzę tylko samych radosnych już chwil i na pewno będę zaglądać, jakie wieści o suni!!! Quote
Joannka Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 aldona_b napisał(a):a czy doszlo moje 40 zł ?, na razie tylko tyle mogłam wysłać, ciesze się że Diana zdrowieje! Ostatnio nic nie doszło na konto ale pewnie dziś już będzie! Dziękujemy :loveu: , dla nas 40 zł to bardzo dużo!!! Quote
bmj Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 aldona_b napisał(a):a czy doszlo moje 40 zł ?, na razie tylko tyle mogłam wysłać, ciesze się że Diana zdrowieje! Właśnie mi Joannka napisała, że mamy na koncie 43 zł, więc Twoje pieniażki doszły! Bardzo dziekujemy! Diana będzie miała usg jednak jutro i zbadaną krew również. Wydaje mi się, że ona jest zwyczajnie szczęśliwa:lol:Podoba jej się to, że po sześć godzin dziennie siedzą przy niej wolontariusze, że chodzi na spacery, że tylu ludzi ją głaszcze i wogóle...Nie wyobrażam sobie, co będzie dalej...Lepiej o tym nie myśleć i czekać na cud. Cudzie, gdzie jesteś? Quote
agusiazet Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Czemu nikt nie chce Dianki?? To taki wdzięczny pies!!! Quote
Joannka Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Dianka w górę :multi: . Agusiazet- na razie jest u kolegi tylko ze to wspolne podworko z sasiadami i boimy sie ze sasiedzi powiedza zebysmy zabrali Diane, dlatego chcemy jak najszybciej znalezc jej domek. Mieliśmy nadzieje że uda sie do konca kwietnia ale niestety :-( Quote
agusiazet Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 A czy Diana może mieszkać w domu, czy tylko w budzie? Quote
Joannka Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 agusiazet napisał(a):A czy Diana może mieszkać w domu, czy tylko w budzie? Diana całe życie mieszkała w budzie, nie zna domu, co nie oznacza że nie mogłaby w nim mieszkac. Mamy dużo takich przypadków że pieski mieszkajace w budach doskonale poradziły sobie w domu więc myślę że mogłaby byc też w domku! Quote
olenka_f Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 dogo fiksuje a mój komputer muli do znudzenia, otwieram strone kilka minut, napiszcie coś o zdrowiu Dianki czy dostałyście kase i jak sobie radzicie Quote
Joannka Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Pieniądze wpłynęły, dzięki:loveu: !!! Z Dianką coraz lepiej, wyniki coraz lepsze, na podwórku u kolegi zaczyna czuc się jak u siebie!!! Karma na razie jest- jeszcze raz dzięki agusia zet:loveu: , tylko domku nie ma... Quote
bmj Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Dianie spadł mocznik do 70, podczas gdy norma to 50( wcześniej miała 104)!!!Wet stwierdził, że dalsze płukanie jest bezzasadne, resztę załatwić ma specjalistyczna karma, ktora powinna obniżyć mocznik, gdyz działa jak lek. Na koncie mamy 59 złotych, starczy na 2 kg karmy, bo ta od Agusizet skończy się za jakieś 6 dni. Jesli ktoś może zasponsorowac Dianie karmę na kolejny miesiąc, będziemy zobowiązani. To dla niej ważne, aby organizm nie był zatruwany nieodpowiednim żywieniem. Quote
bmj Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Diana bardzo się zmieniła...Kręci z radosci na nasz widok tzw. młynki, podczas gdy wczesniej nie wychodziła na widok ludzi z budy, albo warczała. Matko, jak strasznie nieszczęśliwy był to pies... Smutno nam, że większość dnia spędza sama, poswięcamy jej teraz około godziny - dwóch na spacer. Skończyły sie dyyżury przy kroplówkach. Pies pięknieje w oczach, szybko sie uczy, jest radosny. Pewnie może być zupełnie zdrowa, jesli wziąłby ją ktoś odpowiedzialny...Gdzie ten człowiek? Quote
Recommended Posts