enia Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 (edited) Igusia ma już swój dom w Warszawie! :) Ten maluch siedzi u hycla i czeka na transport do schronu....5- cio mięsieczna dziewczynka, nie pozwólmy na jej wywóz do podłego miejsca... Proszę w imieniu szczyla o RATUNEK!!! Edited March 28, 2013 by enia Quote
wanda szostek Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Ale cudowna sówka . Nie wiem czy już nie pojechała, ale wyciągnąć można. Quote
Makila Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Śliczna jest. Domek powinien się szybko znaleźć. Quote
wanda szostek Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Pokazujmy, pokazujmy suńkę wszystkim. A ja jej zaraz dam ogłoszenie Quote
wanda szostek Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Zadzwoniłam do przechowalni sprawdzić czy sunia jest jeszcze w Siedlcach. Jest siedzi i są podobno jacyś państwo nią zainteresowani. W poniedziałek mają przyjść i zdecydują. Malamut też jest zarezerwowany. Jest już po kastracji i czeka na odbiór Quote
Marysia R. Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='wanda szostek']Zadzwoniłam do przechowalni sprawdzić czy sunia jest jeszcze w Siedlcach. Jest siedzi i są podobno jacyś państwo nią zainteresowani. W poniedziałek mają przyjść i zdecydują. Malamut też jest zarezerwowany. Jest już po kastracji i czeka na odbiór Trzymam kciuki za małą:kciuki: Wstawiłam ją na foksteriery w potrzebie (http://www.dogomania.pl/forum/threads/121104-Foksteriery-w-potrzebie/page16?) Quote
ewu Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [SIZE=4]W[SIZE=4]ażne!!!!! Słuchajcie na FB jest OSTRZEŻENIE, chodzi o DOM W KRAKOWIE cyt."[FONT=lucida grande]Wszystkich zaprzyjaźnionych lecznic – niech powieszą ten tekst w poczekalni. Jeśli zadzwoni do was „cudowna pani Ela”, bibliotekarka z Krakowa, Wy też dacie się nabrać i wyślecie psa do piekła:" proszę kto ma FB przeczytajcie to, nikt nigdy nie może wydać tam psa.....[/FONT] Quote
ewu Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='ewu'] [SIZE=4]W[SIZE=4]ażne!!!!! Słuchajcie na FB jest OSTRZEŻENIE, chodzi o DOM W KRAKOWIE cyt."[FONT=lucida grande]Wszystkich zaprzyjaźnionych lecznic – niech powieszą ten tekst w poczekalni. Jeśli zadzwoni do was „cudowna pani Ela”, bibliotekarka z Krakowa, Wy też dacie się nabrać i wyślecie psa do piekła:" proszę kto ma FB przeczytajcie to, nikt nigdy nie może wydać tam psa.....[/FONT] Bakusiowa napisała: Uwaga! Odnalazłam wątek psa którego uspiła po 36-ściu godzinach od adopcji. http://www.dogomania.pl/forum/thread...zin-po-adopcji!!! Quote
ewu Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='obiezyswiat75']wiadomo co z sunią?[/QUOTE] Wandziu, eniu wiecie czy doszło wczoraj do adopcji? Quote
enia Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 [quote name='ewu']Wandziu, eniu wiecie czy doszło wczoraj do adopcji?[/QUOTE] ja nic nie wiem, Wanda miała dzwonić do lecznicy, tak pisała u szczeniaków... Quote
wanda szostek Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='enia']ja nic nie wiem, Wanda miała dzwonić do lecznicy, tak pisała u szczeniaków...[/QUOTE] Właśnie wróciłam z Warszawy i dzwoniła dzisiaj przed chwilą . Sunia jutro jedzie do schroniska Quote
wanda szostek Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='enia']Kto może dać tymczas foksi?:-([/QUOTE] Żeby nie trafiła do schroniska to jutro o 7:30 powinnam dzwonić do urzędu miasta i ją zabrać Quote
pumcia02 Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 chciałabym wstać jutro i przeczytać, że jest DT... Quote
ewu Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 [quote name='wanda szostek']Żeby nie trafiła do schroniska to jutro o 7:30 powinnam dzwonić do urzędu miasta i ją zabrać Proszę , błagam, piszę do ludzi...:(:( Ona szybko znajdzie dom, ludzie uwielbiają taki pieski... Quote
Recommended Posts