Mazowszanka13 Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 malagos napisał(a):Gmina poprosiła Tomka, by to on podjechał zobaczyć tego zgłoszonego pieska, a Tomek ufnie zapytał: to gdzie go przechowają? Ja na to: w kojcu gminnym. A Sepia?? Sepia jedzie do Warszawy - mówię. Bo jedzie , prawda?......... No, w tej sytuacji to MUSI pojechać :) Quote
kcd Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 100 km to dużo :-( i jeszcze w żadnym kierunku nie po drodze - jeżdzę czasem służbowo do Lublina, Katowic albo Poznania. Koleżanka z pracy jeździ do rodziny w Przasnyszu, ale niestety to jest typ osoby, która pewnie będzie się bać, że jej się samochód pobrudzi... Nic to - popytam i zobaczymy... Quote
Nutusia Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 No i sama widzisz, Malagosku, że te 100 kilosów to jest "przekleństwo" ;) :) kcd - ja tylko jeszcze tak cichutko napiszę "na marginesie", że Malagos w cenę dojazdu wlicza obiad i pycha ciasto (oczywiście, jeśli schab przez Milką upilnuje, a ciasto przed jej wspólniczką Tośką ;) Quote
Mazowszanka13 Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 kcd napisał(a):100 km to dużo :-( i jeszcze w żadnym kierunku nie po drodze - jeżdzę czasem służbowo do Lublina, Katowic albo Poznania. Koleżanka z pracy jeździ do rodziny w Przasnyszu, ale niestety to jest typ osoby, która pewnie będzie się bać, że jej się samochód pobrudzi... Nic to - popytam i zobaczymy... Kurcze, ja też jeszcze nie jeżdzę na tej trasie. Quote
kcd Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Obiad i ciacho kusi, zobaczymy co da się zrobić. Postaram sie kogoś tam wysłać... Jeszcze tylko jedno pytanie - kiedy sunia jest do odbioru? Quote
iwonamaj Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Ciocie, napiszcie coś, bo mnie zlinczują na FB... Quote
terra Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 iwonamaj napisał(a):Ktos na Fb robi ogłoszenia dla malutkiej... I jest juz ponad 40 osób na wydarzeniu... Wpis z FB Sepia miała już ogłoszenia na Gumtree.pl i Tablica.pl. Oprócz tego ogłasza się na : Anonse.pl, Alegratka.pl, Lento.pl, Przygarnijzwierzaka.pl, Rozglos.net, oglaszamy24.pl, zwierzaki.a4z.pl Nie robiłam jeszcze ogłoszeń, niespodziewanie wypadł mi dzień, bo sunia mi się rozchorowała. Mam rozumieć, że ktoś inny zrobił ogłoszenia? Już nie robić? Quote
iwonamaj Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Ktoś z FB zrobił tych kilka, które są wymienione... Anonse.pl, Alegratka.pl, Lento.pl, Przygarnijzwierzaka.pl, Rozglos.net, oglaszamy24.pl, zwierzaki.a4z.pl Quote
terra Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 To może ja zaczekam jak się rozwinie sytuacja, wprawdzie trochę się pogubiłam, ale jak odpocznę to zrozumiem ;) Quote
malagos Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 iwonamaj napisał(a):Ciocie, napiszcie coś, bo mnie zlinczują na FB... Jestem. Sunia w sumie do odbioru od zaraz, razem z książeczką zdrowia. Szwy przecież może zdjąć każdy lekarz, i to za grosze. Quote
malagos Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 Nutusia napisał(a):O Kochana - CAŁE, "magiczne" (nie, chyba jednak niecałe ;) 100 km - okolice Makowa Maz. Właśnie, zresztą zależy z jakiego punktu Warszawy :) Jak północ, to bliżej, a jak podwarszawski Rembertów czy Piastów to dalej :) Na ew. transport możemy jakieś grosze z bazarku dołozyć. Quote
iwonamaj Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Czyli sunia ma tymczas już zaklepany czy nie? Bo coś o transporcie 100 km piszecie, a na FB dopytują... Quote
Mazowszanka13 Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 malagos padła bezprzewodowa myszka i jest chwilowo odcięta od komputera. Myszka ładuje się ok.2 godzin. Ale prowadzi rozmowy telefoniczne w sprawie dt i na pewno coś napisze na ten temat. Cierpliwości zatem :) Quote
iwonamaj Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Ja czekam cierpliwie, ale ludzie na FB różnie... Myślę, że gdyby potrzebne były pieniądze na transport, to na FB trzeba o tym napisać... Quote
M&S Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Mazowszanka napisał(a):malagos padła bezprzewodowa myszka i jest chwilowo odcięta od komputera. Myszka ładuje się ok.2 godzin. Ale prowadzi rozmowy telefoniczne w sprawie dt i na pewno coś napisze na ten temat. Cierpliwości zatem :) Dobrze, czekamy cierpliwie:) Quote
Gabi79 Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Zaglądam do ślicznotki i z niecierpliwością czekam na wieści!!!! Quote
malagos Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 Rozmawiałam z kcd- może wziąć Sepię na bdt. Mieszka na Młocinach. Szczegóły dogramy. Myślę, że Sepia nie cofnie psiaka kcd do pierwotniaczego stanu lękowego, bo jak widzę, to boi się Mili, czyli dużego i włochatego. Byłoby super, gdyby można było pomóc nam w transporcie Sepii. To jest 1 godzina 20 min od Warszawy, a dzień mamy juz dłuższy. W niedzielę pracuję , mamy festyn wielkanocny, od 10.00 do ok. 15.00 Ale jest jeszcze przyszły tydzień. Od poniedziałku ma być ładnie. Sama suni nie dowiozę, wiec muszę prosić o pomoc. Quote
malagos Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 Straciłyśmy zasięg rozmawiając, kcd ma oddzwonić wieczorkiem, a poza tym poproszę Ją o wieści tu na forum, dla jasności. Quote
Mattilu Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 M&S napisał(a):A kiedy malutka miałaby jechać? Jak sie maagos z kcd dogadaja;) Quote
Recommended Posts