Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malagos napisał(a):
Gmina poprosiła Tomka, by to on podjechał zobaczyć tego zgłoszonego pieska, a Tomek ufnie zapytał: to gdzie go przechowają? Ja na to: w kojcu gminnym. A Sepia?? Sepia jedzie do Warszawy - mówię.
Bo jedzie , prawda?.........

No, w tej sytuacji to MUSI pojechać :)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

100 km to dużo :-( i jeszcze w żadnym kierunku nie po drodze - jeżdzę czasem służbowo do Lublina, Katowic albo Poznania. Koleżanka z pracy jeździ do rodziny w Przasnyszu, ale niestety to jest typ osoby, która pewnie będzie się bać, że jej się samochód pobrudzi... Nic to - popytam i zobaczymy...

Posted

No i sama widzisz, Malagosku, że te 100 kilosów to jest "przekleństwo" ;) :)

kcd - ja tylko jeszcze tak cichutko napiszę "na marginesie", że Malagos w cenę dojazdu wlicza obiad i pycha ciasto (oczywiście, jeśli schab przez Milką upilnuje, a ciasto przed jej wspólniczką Tośką ;)

Posted

kcd napisał(a):
100 km to dużo :-( i jeszcze w żadnym kierunku nie po drodze - jeżdzę czasem służbowo do Lublina, Katowic albo Poznania. Koleżanka z pracy jeździ do rodziny w Przasnyszu, ale niestety to jest typ osoby, która pewnie będzie się bać, że jej się samochód pobrudzi... Nic to - popytam i zobaczymy...

Kurcze, ja też jeszcze nie jeżdzę na tej trasie.

Posted

Obiad i ciacho kusi, zobaczymy co da się zrobić. Postaram sie kogoś tam wysłać... Jeszcze tylko jedno pytanie - kiedy sunia jest do odbioru?

Posted

iwonamaj napisał(a):
Ktos na Fb robi ogłoszenia dla malutkiej... I jest juz ponad 40 osób na wydarzeniu...

Wpis z FB
Sepia miała już ogłoszenia na Gumtree.pl i Tablica.pl. Oprócz tego ogłasza się na : Anonse.pl, Alegratka.pl, Lento.pl, Przygarnijzwierzaka.pl, Rozglos.net, oglaszamy24.pl, zwierzaki.a4z.pl

Nie robiłam jeszcze ogłoszeń, niespodziewanie wypadł mi dzień, bo sunia mi się rozchorowała.
Mam rozumieć, że ktoś inny zrobił ogłoszenia? Już nie robić?

Posted

iwonamaj napisał(a):
Ciocie, napiszcie coś, bo mnie zlinczują na FB...

Jestem.
Sunia w sumie do odbioru od zaraz, razem z książeczką zdrowia. Szwy przecież może zdjąć każdy lekarz, i to za grosze.

Posted

Nutusia napisał(a):
O Kochana - CAŁE, "magiczne" (nie, chyba jednak niecałe ;) 100 km - okolice Makowa Maz.

Właśnie, zresztą zależy z jakiego punktu Warszawy :)
Jak północ, to bliżej, a jak podwarszawski Rembertów czy Piastów to dalej :)
Na ew. transport możemy jakieś grosze z bazarku dołozyć.

Posted

malagos padła bezprzewodowa myszka i jest chwilowo odcięta od komputera. Myszka ładuje się ok.2 godzin.
Ale prowadzi rozmowy telefoniczne w sprawie dt i na pewno coś napisze na ten temat.
Cierpliwości zatem :)

Posted

Mazowszanka napisał(a):
malagos padła bezprzewodowa myszka i jest chwilowo odcięta od komputera. Myszka ładuje się ok.2 godzin.
Ale prowadzi rozmowy telefoniczne w sprawie dt i na pewno coś napisze na ten temat.
Cierpliwości zatem :)

Dobrze, czekamy cierpliwie:)

Posted

Rozmawiałam z kcd- może wziąć Sepię na bdt. Mieszka na Młocinach.
Szczegóły dogramy. Myślę, że Sepia nie cofnie psiaka kcd do pierwotniaczego stanu lękowego, bo jak widzę, to boi się Mili, czyli dużego i włochatego.
Byłoby super, gdyby można było pomóc nam w transporcie Sepii.
To jest 1 godzina 20 min od Warszawy, a dzień mamy juz dłuższy. W niedzielę pracuję , mamy festyn wielkanocny, od 10.00 do ok. 15.00 Ale jest jeszcze przyszły tydzień. Od poniedziałku ma być ładnie. Sama suni nie dowiozę, wiec muszę prosić o pomoc.