Gusiaczek Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 malagos napisał(a):Gusiaczku, ona musi wrócić do kojca, pomózcie znaleźć dt, przoszę..... :(:(:( jak ? :(:(:( bezradność mnie zabija .... Quote
beta ata Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Mam dwie myśli. Ja tam w fb nie kumata :-) ale wiem, że tam czasem udaje sie znaleźć dom tymczasowy. A druga - a może zwrócic sie do "Mikropsów"? Byloby fajnie znaleźć coś bliżej, zwłaszcza, że Wa-wa to jednak duży "rynek zbytu" ;-) Quote
Mazowszanka13 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 (edited) Słuchajcie dziewczyny. Na wątku poniżej kcd z Warszawy chce dać bdt suczce Jamajce, która wróciła z adopcji po śmierci właściciela i chorobie właścicielki. Ale jest szansa na inny dom dla Jamajki i kcd może zostanie bez psa. Trzymajmy rękę na pulsie, bo można by uderzać do niej. http://www.dogomania.pl/forum/threads/238341-JAMAJKA-po-śmierci-opiekuna-pilnie-szuka-DT!!!?p=20592082#post20592082 Edited March 14, 2013 by Mazowszanka Quote
Ziutka Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 terra napisał(a): ale Ciebie Ziutka bardzo proszę o fb, bo my tu w tym względzie zielone. Niestety nie pomoge - nie mam fb :shake: Quote
Mattilu Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 (edited) ja nie wiem, czy wydarzenie na FB jest niezbędne - może wystarczy intensywnie poogłaszać? Wykupić gdzieś pakiecik ogłoszeń? To propozycja. Edited March 14, 2013 by Mattilu Quote
malagos Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 Suczysko nadal ma nadzieję, ze nie trafi do budy.... Lgnie do człowieka, tylko trochę brania na rece sie boi, myślę, ze to po tej łapance w kojcu i wyciąganiu za łepek z budy:-( :-( Teraz znów jest w kuchni, leży sobie na posłanku i widać, bardzo jest zadowolona. Zjadła kurczaka z ryżem aż się uszy trzęsły. Jutro dostanie większa porcję, bo za grube to-to nie jest :shake: Quote
malagos Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 Napisałam do Iwanamaj z prośbą o fb, na "baloniarkach" z błaganiem o dt, do mikropsów e-maila ze zdjęciami (ale nie liczę na odpowiedź....) - co mogę jeszcze zrobić?............... Quote
Mazowszanka13 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 malagos, a zaglądałaś na ten wątek ? http://www.dogomania.pl/forum/threads/238341-JAMAJKA-po-śmierci-opiekuna-pilnie-szuka-DT!!!/page5 Quote
malagos Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 Tak, napisałam pw do tej osóbki i wielką prośbą........ Quote
iwonamaj Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 (edited) Zapraszam http://www.facebook.com/events/321028544667500/?context=create# Edited March 14, 2013 by iwonamaj Quote
terra Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 malagos, - w jakim ona jest wieku? - jaki ma stosunek do kotów, wiesz coś? - namiary na Ciebie? - co jeszcze powinno się znaleźć w ogłoszeniu? Quote
malagos Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 już piszę: Ma ok. roku, jest młodziutka, waży 6 kg, sięga do pół łydki. Nie jest śliczna, jak widać, ale to taka urocza brzydula. Na koty nie zwaraca uwagi, choć paradują jej przed nosem i posilają na jej oczach. mój tel. 692 781 745 domalagos@gmail.com Wczoraj sunia miała sterylizację. Jest u nas w domu i bardzo jej się to podoba. Pilnuje swego posłanka, swej miseczki, bo to wszystko, co ma.......... Czy kiedyś miała dom, a nie budę? chyba tak, bo smycz i obroża to dla niej zwykła sprawa, chodzenie po schodach i panelach też. Ta biedna sunia, znaleziona na wsi, która oszczeniła się w te ogromne mrozy w szopie u gospodarza, której szczenięta zamarzły teraz odżywa w domu, w cieple, na kocyku. Ale za kilka dni będzie musiała wrócić do kojca i szarej codzienności, bo nie mogę zatrzymać trzeciego tymczasowego psa, mając swoich cztery. Daltego tak bardzo proszę, niech dobry człowiek da jej choćby tymczasowe schronienie, a dom szybciutko jej znajdziemy. Nie w budzie u rolnika do pilnowania krów, ale taki prawdziwy, ciepły i z kochającą osobą. [h=3][/h] Quote
iwonamaj Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Czy jest ktoś chętny zostać współ adminem wydarzenia, bo są pytania, na które nie znam odpowiedzi? Quote
beta ata Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Nie, nie, nie piszcie, że nie jest śliczna! Tak lepiej nie mówic, bo to antyreklama. W dodatku to nieprawda jest, Malagos! :-) Ona jest bardzo ładna! Ma takie ciekawe umaszczenie i na pyszczku ładne rysunki kololowe ;-) I łaciata i miziata... Ludzie takie pieski uważaja za śliczne i tak trzeba o niej pisać :-) Quote
beta ata Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Chyba nie ma ogloszeń, bo przeciez dopiero ją malagos wzięła do siebie i wysterylizowała... Quote
Awit Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Malagos jak możesz, że nie jest śliczna...... Przecież jest prześliczna, wyjątkowa ubarwiona, bialutka, taka czyściutka, i te urocze łatki:-) I jaka dzielna mamusia. Ona miała tylko jednego szczeniaka? Edit: Mój mąż nie chce dać się przekonać, że trzy psy to prawie jak dwa..... Quote
Ziutka Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Napisałam do jednego psiego Anioła z prośbą o DT, nie wiem czy pomoże bo jeszcze ma innego psiaka u siebie...ale cuda się zdarzaja... Quote
iwonamaj Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 (edited) Ktos na Fb robi ogłoszenia dla malutkiej... I jest juz ponad 40 osób na wydarzeniu... Wpis z FB [h=5]Sepia miała już ogłoszenia na Gumtree.pl i Tablica.pl. Oprócz tego ogłasza się na : Anonse.pl, Alegratka.pl, Lento.pl, Przygarnijzwierzaka.pl, Rozglos.net, oglaszamy24.pl, zwierzaki.a4z.pl [/h] Edited March 14, 2013 by iwonamaj Quote
Gusiaczek Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Awit napisał(a):Malagos jak możesz, że nie jest śliczna...... Przecież jest prześliczna, wyjątkowa ubarwiona, bialutka, taka czyściutka, i te urocze łatki:-) I jaka dzielna mamusia. Ona miała tylko jednego szczeniaka? Edit: Mój mąż nie chce dać się przekonać, że trzy psy to prawie jak dwa..... A mój że dwa jak jeden :( :mad: Quote
Poker Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Ja Ci dam brzydula. :mad: Chyba ,ze piszesz tak ,żeby przekorę u ludzi wywołać. Quote
Mazowszanka13 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 kcd napisał(a):Melduję się :-) Fajnie, że jesteś :) Quote
Recommended Posts