Ziutka Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 kcd napisał(a):Mogę Wam coś powiedzieć w sekrecie? Zawsze jak gotuję kurczaka z marchewką i ryżem Tobisiowi (lub tymczasom) to połowę sama wyjadam... :| Tylko czekam aż mnie sucha zacznie kusić :P Chyba musze pożyczyć pampersa od dziecia mego, bo nie wytrzymam z Tobą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mattilu napisał(a):INKA! No proooosze... Ja też proszzzęęęę :mad: :boom: Quote
M&S Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Dobra karma nie jest zła :evil_lol: Cześć Malizno :loveu: Quote
malagos Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 Dzis malizna ma "kontrol" w lecznicy. Moze już będzie mogła golutka biegać, a moze w resztce śniegu uda się wytarzać?..... Inka, pozwól jej...... Quote
M&S Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 malagos napisał(a):Dzis malizna ma "kontrol" w lecznicy. Moze już będzie mogła golutka biegać, a moze w resztce śniegu uda się wytarzać?..... Inka, pozwól jej...... Goła malizna będzie ;) Quote
Gusiaczek Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 kcd napisał(a):Mogę Wam coś powiedzieć w sekrecie? Zawsze jak gotuję kurczaka z marchewką i ryżem Tobisiowi (lub tymczasom) to połowę sama wyjadam... :| Tylko czekam aż mnie sucha zacznie kusić :P Jeszcze Cię nie skusiła? :crazyeye: Ja nawet osobistą miseczkę zakupiłam i z Linką wpylamy ;) Bardzo żałuję, że nie pamiętam smaku żarełka naszych psów .... Ojciec przywoził z masarni mięcho, a Mama gotowała codziennie dogadzając Ogonom. Musiało być pyszne, a Gubi (nie pamiętam rasy, wyglądał jak wyżeł szorpaty biało-czarny .. w każdym razie wodołaz) gdy dostał michę czekał aż ja przyraczkuję i nie pozwalał podejść póki się nie najem, następnie była jego kolej :) Quote
M&S Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Gusiaczek napisał(a): Musiało być pyszne, a Gubi (nie pamiętam rasy, wyglądał jak wyżeł szorpaty biało-czarny .. w każdym razie wodołaz) gdy dostał michę czekał aż ja przyraczkuję i nie pozwalał podejść póki się nie najem, następnie była jego kolej :) :mdleje:rozwaliłaś mnie :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Nutusia Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Ronja kiedyś gustowała w psich ciasteczkach o smaku waniliowym :) A może podprogowo działa reklama "mięsnych kawałków" albo "opiekanego kurczaka"? Mój kuzyn pracuje w fabryce pewnej mocno reklamowanej i szeroko dostępnej karmy. Opowiadał, że różne surowce do produkcji im tam przywożą, ale mięsa - NIGDY ;) Quote
malagos Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 To nie przywożą piersi kurczaka, by je opiekać na rożnie? Nie mów, że i rożna nie mają w tej wytwórni.... :placz: :placz: Quote
M&S Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 malagos napisał(a):To nie przywożą piersi kurczaka, by je opiekać na rożnie? Nie mów, że i rożna nie mają w tej wytwórni.... :placz: :placz: Oni produkują karmę wegetariańską :razz: Quote
Nutusia Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 I uczciwie o tym informują ;) Tylko w głowę zachodzę, skąd mają twarde dowody? :) Quote
M&S Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Nutusia napisał(a): Tylko w głowę zachodzę, skąd mają twarde dowody? :) Sami produkują :evil_lol: Quote
M&S Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Nutusia napisał(a):A potem opiekają na rożnie... :( A fuuuuj....... Quote
kcd Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Nutusia napisał(a): Opowiadał, że różne surowce do produkcji im tam przywożą, ale mięsa - NIGDY ;) Dlatego najlepsze są te karmy, które nie potrzebują wielkiej kampanii reklamowej, żeby zejść z półek... PS. Niechcący wpadła mi dziś w nocy sunia na tymczas: http://www.dogomania.pl/forum/threads/241532-Kochana-Sonia-uratowana-z-Wojtyszek-szukamy-DS!!!!?p=20651013#post20651013 Zapraszam na wąteczek. Quote
malagos Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 [quote name='kcd']Dlatego najlepsze są te karmy, które nie potrzebują wielkiej kampanii reklamowej, żeby zejść z półek... PS. [B]Niechcący wpadła mi dziś w nocy sunia na tymczas:[/B] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241532-Kochana-Sonia-uratowana-z-Wojtyszek-szukamy-DS!!!!?p=20651013#post20651013[/URL] [/QUOTE] ot, tak niechcący :cool3: :diabloti: Quote
kcd Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='malagos']ot, tak niechcący :cool3: :diabloti:[/QUOTE] Ej, bo ja serio nie zarejestrowałam nawet jak to się stało :| Quote
M&S Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='kcd']Ej, bo ja serio nie zarejestrowałam nawet jak to się stało :|[/QUOTE] A co tu rejestrować;) Przyszła, łapką zastukała i jest. Quote
inka33 Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='kcd']Ej, bo ja serio nie zarejestrowałam nawet jak to się stało :|[/QUOTE] A zauważyłaś, że dorobiłas się właśnie pierwszej niebieskiej łapki....? ;) Quote
Ziutka Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='malagos']ot, tak niechcący :cool3: :diabloti:[/QUOTE] [quote name='M&S']A co tu rejestrować;) Przyszła, łapką zastukała i jest.[/QUOTE] No i wszystko w temacie :diabloti: Quote
kcd Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='inka33']A zauważyłaś, że dorobiłas się właśnie pierwszej niebieskiej łapki....? ;)[/QUOTE] To jakieś święto? Stawiam piwo? Piekę ciasto? Quote
Mazowszanka13 Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='inka33']A zauważyłaś, że dorobiłas się właśnie pierwszej niebieskiej łapki....? ;)[/QUOTE] A tak a propos dorobku. To co znaczy ludzik i literka S u malagos ? Quote
M&S Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='Mazowszanka']A tak a propos dorobku. To co znaczy ludzik i literka S u malagos ?[/QUOTE] A to są komunikatory :) Quote
malagos Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 [quote name='Mazowszanka']A tak a propos dorobku. To co znaczy ludzik i literka S u malagos ?[/QUOTE] Mam skypa :fadein:, ale odkąd psy mi zeżarły słuchawki, to nie mogę gadać....... :watpliwy: Quote
Recommended Posts