ARKA Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 :roll: do mnie dzwonila wlasnie pani w sprawie wlasnie tego malenstwa, nie wiedzialam o co chodzi-jaki bokser, gdzie na balkonie. Moj nr. tel jest tez podany:p Prosilam aby pisala na adres e-mial i dzwonila pod drugi podany nr. ale mowila, ze nikt nie odbiera. Z rozmowy bardzo, bardzo korzystne wrazenia. Wrazie gdyby bylo wiecej chetnych, dobrych domow, to przy okazji pisze ze w skierniewickim schronisku sa dwa bokserowate psiaki-pies i suka,dorosle. Sunia biala w rude łaty, biedactwo z cycochami wyciagnietymi i jakies zmiany skorne na uszach:-( i pies pręgowany. Quote
pidzej Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Boże, to pewnie któreś moje ogłoszenie, przepraszam Arka! na niektórych portalach nr. się zapisuje a jak wklejam na szybko na 15 stron i widzę że numer jest, to wydaje mi się, że po prostu wkleiłam przed sekundą ;) nie wiem tylko w którym.... Quote
ARKA Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 pidzej napisał(a):Boże, to pewnie któreś moje ogłoszenie, przepraszam Arka! No nie ma sprawy ale juz sie zalamalam, ze mam taką skleroze, ze nie pamietam, jakie psiaki oglaszam;) Teraz juz wiem o jakiego bokserka chodzi.;) Quote
Irkowa Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 nie odbieralam bo nie moglam.... ale chyba rozmaiwalam z ta kobieta(faktycznie domek bylby super) do piatku sprawa jest wstrzymana....gdyz przyjezdza tesciowa sasiadki ktora ponoc ma ja zabrac do siebie... ech..nie znosze takich sytuacji udzie dzownia a ja nie wiem co mowic.... prosi mnie o pomoc i co chwile cos nowego wymysla.... :shake: ech....no ale chodzi o psa Quote
Irkowa Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Czy wiadomo jak sunia do kotków i dzieci? do dzieci jak najbardziej ok do kotkow - nie wiem Quote
KamaG Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Trzymam kciuki za małą bo u mnie niestety nie wypaliło... Quote
Irkowa Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Boksereczka jedzie w poniedzialek do Ełku . Sunie zaadoptowala tesciowa kobitki ktora sie nią zajmuje wiec wsyztsko w rodzinie....a tak najlepiej ;) Dziekuje wszytskim za pomoc! :multi: a Tobie Boksiu powodzenia w innym miescie! Quote
Recommended Posts