KasiaT Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Jakie słodkie ślepka:loveu: Super ,że pomimo takich ewidentnych zaniedbań psiakowi nic więcej nie dolega poza skrajnym wycieńczeniem,mam nadzieję,że jak nabierze boczków szybko zapomni o przeszłości Quote
szafranekm Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Bardzo się cieszę, że Archi już bezpieczny, niestety nie mogę teraz pomóc finans. straciłam pracę, ale będę zaglądać.Mogę wspomóc fantami na bazarek.Kochany Archi, trzymaj się piesku. Quote
ktiger Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Archi - słoneczko :) Jak Ty się pięknie uśmiechasz :loveu: Quote
KasiaT Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Archi mam nadzieję,że zaznasz w końcu prawdziwego ciepła i miłości,a człowiek będzie kojarzył Ci sie tylko z dobrymi rzeczami Quote
ktiger Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Jak Archi nabierze troszkę ciałka, to tylko po maślanych oczętach będzie można go poznać :loveu: Quote
M&S Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Nie wiem, co powiedzieć....będę zaglądać do Maślaka. Quote
KasiaT Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 [quote name='ktiger']Jak Archi nabierze troszkę ciałka, to tylko po maślanych oczętach będzie można go poznać :loveu:[/QUOTE] Mam nadzieję,że sadełko się szybko zawiąże ,a ślepka zostaną takie maślane już zawsze:loveu: Quote
AgaGP Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 Najnowsze informacje od ElzyMilicz: Dziś mieliśmy podnoszącą na duchu niespodziankę - 'Duduś' zrobił wzorcową qoopę. Od jutra moglibyśmy wprowadzić witaminy, ale wyjeżdżamy na 2 dni i nie zostwię ewentualnego 'kłopotu' mamie. Zatem zaczniemy je podawać od poniedziałku. Quote
KasiaT Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 [quote name='AgaGP']Najnowsze informacje od ElzyMilicz: Zuch chłpak dobra kupa nie jest zła,znaczy,że przewód pokarmowy wraca pomalutku do normy-oby tak dalej.:multi: Quote
KasiaT Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Archibaldku mam nadzieję,że u Ciebie wszystko ok,przy okazji hopsnę Ciebie wysoko Quote
ktiger Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Archi - maślaczek. Piękne masz oczęta :loveu: Quote
KasiaT Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Jestem u Archiego i mam nadzieję,że miewa się dobrze Quote
Milla.j Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Zapraszam do znów działającego "butiku u Pasterzy". Tym razem mamy: Wiosenne i letnie, kurteczki i bluzeczki cały dochód zostanie przeznaczony dla podopiecznych Fundacji Pasterze, m.in dla Archibalda - berneńskiego szkieletorka. A na bazarku prześliczne kurteczki... *szare *czerwone *z eko-skóry i inne. Quote
Recommended Posts