Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tylko uwaga na straż miejską! :mad: Nigdy nie wiadomo gdzie się pojawią i co akurat ich zainteresuje finansowo aby podreperować budżet miasta.... Kiedyś dręczyli starszą panią z równie wiekowym jamnikiem za to, ze ten jamnik kagańca nie miał.... A on chyba nawet już nie miał czym gryźć....

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To my 19 jesteśmy z Ronilcem na wystawie[kundel wśród rasowców :lol: ] i na spacerek chętnie się umówimy.Tylko nie wiem z godzinami coby nie przegapić konkretnych ras i pokazów agility/frisbee itd.

Ktoś by chciał ? :razz::razz:

Posted

a mnie nie bedzie..... :angryy: bo mam jakies wesele....

ah...

a jest tu np ktos z liceum kto ma wolne 4-5 maja oprocz mnie?? :lol: wtedy mozna chodzic i chodzic :)

Posted

ladySwallow napisał(a):
Również się wybieram na tę wystawę... nie ma jakiegoś planu dot. rozkładu pokazów?

właśnie sama bym chciała wiedzieć,na stronie zk nic nie ma a powinno być.
Nie wiem właśnie jaki bilet kupić z pasującym mi odjazdem :angryy:

To jakby co możecie zaczepić nas jak gdzieś spotkacie :eviltong:
Ronisław może wyróżniać się tym że będzie w niebieskich szelkach i bandamce :cool3::cool3:

Posted

ja też będę na najbliższej wystawie, jak spotkacie wysokie niezbyt szczupłe dziewczę przed ringiem z dobermanami z opadniętą szczęką, to ja :evil_lol:
będę z Tżtem i młodszą siostrą ;)

Posted

[quote name='evl']ja też będę na najbliższej wystawie, jak spotkacie wysokie niezbyt szczupłe dziewczę przed ringiem z dobermanami z opadniętą szczęką, to ja :evil_lol:
będę z Tżtem i młodszą siostrą ;)

A Wy jak zobaczycie wysoką dosyć, chudą blondynkę łażącą wszędzie z takimi oczami :crazyeye: (i być może ciągającą za sobą takiegoż młodego mężczyznę, tyle ze z czarnymi włosami), to krzyczeć :D To ja będę :D Z aparatem, o ile zechce działać :roll:

Posted

eh :D ja też tam będę :D również z aparatem :eviltong: samsung s860:evil_lol:siwy...jak poznacie to możecie podejść chętnie porozmawiam z dogomaniakami :lol:

Posted

może nie bardzo spacerowe info, ale spacerowo-wyjazdowe.
Najprawdopodobniej w połowie maja będzie organizowany wyjazd z lubelskiego związku na wystawy z psami do Bulgarii i Serbii. Poszukujemy ok 5 osób chetnych do wyjazdu. Wyjazd byłby z Lublina.
Jeśli ktoś chętny to na mój mail
panbazyl@wp.pl

Posted

domagalam sie spacerów a czasu mi braklo :cool1:....ja tez bedę na wystawie...tyle,ze pod namiotem Husse :cool3: chętnych zapraszam na pogaduszki :p

Posted

[quote name='madfre']domagalam sie spacerów a czasu mi braklo :cool1:....ja tez bedę na wystawie...tyle,ze pod namiotem Husse :cool3: chętnych zapraszam na pogaduszki :p

a cóż to jest? :oops:

Posted

licze na relacje :p Madfre mam nadzieje ze wystawiasz małą? takie cielątko nie moze sie marnowac :))):loveu:

czy ktoras z Was bo raczej same kobitki, ma suszarke dla psow bo mam samka i susze ja normalna suszarka, a chcialabym sprobowac psiej, bo nie chce kupowac w ciemno. :razz: czy uzyczyłaby mi któraś z Was dzien przed wystawa albo 2 zeby wasze psy nie czekały :).