mch Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 [quote name='evel'] Czy ktoś w Lublinie dysponuje dużym, ale zrównoważonym psem, który mi nie zje szczeniaka na śniadanie, ale też pogoni mu kota, jak się małe diable za bardzo rozpędzi? ;-);) jak juz nic nie znajdziesz to służe owczareczkami :evil_lol: z autopsji wiem ze nie zawsze dostaniesz to co chcesz, jest wiek ochronny kiedy dorosłe b.malo korygują maluchy, potem jest czas gdy robią to częsciej jesli muszą, dużo zalezy od zachowania szczeniaka. Quote
Niewyspana Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Może nie duży, ale oferuję swojego spaniela. Uwielbia się ganiać i bawić (chociaż ma już 1,5 roku), jednak może troszkę dominować młodego... W jakim wieku piesek? Quote
evel Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Suka 4 miesiące, pomiot szatana. Normalnie wygląda dość niepozornie: [url]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t31/p180x540/1540317_573949056021402_1530022435_o.jpg[/url] ale zwykle zachowuje się jakoś mniej więcej tak: [url]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t31/p180x540/1617307_573560262726948_1926881903_o.jpg[/url] Gdyby ktoś był chętny na spacerek jutro to my możemy dojechać, nie wiem, nad Zalew np. czy gdzieś ;) W pakiecie spacerowym dziad Zuzanka, która innych piesków zupełnie nie lubi, ale je ignoruje, póki się nie próbują zanadto spoufalać [url]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t31/q77/s720x720/1501455_573560292726945_1574967776_o.jpg[/url] ;) Quote
Niewyspana Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 (edited) No, to mój podobnie się zachowuje ;p Możemy się umówić, tylko pozostaje kwestia miejsca i godziny. No i nie wiem, czy nie będzie jeszcze problemu, bo mój jeszcze nie kastrowany... EDIT : Przypomniało mi się... Jutro jest buldożkowy spacer w Lublinie, ale można się dołączyć, jak by ktoś chciał. Może akurat? Link do wydarzenia na fb - [url]https://www.facebook.com/events/599699493447815/[/url] Edited February 8, 2014 by Niewyspana Quote
gryf80 Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 o,to jak[B] niewyspana[/B] ze swoim psiakiem-samcej jedzie to ja mówię pass,mogłoby byc ostro(mój tez jest pełnojajeczny) i nie lubi samców większych lub na wysokość takich jak on sam,pozdrawiam i zycze udanego spaceru i słonecznej pogody:hand: Quote
Niewyspana Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Ja jeszcze nie powiedziałam, czy na 100% idę ;p Trzeba się umawiać z [B]evel[/B], możliwe, że my pójdziemy do buldożków, więc wszystko jeszcze nie jest przesądzone ;) Quote
gryf80 Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 spoko,spoko jak ie teraz to kiedy indziej.a nad zalew zemb.to nie wiem czy jest sens iśc-dzis było duzo ludzi,kiedys zapłaciłam tam mandat za piesa Quote
evel Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Buldożki odpadają - moja starsza suka uważa je za charczących kosmitów, które trzeba atakować zanim one zaatakują ją :roll: Ale dzisiaj całkiem spontanicznie nam wyszło spotkanie z [B]mch[/B] i jej owczarkami - i nawet starsze dziewczyny się nie zeżarły :lol: - dzięki jeszcze raz ;) Quote
muzzy Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 [quote name='evel']Czy ktoś w Lublinie dysponuje dużym, ale zrównoważonym psem, który mi nie zje szczeniaka na śniadanie, ale też pogoni mu kota, jak się małe diable za bardzo rozpędzi? ;)[/QUOTE] Jak zwykle zapraszamy do wąwozu, Drop na pewno się dogada z koleżanką, tak jak dogadał się z Zu :) Quote
evel Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 [quote name='muzzy']Jak zwykle zapraszamy do wąwozu, Drop na pewno się dogada z koleżanką, tak jak dogadał się z Zu :)[/QUOTE] A macie jakieś godziny weekendowe, kiedy nie ma tam stad psów? Bo jak się zleci mnóstwo koleżków i koleżanek to prawdopodobnie nastąpi jakieś mordobicie :evil_lol: Quote
muzzy Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 [quote name='evel']A macie jakieś godziny weekendowe, kiedy nie ma tam stad psów? Bo jak się zleci mnóstwo koleżków i koleżanek to prawdopodobnie nastąpi jakieś mordobicie :evil_lol:[/QUOTE] Teraz jest taki sezon, że chodzimy tylko w weekendy i praktycznie nie trafiamy na żadne psy. Także generalnie jest spokojnie, aż za spokojnie :) Quote
.Agata. Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Szukam kogoś kto byłby chętny na spacer z 3miesięcznym borderkiem, chętnie podjadę do Lublina,w któryś ciepły weekend,bo u nas piesków do zabawy jest cały guzik :shake: Quote
Niewyspana Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Agata_Roki napisał(a):Szukam kogoś kto byłby chętny na spacer z 3miesięcznym borderkiem, chętnie podjadę do Lublina,w któryś ciepły weekend,bo u nas piesków do zabawy jest cały guzik :shake: My bylibyśmy chętni ;) Jak pozwolisz, to pocykałabym parę fotek, uwielbiam szczeniaczki <3 Quote
.Agata. Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Pewnie, to co do terminu możemy dogadać się na PW, fajnie by było jeszcze przed wystawą (na którą wzięłabym i jego ale nie będzie miał jeszcze wścieklizny więc pewnie na halę nas nie wpuszczą ;) ) Quote
Niewyspana Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Agata_Roki napisał(a):Pewnie, to co do terminu możemy dogadać się na PW, fajnie by było jeszcze przed wystawą (na którą wzięłabym i jego ale nie będzie miał jeszcze wścieklizny więc pewnie na halę nas nie wpuszczą ;) ) Wysłałam już PW ;) Quote
madzior_ka Posted May 19, 2015 Posted May 19, 2015 Lublinianie wpadam do Was z pytaniem, nie znalazłam lepszego wątku więc chyba tutaj najlepiej zapytać. Czy nie rzuciło się Wam w oczy ogłoszenie dot pokoju do wynajęcia dla 1 osoby z psem? Póki co psiak jest z rodzicami ale szukam pokoju, w którym mogłabym go zabierać na tydzień, dwa i żeby nikt z współlokatorów nie miał nic przeciwko. Studiuję weterynarię, będę bardzo wdzięczna za jakieś informacje:) Quote
Lasivia Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 Witam serdecznie jest ktoś z os Nałkowskich chętny na wspólny spacerek z psem ? Quote
dcz Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 Kurczę te 50 km to jednak za daleko ;) pozdrawiam Quote
Recommended Posts