Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evel'] Czy ktoś w Lublinie dysponuje dużym, ale zrównoważonym psem, który mi nie zje szczeniaka na śniadanie, ale też pogoni mu kota, jak się małe diable za bardzo rozpędzi? ;-);)
jak juz nic nie znajdziesz to służe owczareczkami :evil_lol:
z autopsji wiem ze nie zawsze dostaniesz to co chcesz, jest wiek ochronny kiedy dorosłe b.malo korygują maluchy, potem jest czas gdy robią to częsciej jesli muszą, dużo zalezy od zachowania szczeniaka.

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Suka 4 miesiące, pomiot szatana.

Normalnie wygląda dość niepozornie: [url]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t31/p180x540/1540317_573949056021402_1530022435_o.jpg[/url]

ale zwykle zachowuje się jakoś mniej więcej tak: [url]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t31/p180x540/1617307_573560262726948_1926881903_o.jpg[/url]

Gdyby ktoś był chętny na spacerek jutro to my możemy dojechać, nie wiem, nad Zalew np. czy gdzieś ;)

W pakiecie spacerowym dziad Zuzanka, która innych piesków zupełnie nie lubi, ale je ignoruje, póki się nie próbują zanadto spoufalać [url]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t31/q77/s720x720/1501455_573560292726945_1574967776_o.jpg[/url] ;)

Posted (edited)

No, to mój podobnie się zachowuje ;p

Możemy się umówić, tylko pozostaje kwestia miejsca i godziny.

No i nie wiem, czy nie będzie jeszcze problemu, bo mój jeszcze nie kastrowany...

EDIT :
Przypomniało mi się... Jutro jest buldożkowy spacer w Lublinie, ale można się dołączyć, jak by ktoś chciał.
Może akurat?
Link do wydarzenia na fb - [url]https://www.facebook.com/events/599699493447815/[/url]

Edited by Niewyspana
Posted

o,to jak[B] niewyspana[/B] ze swoim psiakiem-samcej jedzie to ja mówię pass,mogłoby byc ostro(mój tez jest pełnojajeczny) i nie lubi samców większych lub na wysokość takich jak on sam,pozdrawiam i zycze udanego spaceru i słonecznej pogody:hand:

Posted

Buldożki odpadają - moja starsza suka uważa je za charczących kosmitów, które trzeba atakować zanim one zaatakują ją :roll:

Ale dzisiaj całkiem spontanicznie nam wyszło spotkanie z [B]mch[/B] i jej owczarkami - i nawet starsze dziewczyny się nie zeżarły :lol: - dzięki jeszcze raz ;)

Posted

[quote name='evel']Czy ktoś w Lublinie dysponuje dużym, ale zrównoważonym psem, który mi nie zje szczeniaka na śniadanie, ale też pogoni mu kota, jak się małe diable za bardzo rozpędzi? ;)[/QUOTE]
Jak zwykle zapraszamy do wąwozu, Drop na pewno się dogada z koleżanką, tak jak dogadał się z Zu :)

Posted

[quote name='muzzy']Jak zwykle zapraszamy do wąwozu, Drop na pewno się dogada z koleżanką, tak jak dogadał się z Zu :)[/QUOTE]

A macie jakieś godziny weekendowe, kiedy nie ma tam stad psów? Bo jak się zleci mnóstwo koleżków i koleżanek to prawdopodobnie nastąpi jakieś mordobicie :evil_lol:

Posted

[quote name='evel']A macie jakieś godziny weekendowe, kiedy nie ma tam stad psów? Bo jak się zleci mnóstwo koleżków i koleżanek to prawdopodobnie nastąpi jakieś mordobicie :evil_lol:[/QUOTE]
Teraz jest taki sezon, że chodzimy tylko w weekendy i praktycznie nie trafiamy na żadne psy. Także generalnie jest spokojnie, aż za spokojnie :)

• 1 month later...
Posted

Szukam kogoś kto byłby chętny na spacer z 3miesięcznym borderkiem, chętnie podjadę do Lublina,w któryś ciepły weekend,bo u nas piesków do zabawy jest cały guzik :shake:

Posted

Agata_Roki napisał(a):
Szukam kogoś kto byłby chętny na spacer z 3miesięcznym borderkiem, chętnie podjadę do Lublina,w któryś ciepły weekend,bo u nas piesków do zabawy jest cały guzik :shake:

My bylibyśmy chętni ;)
Jak pozwolisz, to pocykałabym parę fotek, uwielbiam szczeniaczki <3

Posted

Pewnie, to co do terminu możemy dogadać się na PW, fajnie by było jeszcze przed wystawą (na którą wzięłabym i jego ale nie będzie miał jeszcze wścieklizny więc pewnie na halę nas nie wpuszczą ;) )

Posted

Agata_Roki napisał(a):
Pewnie, to co do terminu możemy dogadać się na PW, fajnie by było jeszcze przed wystawą (na którą wzięłabym i jego ale nie będzie miał jeszcze wścieklizny więc pewnie na halę nas nie wpuszczą ;) )

Wysłałam już PW ;)

• 1 year later...
Posted

Lublinianie wpadam do Was z pytaniem, nie znalazłam lepszego wątku więc chyba tutaj najlepiej zapytać. Czy nie rzuciło się Wam w oczy ogłoszenie dot pokoju do wynajęcia dla 1 osoby z psem? Póki co psiak jest z rodzicami ale szukam pokoju, w którym mogłabym go zabierać na tydzień, dwa i żeby nikt z współlokatorów nie miał nic przeciwko. Studiuję weterynarię, będę bardzo wdzięczna za jakieś informacje:)

• 1 month later...