Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ewooosiek']Hej Evl. My byłyśmy razem ostatnio na tym szkoleniu. Ja byłam z Białym szkrabem:)

Z westie? Fajnie :)

• 4 weeks later...
  • 3 months later...
  • 4 months later...
  • 2 years later...
Posted

Nawet nie wiedziałam, że jest wątek Dogomaniaków z lubelskiego ;p
I niepotrzebnie zakładałam podobny...

No właśnie, ktoś jeszcze chętny na spacerek? :lol:
Mój spanieluch chętnie się wyszaleje ;p

Posted

Z moich doświadczeń wynika, że na Czechowie na różnych terenach zielonych, boiskach, wąwozach itd., ale nie wiem, jak obecnie - dawno nie byłam ;)

Posted

chciałam poczytac o tych miejscach gdzie rozkładana jest trucizna ale mi nie wchodzi link :(.co do spacerów-moge powiedziec otwarcie że nad zalewem trzeba uważać spuszczajac psiaka ze smyczy-ja zapłaciłam mandat(napatoczyli sie sm),dodam jeszcze -w miejscu od ul.grzybowej

Posted

A ja myślę o tym wąwozie co jest na Czubach. Jak tam ze spuszczaniem psów? Co prawda jestem tam co tydzień przynajmniej i mój pies zawsze biega bez smyczy, ale jak jest tam z przepisami?
I tak myśle czy jakby ktoś chciał - jutro wąwóz, może w okolicach Zana (Eclerk) ? Tylko nie wiem w jakich godzinach...

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Niewyspana']Będzie ktoś z Lublina lub okolic robił w najbliższym czasie zamówienie z Zooplusa?
Chcę kupić kilka rzeczy za kwotę ok. 30 zł i szukam osoby do wspólnego zamówienia...[/QUOTE]

Mogłabyś się wstrzymać parę dni? Pogadam z przyjaciółką i dam znać, może sobie zamówimy parę rzeczy wszystkie razem :)

Posted

[quote name='Estowa']A ja myślę o tym wąwozie co jest na Czubach. Jak tam ze spuszczaniem psów? Co prawda jestem tam co tydzień przynajmniej i mój pies zawsze biega bez smyczy, ale jak jest tam z przepisami?
[/QUOTE]
Tak jak wszędzie - to jest miasto. Obowiązuje smycz. Już trzech moich znajomych zapłaciło tam mandat. Jeden o maksymalnej wysokości - 250 zł, bo właściciel się zdziebko stawiał, jak można żądać smyczy w przypadku westika :)
Drugiego przewleczono przez sąd grodzki, bo nie chciał przyjąć mandatu - nie wyszedł na tym in plus ;)

• 5 weeks later...
Posted

Jest tu jakiś chętny psiak który zechce zmęczyć mojego? ;p
Potrzebuję zmęczyć psa przed fryzjerem, a najlepiej męczy się chyba w grupie ;p
I w miarę szybko, ta sobota lub po Trzech Króli.

Posted

Niewyspana napisał(a):
Jest tu jakiś chętny psiak który zechce zmęczyć mojego? ;p
Potrzebuję zmęczyć psa przed fryzjerem, a najlepiej męczy się chyba w grupie ;p
I w miarę szybko, ta sobota lub po Trzech Króli.

Mój Dropek ostatnio prawie zamęczył nowo poznanego spaniela koleżanki, przy okazji prawie zamęczając też siebie :) Szczegóły tutaj :) Ale nie obiecuję, że zechce się bawić, bo on tak ma, że z jednymi psami biega aż się kurzy, a inne olewa :) Jakby coś, to pisz na priv :)

• 1 month later...
Posted

Czy ktoś w Lublinie dysponuje dużym, ale zrównoważonym psem, który mi nie zje szczeniaka na śniadanie, ale też pogoni mu kota, jak się małe diable za bardzo rozpędzi? ;)

Posted

mam mojego gryfa(pit bull 45 kg) ten "na przedzie"z avatarka jeśli chcesz,jest trochę narwany w sensie z radości ale lubi wszytskie psy mniejsze od niego oraz ludzi,przebywa w jednej z podlubelskich wsi