Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej ;). Miałby ktoś ochotę na spacer po wąwozie na Czubach? Najlepiej w ten weekend, póki ferie jeszcze są ;)). Mam psa w typie labradorka, 3-letniego.

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej ;). Miałby ktoś ochotę na spacer po wąwozie na Czubach? Najlepiej w ten weekend, póki ferie jeszcze są :razz:). Mam psa w typie labradorka, 3-letniego. :loveu:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Hej. Czy ktoś w Lublinie dysponuje małym, zrównoważonym psem? Moja schroniskowa Zu się boi większych psów, więc chciałabym spróbować z jakimiś mniejszymi psimi osóbkami ;)

Posted

Zrobię małego offa, ale może ktoś się skusi:

Jakby ktoś chciał jechać nad morze z psiakiem, to zapraszmy na VIII Ogólnopolski Zlot Dogomaniaków! :cool3:

http://www.dogomania.pl/threads/145606-VIII-OgA-lnopolski-Zlot-DogomaniakA-w-MAMY-3-MIEJSCA-WOLNE

Miejsce: Bobolin koło Darłowa

Data: 5-11 lipca 2010 r.

Cena: 222 zł za cały zlot (37 zł/doba) + za psa chyba 5 zł/doba

Cena za nocleg w namiocie: 15 zł/doba

Ilość miejsc w domkach: 33 (4 domki 7-osobowe i jeden 5-osobowy)

ZAPRASZAMY! JESZCZE MOŻNA SIĘ ZAPISYWAĆ! :cool3:

Wyposażenie domków i zdjęcia można zobaczyć tutaj: Morskiedomki.pl - Domki letniskowe nad morzem | Domki letniskowe

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

[quote name='ewka122']Witam!
Czy ma ktoś ochotę na spacerek po lublinie????Np. na Czechowie, ale mogę też dojechać w inne miejsca :) :)[/QUOTE]
My prawie codziennie po południu chodzimy po wąwozie za ul. Oratoryjną, Dropek zawsze chętnie zawiera nowe znajomości, zapraszamy :)

Posted

[quote name='ewka122']Witam!
Czy ma ktoś ochotę na spacerek po lublinie????Np. na Czechowie, ale mogę też dojechać w inne miejsca :) :)[/QUOTE]

A jakiego masz psiaka, to Ci powiem czy mój szop się nada czy nie :evil_lol:

Posted

[quote name='ewka122']Ja mam sunię Siberiana Huskiego :P[/QUOTE]
Dropucha lubi duże psio, więc na pewno by się z nią zaprzyjaźnił. A w wąwozie za Oratoryjną jest gdzie pobiegać, więc jeszcze raz zapraszamy :) Jakby coś odezwij się na pw.

Posted

[quote name='ewka122']Ja mam sunię Siberiana Huskiego :P[/QUOTE]

A bardzo tłamsi inne suki? Bo ostatnio spotkałyśmy samca husky i Zu stwierdziła, że go kocha :loveu: Ogólnie moja małpka nie ma uprzedzeń co do płci, ale pies nie może być BARDZO upierdliwy względem niej, bo Zu go gryzie i zarządza ewakuację :eviltong:

• 2 months later...
Posted

Witam! Mam pytanko... koło 20 października będę wywozić jedną bidę do nowego domku, ma ktoś z okolic lublina klatkę kenelową/transporter dla dużego psa do pożyczenia na 3-4dni? Błaaagam !

Posted

Nie mam pojęcia, kto w Lublinie może mieć klatkę, sama szukam III albo IV do pożyczenia...

Może ktoś z Lublina chciałby potrenować z psiakiem agility? Bo byłyśmy z Zu na spotkaniu organizacyjnym i bardzo nam się spodobało, jednak nie wiem, czy z różnych przyczyn nie będziemy musiały przełożyć tego na wiosnę :-( Mimo wszystko, jeśli ktoś znajomy też by się zdecydował, to wiecie - w grupie zawsze raźniej ;)