Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o jaaa:roll: ale dałam plame:oops: na wystawie podeszła do mnie jedna osoba z pytaniem czy jestem z portalu dogomania...nie dośc ze biedna musiała powtórzyc to pytanie kilka razy bo juz byłam na wpół głucha od hałasów to jeszcze powiedziałam ze nie jestem:wallbash:....i dzisiaj jak zasiadłam do netu przypomniałam sobie ze dogo istnieje:stupid::flaming::oops2:
i jak ja sie teraz mam z takiego zachowania wytłumaczyc ??:shake:

najmocniej przepraszam za wprowadzenie w błąd...najpierw zaprosiłam na pogaduszki,a pozniej sie nie przyznałam ze ja to ja:oops:
zmęczenie (wstałam o 5 rano) przemarźnięcie (na wystawie byłam juz o 6.00) i stres (promocja Husse) wzięły górę i szare komórki przestały działac poprawnie....ale wstyd:mdleje:

Cordia nie wystawiałam małej bo jej za tydzień stuknie dopiero 5 miesiączków a poza tym jeszcze nie zarejestrowałam jej w ZK :oops:...mimo tego ze byłam na wystawie od samego początku do ringów doszłam dopiero na finały BOG,i nawet moim ukochanym leonbergerom nie mogłam pokibicowac i ze znajomymi nie miałam czasu pogadac :shake:

ale cieszę sie ze mielismy jako firma tak znaczący wkład w wystawe...bylismy głównym sponsorem...tylko niestety ktos kto tworzył katalog ubzdurał sobie ze firma nosi nazwę hausse a nie husse:wallbash:
i nawet w mailach jest byk :-(...
tak więc oznajmiam iz HUSSE było głównym sponsorem wystawy..;)
i jeszcze małe wyjaśnienie dla tych którzy nie znaja marki....Husse to szwedzka firma produkująca karmy dla kotów i psów..znana na świecie od 20 lat, na rynku polskim dopiero od roku..zaczęło sie od płocka i powoli rozprzestrzenia sie na polskę... karmy są klasy super premium więc najwyzszej jakosci...produkowane tylko ze składników dopuszczonych do spozycia przez ludzi,bez sztucznych konserwantów,barwników i wzmacniaczy smaku... próbeczki dla psa i kotka mogę dowieźć pod same drzwi ;) więcej mozna sie dowiedziec ze strony www.husse.com tam są namiary na dystrybutorów

sorki za off,ale ktoś pytał co to jest husse więc odpowiedziałam ;)

Posted

madfre napisał(a):
o jaaa:roll: ale dałam plame:oops: na wystawie podeszła do mnie jedna osoba z pytaniem czy jestem z portalu dogomania...nie dośc ze biedna musiała powtórzyc to pytanie kilka razy bo juz byłam na wpół głucha od hałasów to jeszcze powiedziałam ze nie jestem:wallbash:....i dzisiaj jak zasiadłam do netu przypomniałam sobie ze dogo istnieje:stupid::flaming::oops2:
i jak ja sie teraz mam z takiego zachowania wytłumaczyc ??:shake:

hehehe!!!! Miałam z Ciebie niezły ubaw!!!! Zwłaszcza na końcu wystawy jak jeden z chłopaków zaprosil koleżankę na ciastka a ona myślal, że na prawdziwe a on ja na wasze stoisko zaciągnąl na psie chrupki....
Plamę po prostu zetrzyj i już! Albo jakieś gratisy do popróbowania w czerwcu dla mich labków naszykuj na wystawę, bo wiem kto będzie znów głównym! Moje jedzą żarcie w typie barfa, ale myślę, ze chrupki też chrupną!
ja też wstalam o 5 na tą wystawę, zmarzłam na kość a dziś mam katar po kolana...

Posted

panbazyl napisał(a):
hehehe!!!! Miałam z Ciebie niezły ubaw!!!! Zwłaszcza na końcu wystawy jak jeden z chłopaków zaprosil koleżankę na ciastka a ona myślal, że na prawdziwe a on ja na wasze stoisko zaciągnąl na psie chrupki....
Plamę po prostu zetrzyj i już! Albo jakieś gratisy do popróbowania w czerwcu dla mich labków naszykuj na wystawę, bo wiem kto będzie znów głównym! Moje jedzą żarcie w typie barfa, ale myślę, ze chrupki też chrupną!
ja też wstalam o 5 na tą wystawę, zmarzłam na kość a dziś mam katar po kolana...

:oops:wstyd, normalnie wstyd :shake:
ja taka zamotana z tym dogo bo rzadko tu zaglądam...raczej jestem bywalczynia forum CAO i Leonów

My po wystawie pojechalismy na saune i to nas uratowało przed przeziębieniem... ale zimno było jak diabli :shake:

a co do czerwcowej wystawy,ja jeszcze nie wiem kto będzie głównym sponsorem,mam tylko nadzieję ze nie Hausse :diabloti:
chrupeczki oczywiscie będą niezaleznie od sponsoringu ;)

agnethka...pogoda była słoneczna,ale mroźna..brrr

Posted

to czekamy na chrupeczki!!!! :multi:
a pogoda - lux po prostu! Jak w zamrażalniku na wyspach bahama!!!! :cool1:
Trzeba mi było rano futro zabrać z szafy.... A w południe strój kąpielowy...;)

Posted

panbazyl napisał(a):

Hmm. chrupki pyszne tak przynajmniej wnioskuję z miny po zjedzeniu i odgłosów w trakcie ich zjadania przez moją sunie. A tego osobnika co tak zaprasza na ciasteczka to chyba osobiście znam ;) czyżbyś mówiła o moim małżonku ???:lol:

Posted

evl mi tak samo :lol: W domu pytali czy coś tam piłam,potem myślałam że będę chora ale to jednak nie to :evil_lol:

To może przy najbliższej wystawie 14.06 mają być wszystkie rasy więc więcej forumowych piesów może być spacer w tym parku ludowym naprzeciwko ? Ew.tam na stadionie po prawej jak się wchodziło było puste miejsce,tam też jakieś psy może mogłyby się pobawić :cool3:
Ronisław teraz będzie na pewno,obcykałam już jak to jest jechać z psem,drogę znam więc ja jak coś jestem chętna ;)

Posted

afrodyta* napisał(a):
A tego osobnika co tak zaprasza na ciasteczka to chyba osobiście znam ;) czyżbyś mówiła o moim małżonku ???:lol:

jes!!!! jes!!!! jes!!!!!! hehehe!!!!!
a juz moze ogldalas zdjecia? Dalam je osobniczce co chciala isc na cisateczka a doszla do psich chrupek....
Nie wiem czemu ale moj komp nie chce polskich znakow pisac....
zamiast "si" pisze đ..... Tyz ladnie, ale nie to...

Posted

afrodyta* napisał(a):
No niestety nie mam zdjęć bo nawet nie wiedziałam że już są.
Muszę się w takim razie z pewną osobą umówić.
Chyba że będziesz w Lublinie niedługo.

byłam wczoraj..... Ale - będę przelotem w poniedzialek.... Przelotem bo do wawy jadę. A najlepiej do Lwowa wezmę!!!! Mam ich dużo. pewna osoba już chyba ich nie ma bo dała komuś dalej, ale nie wiem komu... Trochę to zakręcone. :cool3:

Posted

[quote name='Agata_Roki']evl mi tak samo :lol: W domu pytali czy coś tam piłam,potem myślałam że będę chora ale to jednak nie to :evil_lol:

To może przy najbliższej wystawie 14.06 mają być wszystkie rasy więc więcej forumowych piesów może być spacer w tym parku ludowym naprzeciwko ? Ew.tam na stadionie po prawej jak się wchodziło było puste miejsce,tam też jakieś psy może mogłyby się pobawić :cool3:
Ronisław teraz będzie na pewno,obcykałam już jak to jest jechać z psem,drogę znam więc ja jak coś jestem chętna ;)

ja jestem bardzo chetna, zglosilam suke, teraz tylko czekac, dodam ze gustujemy w bokserach ^^ zapraszam pod ring z samoyedami, pewnie nie bedzie ich duzo wiec latwo rozpoznasz, a co do szczegolow to juz przed wystawa :p

Posted

agnethka napisał(a):
Hej, słuchajcie - mam takie pytanko ;)

Byłoby możliwe, żeby razem organizować sobie wyjazdy na wystawy? :cool3:
Zrobić zrzutkę czy na paliwo dla osoby prywatnej czy na busa tak w kilka osób... pytam się, bo chętnie od czasu do czasy bym się tak wybrała na jakąś fajną wystawę ;) a w mojej rasie w okolicy praktycznie nikogo nie ma, więc się pytam Was - czy dalibyśmy radę sobie coś takie organizować? a może już są orgaizowane takie wyjazdy? :razz:

Pomysł super!!! Ja czasem jeżdżę z ludźmi z lubelskiego zk na zagraniczne wystawy - na pw mogę podać kontakt na osobę co to organizuje.
Wiem że w tym roku ma być jakiś wyjazd zagraniczny.
A oprócz tego - jest tyle wystaw w kraju - ja samochodu nie mam ale chętnie się bym do kogoś dołączyła z moimi labiszonami - oczywiście zrzuta na paliwo! Nawet dojazd na lubelską wystawę to dla mnie wyczyn stulecia, bo żaden PKS w niedziele z mojej wichury nie jeździ rano.... Więc muszę być już w Lublinie w sobotę na wieczór....

Posted

agnethka napisał(a):
to teraz szykuj się na przerzut, bo wystawy w Lublinie nie ma tylko jest w Świdniku ;)

ja na zagraniczne wystawy póki co się nie wybieram ;) zadowoliłabym się naszymi jak narazie :lol:

właśnie bylam na lubelskich stronach.... to nowość!!! A chyba już gdzieś mówiłam wcześniej ze nie będzie na Starcie - chyba nawet na tym wątku... Ale dawno temu...
Będę miała bliżej piechotą.... Bo w niedzielny poranek żaden PKS z mojej wichury nie jeździ do cywilizacji....

a o zagranicznych pomyśl! Można zwiedzić kawał świata z perspektywy psa. Ostatnio byliśmy we Lwowie.

Posted

agnethka napisał(a):
to teraz szykuj się na przerzut, bo wystawy w Lublinie nie ma tylko jest w Świdniku ;)

ooo, ale jak to?

Posted

agnethka napisał(a):
ano - przenieśli nas do Świdnika na Stadion Avi :roll:
czy będzie lepiej? zobaczymy ;) podobno mają nieograniczoną liczbę miejsc parkingowych :evil_lol:

Nawet samolotem mozesz zaparkować!

Posted

agnethka napisał(a):
samolotu nie posiadam, aczkolwiek helikopter w zimie by się nam przydał :lol:

Myslę, ze na lotnisku za płotem stadionu coś sobie wybierzesz :evil_lol: